Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Κι εγώ αλλιώς ονειρεύομαι τον Ολυμπιακό!»

- Advertisement -

Το σύνθημα για διορθωτικές αλλαγές και ακόμη καλύτερο μέλλον έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον άδοξο αποκλεισμό από τη Λεβάντε. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκή πορεία οι στόχοι της επόμενης σεζόν…

Τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Λεβάντε, που συνδυάστηκε από απογοητευτική εμφάνιση, δικαιολόγησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας με δηλώσεις του οριοθέτησε τους υψηλούς στόχους που θα χαραχθούν για τη συνέχεια, ενώ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε να διορθώσουν τα όσα κακώς κείμενα διαπιστώθηκαν στις αναμετρήσεις με την ισπανική ομάδα.

«Έχει δίκιο ο κόσμος που ονειρεύεται έναν καλύτερο Ολυμπιακό. Εγώ είμαι πρώτος από όλους που θέλω καλύτερο τον Ολυμπιακό! Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τον Ολυμπιακό είχαμε θέσει ως στόχο να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα ! Αυτά τα δυόμιση χρόνια που βρισκόμαστε στη ομάδα έχουμε δαπανήσει χρόνο και χρήματα γι’ αυτή τη ομάδα. Καταφέραμε τη πρώτη χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι, κατακτήσαμε το νταμπλ και κάναμε πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία Κάθε χρόνο μοχθούμε για το καλύτερο. Στόχος μας την επόμενη χρονιά θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Λεβάντε και στο πρότζεκτ της νέας σεζόν:

«Σίγουρα είναι πολύ λυπηρό να αποκλείεσαι μ’ αυτόν τον τρόπο από ια ομάδα, η οποία έχει το 1/3 του δικού μας προύπλογισμού και η εμφάνιση μας λυπεί ιδιαίτερα. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές. Φέραμε έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, τον οποίο και στηρίζουμε. Δεν χάθηκε τίποτα ούτε πρέπει να απογοητευόμαστε. Χρειάζεται ψυχραιμία. Εμείς είμαστε εδώ, θα διορθώσουμε τα λάθη και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Του χρόνου ο στόχος θα είναι πάλι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Είχα σκοπό σήμερα να αφιερώσω τη νίκη ή μια πρόκριση σε αυτά τα παιδιά που την περασμένη Δευτέρα έφυγαν από τον Πειραιά με πούλμαν και βαπόρια και πήγαν στη Βαλένθια για να δουν την ήττα και μετά πήγαν στην Ξάνθη και γύρισαν την επόμενη Δευτέρα, μια βδομάδα ταξίδι δηλαδή νύχτα μέρα για τρεις ώρες ποδόσφαιρο. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και λυπάμαι πολύ που σήμερα απογοητευτήκανε. Είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Ούτε κρυβόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα νικητής”.

Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog