Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποιοι είναι οι νεοναζί που συνάντησαν τον Μιχαλολιάκο μέσα στη Βουλή

- Advertisement -

Λίγες ώρες μετά την παρουσία τους στο Κοινοβούλιο και παρά τη διάψευση από τους Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη, οι νοσταλγοί του Χίτλερ δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους φωτογραφίες από το οδοιπορικό τους στην Ελλάδα…

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή έχει επαφές με βαυαρούς νεοναζί, οι οποίες ενισχύονται από εκατέρωθεν επισκέψεις.

Απαντώντας στο δημοσίευμα η Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για «μυθεύματα» και «λασπολογία» και ενημέρωνε πως ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα.

Ωστόσο, πριν περάσουν 24 ώρες τους διέψευσαν οι ίδιοι οι Γερμανοί. Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», με δύο μεγάλες αναρτήσεις στον ιστότοπο Freies-netz-sued.net οι νοσταλγοί του Χίτλερ παρουσίασαν αναλυτικά τις επαφές που διατηρούν με τη Χρυσή Αυγή και για το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ελλάδα που περιελάμβανε και επίσκεψη στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα γράφουν ότι «η Χρυσή Αυγή είναι φάρος για όλες τις εθνικιστικές ομάδες και οργανώσεις της Ευρώπης».

Κάτω από την ομπρέλα του δικτύου Freies Netz Sud βρίσκονται περί τις 20 νεοναζιστικές οργανώσεις από τη Βαυαρία και από γειτονικά γερμανικά κρατίδια. Πολλές από τις εν λόγω ομάδες θεωρούνται πιο ακραίες και από το ακροδεξιό κόμμα NPD.

Όλα αυτά δεν τα διαδίδει κάποιο «ανθελληνικό όργανο χειραγώγησης των μαζών», αλλά άνθρωποι σαν τον Ματίας Φίσερ και τον Σεμπάστιαν Σμάους, δύο μέλη της γερμανικής ακροδεξιάς με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Είναι οι ίδιοι που ήρθαν στην Ελλάδα και φωτογραφίζονταν δίπλα στον Ν. Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Ματίας Φίσερ είναι ελαιοχρωματιστής/διακοσμητής και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 20 μηνών με την κατηογρία της υποκίνησης ρατσιστικού μίσους. Όσο για τον «φωτογράφο» Σεμπάστιαν Σμάους, αυτός έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί για ξυλοδαρμούς πολιτών ενώ πρόσφατα άνοιξε στη Νυρεμβέργη «εθνικό κέντρο» συγκέντρωσης και οργάνωσης των γερμανών νεοφασιστών.

Και οι δύο θεωρούνται σκληροπυρηνικοί, ακόμη και από το γερμανικό εθνικιστικό κόμμα NPD.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα μωρε τώρα δε το καταλάβαν τα παιδιά…

    Στο κάτω κάτω τι είναι ένα αθώο ψεματακι μπροστα στα καθαρά χερια του πακιστανου προικοθηρα που θα σώσει την Ελλάδα από τους κομμουνιστες που θέλουν να σας πάρουν τα σπιτια και τα χωράφια;

  2. Απόλυτη δικαίωση της Χρυσής Αυγής, η οποία από τον Μάιο του 2011 μιλά για απόπειρα δολοφονικής επίθεσης κατά του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

    Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από την Ελληνική Αστυνομία σε συνέχεια των ερευνών για από την εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών σε δείγμα γενετικού υλικού (D.N.A.), από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στη ληστεία, η οποία έλαβε χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης, προέκυψαν τα εξής: Γενετικό υλικό του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννηταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε: πιστόλι, μάρκας GLOCK, που είχε κατασχεθεί από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στην περιοχή της Πεύκης, στο σημείο που είχε λάβει χώρα συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο ενόπλων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου, στις 18-05-2011 (σχετ. το από 19-05-2011 Δελτίο Τύπου Α.Ε.Α.).
    Γενετικό υλικό του ΠΟΛΙΤΗ Δημητρίου ταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε: καπέλο, το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που είχαν χρησιμοποιήσει δράστες ένοπλης ληστείας, που έλαβε χώρα στις 28-11-2012 σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας.
    Δικαιώνεται απόλυτα η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει επισημάνει πως οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες είναι πασίγνωστοι στις Αρχές και πως ήταν αυτοί που είχαν στήσει την δολοφονική ενέδρα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.
    Να σημειωθεί πως πριν λίγο το Mega στο μεσημεριανό Δελτίο ειδήσεων για το συμβάν της Πεύκης όπου ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του “τοξοβόλου” Γιάννη Μιχαηλίδη έκανε λόγο για απόπειρα κλοπής για ένα μηχανάκι και όχι για την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ…ΚΑΙ 15%…ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ………Χ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog