Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Μετά τους Κινέζους ήρθαν οι…Τούρκοι!(video)

- Advertisement -

Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια στο Λουτράκι με τις ”άπειρες” υποσχέσεις  των τελευταίων χρόνων απ΄όλες τις δημοτικές αρχές και τις φρούδες προσδοκίες που δημιουργούνται στην πόλη για έλευση Ρώσων,Κινέζων και τώρα Τούρκων τουριστών…
Το πανηγυράκι που στήνεται κάθε χρόνο-τέτοια εποχή πάντα-για προώθηση του Λουτρακίου ως τουριστικός προορισμός και καλλιεργείται από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές ως μεγάλη επιτυχία εμπλουτισμένη με αρκετές μπούρδες και άστοχες ενέργειες από ανθρώπους που δεν είχαν και ούτε έχουν καμία ενασχόληση με το αντικείμενο, μόνο κακό έχει κάνει αφού τα αποτελέσματα κάθε χρόνου είναι απογοητευτικά.

Τώρα, για το συγκεκριμένο γκρουπ των Τούρκων πρακτόρων και δημοσιογράφων που επισκέφτηκαν την πόλη μας θα πρέπει να γνωρίζουν οι αναγνώστες ότι τους κάλεσε και φιλοξένησε το καζίνο Λουτρακίου και βοήθησε ο LTO με την συμμετοχή του δήμου να είναι μια απλή ξενάγηση στο υδροθεραπευτήριο!

Η τούρκικη αποστολή δεν επισκέφτηκε μόνο το Λουτράκι καθώς βρίσκονται εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα και πριν έρθουν εδώ επισκέφτηκαν τα Γιάννινα, τα Μετέωρα,την Μυτιλήνη,την Χίο,τα Τρίκαλα και άλλα μέρη, δηλαδή την μισή Ελλάδα!Αυτό τώρα πως παρουσιάζεται σαν επιτυχία της δημοτικής αρχής μόνο ένας θεός το γνωρίζει ή οι ”παπαγάλοι” του δημαρχείου.

Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναγράψουμε,αν δεν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι επιτυχημένοι ιδιώτες επαγγελματίες-που είναι η δουλειά τους-βοηθούμενοι οικονομικώς από το ταμείο του δήμου(δεν είναι λίγα αυτά που εισπράττει ο δήμος από ξενοδοχεία και μαγαζιά και ΟΦΕΙΛΕΙ να δίνει ένα ποσό για διαφήμιση)τότε η κατάσταση δεν θα αλλάξει και κάθε χρόνο θα λέμε τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…

Δείτε τώρα το βίντεο από τις δηλώσεις του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη στο lcitynews.blogspot.gr που έχει ενδιαφέρον μόνο ως προς το μέλλον του ΣΠΑ γιατί όσον αφορά το τουριστικό κομμάτι δυστυχώς δεν…

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΆΜΨΟΥΜΕ.

  2. 12:38 και 12:40 επιβεβαιώνουν τους παπαγάλους που έγραφα πριν στο άρθρο..Βέβαια ο καθένας εδώ σε αυτήν την ανάρτηση με το πόνο του..Πως να πάει μετά αυτός ο τόπος μπροστά ρε γ@%&(%^&Ρ$*(^&(&%#$@#????

  3. Παιδιά τσάμπα ανησυχείτε, το Λουτράκι δεν πρόκειται ποτά να πάει μπροστά όσο κατοικείται απο Λουτρακιώτες!

    Εμείς γκιόσα θέλουμε και απαιτήσεις και δικαιώματα – τι μπούρδες είναι αυτές? Να έρθουν τουρίστες και να πρέπει να δουλεύουμε? Τι χαζά είναι αυτά?

  4. mi.fi αυτός ο τόπος θα πήγαινε μπροστά αν είχε δημοτικές αρχές που βα νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο και όχι πως θα γεμίσουν οι τσέπες τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog