Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτό είναι το σπίτι που θέλει να νοικιάσει ο Κώστας Καραμανλής

- Advertisement -

Ενοικιαστήριο έβαλε στο πατρικό του σπίτι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Το οροφοδιαμέρισμα των 230 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε γνωστό δρόμο του Παλαιού Ψυχικού όπου υπάρχουν πολυτελή σπίτια και βίλες ενώ απέχει λίγα μόλις μέτρα από την πύλη του Κολλεγίου.
Η πολυτελής κατοικία διαθέτει όλα τα κομφόρ. Όπως μπορείτε να δείτε και στις…
φωτογραφίες, τα βλέμματα «κλέβουν» η θέα από τα τρία μεγάλα μπαλκόνια και η πισίνα, ενώ το μαρμάρινο τζάκι και σουηδικό ξύλινο πάτωμα, αυξάνουν την τιμή της ενοικίασης.
Τι διαθέτει το σπίτι σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (το ένα master), μεγάλη κλειστή κουζίνα, τζάκι, μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, δωμάτιο υπηρεσίας, δύο θέσεις πάρκιγκ και πισίνα!!

Όσο για την τιμή; Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την ενοικίαση του δίνει σαν αρχική τιμή το ποσό των 2.500 ευρώ ενώ στην αγγελία αναφέρει πώς η τιμή είναι συζητήσιμη.

Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών αλλά και η υπερφορολόγηση των ακινήτων οδήγησε ακόμη και τον πρώην πρωθυπουργό μετά την πώληση του γραφείου του στο Κολωνάκι, να βάλει ενοικιαστήριο στο σπίτι που μεγάλωσε.

Πληροφορίες θέλουν πώς σε περίπτωση που βρεθεί αγοραστής ο Κώστας Καραμανλής δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της πώλησης.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog