Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βίντεο από την σημερινή απεργία στο Λουτράκι

- Advertisement -

*perahora.blogpost.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ……ΞΕΦΤΙΛΑ…….ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ…ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΛΕΟΝ!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ…..ΚΡΙΜΑ!!!!

  2. Τι λέτε ρε παιδιά, ξέρετε πόσο σκληρά εργαζόμενοι είναι οι αγωνιστές αυτοί? Δουλεύουν όλοι τους τουλάχιστον 30 μέρες το χρόνο (για να μην πω 35…) και αφιερώνουν όλο το χρόνο τους στον αγώνα ενάντια στον δικομματισμό και το κατεστημένο της πλουτοκρατίας και του καπιταλισμού, πάντα μαχόμενοι για τα λαϊκά στρώματα και παπλώματα, για το δικαίωμα του καθενός να τεμπελιάζει και να παρασέρνει όσο περισσότερους μπορεί στη σαπίλα και στην καταστροφή της οικονομίας!

    Τεμπελχανάδες είναι που για να γλιτώσουν τις συνέπειες τους κρύβονται πίσω απο τον μανδύα του συνδικαλισμού! Αυτό είναι!

  3. ΡΕ ΣΥ UNCLE BEN ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΤΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΨΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.-

  4. με τον φραπέ στο χέρι και τον πρετεντέρη στο μυαλό σχολιάστε σαν κουτσομπόλες της γειτονιάς, αλλά εκ του ασφαλούς, ενώ μας πηδ…νε ξένα και ντόπια αφεντικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog