Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καλπάζει η ανεργία στο Λουτράκι. (video)

- Advertisement -

Ανεβαίνουν τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα , ειδικά όμως στο Λουτράκι που στηρίζεται κυρίως στον τουρισμό τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λουτρακίου ο κος Γιώργος Τσούμπας μιλά για…

τα προβλήματα που απασχολούν όσους απασχολούνται στον Τουρισμό και μαστίζονται από την ανεργία ενώ ο ΟΑΕΔ όσο πάει μειώνει τα επιδόματα σε μια περίοδο που 1 στους 2 είναι άνεργος.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα εχει τετοια προβληματα το Λουτρακι;Ρε τι μαθαινει κανεις.Κι εγω νομιζα οτι απο τοτε που διωξανε οι Λουτρακιωτες το τρενο η που δε συναινεσαν στην επαναλειτουργια του,λυθηκαν αν οχι ολα,τουλαχιστον τα σοβαροτερα προβληματα.Ετσι υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος για να σταθμευουν τα αυτοκινητα τους πανω στις εγκαταλειμενες γραμμες οπως κανανε κι οταν λειτουργουσε το τρενο.Αυτα που λενε οτι το τρενο ειναι ενας επιπλεον μοχλος αναπτυξης για εναν τοπο,μαλλον μυθος θα ειναι.Ξερεις τι ειναι να εχει καθε μια οικογενεια απο τρια αυτοκινητα,που θα πανε ολα αυτα;Γι αυτο δυσκολευομαι να πιστεψω την ειδηση περι αυξησης της ανεργιας στη πολη μας.εστω κι αν μενω στην Αθηνα και στο Λουτρακι εχω εξοχικο.Τον θεωρω και δικο μου τοπο και νοιαζομαι για οτι συμβαινει στο Λουτρακι.

  2. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

    Κακα τα ψεματα το Λουτρακι δεν παραγει τιποτα ως τοπικη οικονομια. Παρασιτοζωει με τα λεφτα των αλλων:

    Των αθηναιων παραθεριστων, που εχουν η νοικιαζουν εξοχικα και διαμερισματα και ερχονται και ακουμπα τα λεφτα τους στο Λουτρακι τα Σαββατοκυριακα και το Πασχα και το Καλοκαιρι

    Των Αθηναιων χαρτοπαικτων που ερχονται και ακουμπανε τα λεφτα τους στο Καζινο καθ εκαστην

    Των Αθηναιων με ρευματισμους, που ερχονται και ακουμπανε τα λεφτα τους στο Spa

    Το προβλημα ειναι οτι μαλλον τιποτα απο τα παραπανω δεν εχουν καταλαβει οι Λουτρακιωτες, που νομιζουν οτι ολα αυτα τα λεφτα των Αθηναιων που κυκλοφορουν στις τσεπες τους, ειναι λεφτα που προερχονται απο τους ιδιους…

    Αποδειξη πχ ο a.v. που απο αυτο εδω το blog παθαινε εγκεφαλικα το καλοκαιρι απο την μυνη του εναντιον των Παραθεριστων, τους οποιους ελεγε οτι δεν εχει αναγκη το Λουτρακι, τους συχτιριζε να παρουν τα κουβαδακια τους και να πανε σε αλλη παραλια και τους απειλουσε οτι οι εδω Αρβανιτες θα τους παρουν στο κηνυγι με τις βοιδοπ…τσες που διαθετουν!

    Αποτελεσμα αυτων ο φετεινος Χειμωνας που πραγματι επεσε πεινα μεγαλη στο Λουτρακι.

    Και πιστευω οτι θα δουμε προσεχως απιστευτα τραγικες καταστασεις, και το Λουτρακι θα ερημωσει τελειως, εφοσον κλεισει και το Spa η το Καζινο – ηδη τα νερα Ηβη κλεισανε – και οι Αθηναιοι σταματησουν τελειως να ερχονται.

    Γιατι αλλωστε να πληρωνουν 50 ευρω πηγαινε-ελα για βενζινη και διοδια για ενα Σαββατοκυριακο στο Λουτρακι; Για να τους κυνηγαει ο a.v με την βοιδοπ…τσα στο χερι; Καθονται στο σπιτι τους και τα 50 ευρω τα κανουν ψωνια στο σουπερ μαρκετ για να βγαλουν την επομενη εβδομαδα.

    Μ.Ι.Π.

  3. "Αποδειξη πχ ο a.v. που απο αυτο εδω το blog παθαινε εγκεφαλικα το καλοκαιρι απο την μυνη του εναντιον των Παραθεριστων, τους οποιους ελεγε οτι δεν εχει αναγκη το Λουτρακι, τους συχτιριζε να παρουν τα κουβαδακια τους και να πανε σε αλλη παραλια και τους απειλουσε οτι οι εδω Αρβανιτες θα τους παρουν στο κηνυγι με τις βοιδοπ…τσες που διαθετουν!"…
    Iδιώτη Μ.Ι.Π.,σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου…αποδεικνύεις ότι επάξια έχεις τον τίτλο του ιδιώτη εδώ μέσα…πρώτον,πιθανότατα είσαι ο "συχωρεμένος" (αλήθεια,με εκείνες τις μηνύσεις που μας απειλούσες,τι θα γίνει;;;…έχουν παγώσει οι φασολάδες,όχι τίποτε άλλο)…για βο'ι'δόπ…α δεν μίλησα ποτέ,αλλά δεν σου χαλάω την φαντασίωση (ιδιώτης είσαι,στην ύψιστη στιγμή της έκφρασης σου δικαιούσαι να ξεφεύγεις….εδώ άλλοι νομίζουν ότι π..ανε την Κλόντια Σίφερ,θα σου χαλάσω εσένα χατήρι,ιδιώτη Μ.Ι.Π. ;;;)…μια χάρη μόνο σου ζητώ : αν θέλεις,να ξαναγράψεις εκείνη την καταπληκτική ανάρτηση προς μαυραγορίτες,με τις οδηγίες αποθήκευσης…είχε γελάσει όλο το LB τότε,όπως και τώρα,που έγραψες ότι εγώ κυνήγησα Αθηναίους και απείλησα παραθεριστές…απόγονε μαυραγορίτη (λόγω ανάρτησης,το κατέχεις το σπορ σίγουρα),μπερδεύτηκες : γάψε μας τώρα κι ένα σχόλιο πώς θα λυθεί το πρόβλημα του Λουτρακίου,μόλις αποκτήσουμε χούντα,ιδιώτη Μ.Ι.Π.

  4. και επειδή μας έκανες και οικονομική ανάλυση,σαν τα μούτρα σου (μετά είναι να απορεί κανείς γιατί είσαι τόσο φανατικός ακροδεξιός),μάθε,μέγιστε οικονομικέ ανάλυτη της κακιάς ώρας,ότι όλα τα τουριστικά μέρη,έτσι λειτουργούν και όλα το ίδιο έχουν πληγεί…εκτός από κάτι κοπρόσκυλα (που πιθανότατα ανήκεις,για αυτό βγάζεις και τόσο μένος για την πόλη που σε θρέφει και δεν της προσφέρεις τίποτα),το Λουτράκι έχει και αξιολογότατους ανθρώπους,που αγωνίζονται καθημερινά για το καλό των οικογενειών τους και των συνανθρώπων τους (βλέπεις,δεν περιμένουμε να πλακώσεις εσύ με το συνάφι σου για να μοιράσεις συσσίτια)…και μαζέψου,γιατί θα σε πάρει χαμπάρι κανένας ποιος είσαι και θα σε κυνηγάνε μέχρι τον Ισθμό,που θα μας βγάλεις όλη την πόλη κοπρόσκυλα (από μουρλούς η πόλη,έχει μπόλικους,δόξα τω Θεώ)…και δεν είναι απειλή,εμένα μου αρκεί να διαβάζω τις ανοησίες σου και να σε κράζω,ιδιώτη Μ.Ι.Π….φιλάκια στα μπουτάκια τα άτριχα (θυμάσαι,έ,σε ποιόν το έλεγα αυτό το καλοκαίρι…)

  5. μάλλον ο "συχωρεμένος" από το πολύ CIPRALEX ή TSIPRALEX μεταμορφώθηκε πρώτα σε Μ.Π. και κατόπιν σε Μ.Ι.Π. και από ότι φαίνεται δεν του αρκούν οι οβιδιακές μεταμορφώσεις,και εξακολουθεί να ρωτάει τι σημαίνει το "ιδιώτης", παρ΄ότι του έχει εξηγηθεί επανειλημμένως. Ιδιώτης είναι εκείνος που ασχολείται αποκλειστικά με τον εαυτό του και δεν τον ενδιαφέρει για το τι γίνεται γύρω του, παρά μόνο ο εαυτούλης του.
    τώρα πως γίνεται να τον έπιασε ο πόνος για τους Λουτρακιώτες, άγνωστες οι βουλές του κυρίου.
    εν το μεταξεί στις λατινογενείς γλώσσες το ιδιώτης, που το πήραν δάνειο από την Ελληνική, απόκτησε μια διαφορετική σημασία, και το idiot σημαίνει Ηλίθιος.
    διάλεξε και πάρε κ. ΜΠ ή ΜΙΠ ή όπως αλλιώς θέλεις να ονομαστείς. α! και καλό θα ήταν να αυξήσεις λίγο τη δόση του CIPRALEX.

  6. RE SY MIP STAMATA NA ASXOLISE MAZI TOU. O AV INE DIKOS MOU,TON EXIS EKNEVRISI INE MONIMA SINXISMENOS,TA EXI XAMENA,MPOURDOLOGOUSE APO PALIA ALA TORA EXI KSEFIGI,VRIZI PARAMILA DEN MPORO PLEON NA TON ELENKSO. ASTON S EMENA TON EXO…MAKARI NA TON EXOUME EDO MESA KATEVAZI TA POSOSTA TOU SIRIZA.

  7. κυρία 1:24,δικός σου για πάντα…αποφάσισε μόνο αν με έχεις ή αν δεν μπορείς να με ελέγξεις,γιατί βγάζω αφρούς και δεν ξέω τί να πω…για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω,αλλά ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και ανεβάζεις τα δικά σας ποσοστά (από 2-3 με εσένα να γράφεις ανώνυμα για 2,γίνατε 4,που γράφετε για 6) ανώνυμης ανοησίας…φιλάκια,καλή μου,ολόψυχα δικός σου !!! (δεν βγάζει και καρδούλες το άτιμο,να σου έστελνα μισό κιλό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog