Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Θυμάμαι τουλάχιστον 30 σκάνδαλα από το “μαγείρεμα” των στοιχείων»

- Advertisement -

Μετά τις δηλώσεις του ΔΝΤ περί αποτυχημένης συνταγής, ο βουλευτής της Ν.Δ., Νικήτας Κακλαμάνης καλεί τον Γιάννη Στουρνάρα, μέσα από τη συνέντευξή του στη Real News, να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους της τρόικας για τις υπηρεσίες τους και να ζητήσει αμέσως την αντικατάστασή τους…

«Με έχει ενοχλήσει η συνεχιζόμενη σιωπή του, αλλά και η επιμονή του σε ένα λάθος» δηλώνει ο κ. Κακλαμάνης και κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών για επιλεκτική μνήμη.

«Ο κ. Στουρνάρας έχει επιλεκτική μνήμη. Μιλάει για τη διετία 2007-2009, όταν το πρόβλημα της κρίσης ήρθε στην επιφάνεια σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ξεχνάει ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας αποτελεί προϊόν των πολιτικών του Κώστα Σημίτη, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος.

Πρόχειρα στο μυαλό μου έχω τουλάχιστον 30 σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα από το 1996 έως το 2004, με πιο χαρακτηριστικά δύο. Το “μαγείρεμα” των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ και το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αν κάποιοι λοιπόν έχουν επιλεκτική μνήμη, ο ελληνικός λαός δεν έχει. Θυμάται και πολύ καλά μάλιστα».

Ο κ. Κακλαμάνης περιμένει από τον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει την προσπάθεια λέγοντας ότι πέτυχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στη γενικότερη ευρωπαϊκή μιζέρια.

Όσο για το αν θεωρεί ότι ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον, απαντά: «Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της παράταξής μας. Όποιος προσβάλλει αυτή την ιστορία θα μας βρει απέναντι. Αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα ενότητας της παράταξής μας και κορυφαίο παράγοντα σταθερότητας για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. θα συμφωνησω με τα λεγομενα του για τον στουρναρα,αλλα αυτος ο καραμανλης ποτε θα μιλησει?να δωσει μια εξηγηση για τα 5,5 χρονια που ηταν πρωθυπουργος. ξεχασαμε τη φωνουλα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog