Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Αδόλφος Χίτλερ υποψήφιος σε εκλογές!

- Advertisement -

Οι ψηφοφόροι του ινδικού κρατιδίου Μεγκαλάγια θα συναντήσουν ένα πολύ γνωστό ιστορικό πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο των τοπικών εκλογών. Ένας από τους υποψηφίους, λέγεται Αδόλφος Χίτλερ!…

Το πλήρες όνομα του κυρίου είναι Adolf Lu Hitler-Marak και όπως υποστηρίζει ο ίδιος οι γονείς του δεν γνώριζαν ακριβώς το ποιον του τρομερού συνονόματου.

«Μάλλον οι γονείς μου είχαν ακούσει το όνομα και για κάποιο λόγο τους άρεσε. Αλλά εγώ δεν είμαι σε καμία περίπτωση δικτάτορας. Και, στο κάτω-κάτω, τι να κάνω τώρα; Οι γονείς μου επέλεξαν αυτό το όνομα, πριν από 54 χρόνια».

Οι περισσότεροι κάτοικοι του κρατιδίου Μεγκαλάγια, είναι στην πλειονότητά τους Χριστιανοί. Όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Πριν από μερικές δεκαετίες οι κάτοικοι συνήθιζαν να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα διασήμων ή αγγλικές λέξεις που ηχούσαν ωραία στα αυτιά τους. Πολλές φορές, οι γονείς δεν είχαν ιδέα τι σήμαινε το όνομα που έδωσαν στο βλαστάρι τους.

Έτσι, στις εκλογές, ο Αδόλφος Χίτλερ θα αναμετρηθεί με αντιπάλους όπως ο Φρανκενστάιν Μομίν ο Hopeful (Ελπιδοφόρος) Μπάμον και ο Hilarious (Φαιδρός) Ποσέν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog