Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιδείνωση του καιρού σε όλη την χώρα

- Advertisement -

Επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη…

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί, με γρήγορη εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

πηγή: meteo

φώτο από εδώ meteojohn71.blogspot.gr
   

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog