Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το προφίλ των νεοναζί που κάλεσε η Χρυσή Αυγή στην Αθήνα

- Advertisement -

Αρκετές εβδομάδες μετά την επίσκεψη των γερμανών νεοναζί στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης της Χρυσής Αυγής, ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει. Το προφίλ του Σεμπάστιαν Σμάους και του Ματίας Φίσερ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για εφησυχασμό, ιδίως όταν υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη Χρυσή Αυγή με τους Βαυαρούς σκίνχεντ…

Όπως γράφει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», ο Σεμπάστιαν Σμάους, έχει κατηγορηθεί τα προηγούμενα χρόνια για τον ξυλοδαρμούς μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων και θεωρείτο ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά μέλη του εθνικιστικού κόμματος NPD, με το οποίο δεν έχει πλέον σχέσεις.

Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «φωτογράφος», διότι καλύπτει τις εθνικιστικές εκδηλώσεις αλλά και επειδή συνήθιζε να φωτογραφίζει αντιφασίστες, τους οποίους έπειτα στοχοποιούσε στο Διαδίκτυο. Στην Ελλάδα κάλυψε την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, στις 2 Φεβρουαρίου.

Το 2009 καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση με αναστολή, γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ένα χρόνο αργότερα, κατηγορήθηκε – χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι εναντίον του – για τον ξυλοδαρμό ενός αριστερού.

Σήμερα είναι μέλος της ακροδεξιάς δημοτικής παράταξης BIA που έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων εξαιτίας της ρητορικής της.

Ο Ματίας Φίσερ, που πάνω στο ξυρισμένο κεφάλι του έχει κάνει τατουάζ τη φράση «Άρια Ελπίδα», θεωρείται ηγετικό στέλεχος γερμανικών νεοναζιστικών οργανώσεων και προκαλεί με τις ακραίες ενέργειές του, ακόμη και ορισμένους από τους ομοϊδεάτες του.

Κάθε χρόνο αποτίει φόρο τιμής στα SS σε ειδική επετειακή εκδήλωση ενώ συνηθίζει να βγάζει πύρινους εθνικιστικούς λόγους από το βήμα των συγκεντρώσεων. Δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων έχουν γράψει ότι στο παρελθόν ήρθε σε σύγκρουση με μέλη του ΝPD, λόγω των εξτρεμιστικών απόψεών του που έθεταν σε κίνδυνο τη νομιμότητα του κόμματος.

Το 2001 η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και βρήκε περισσότερα από 50.000 φυλλάδια που υμνούσαν την ιστορία του Χίτλερ. Χάρη στους αυστηρούς νόμους της Γερμανίας, καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση με αναστολή, αλλά η ποινή του δεν σταμάτησε τη δράση του. Λίγα χρόνια αργότερα ίδρυσε το νεοναζιστικό παρακλάδι του NPD, το οποίο τέθηκε εκτός νόμου, ενώ κατηγορήθηκε και για δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις. Σήμερα είναι ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής ομάδας Freies Netz Sud.

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. kyrie mi-fi, THA MPOROUME S AFTIN TIN ANARTISI NA APODIKSOUME PIOI KAI POTE SINERGASTIKAN ME TOUS GERMANOUS NAZI? PROSEKSTE PARAKALO, NA APODIKSOUME.!!! KAI OXI PA—ES. VAGELIS. –MALON MI-FI EKANES TO LATHOS KAI EDOSES STIGMA STO BLOG…

  2. vagelis,
    Eίπαμε τα σχόλια θα αφορούν την ανάρτηση.Αυτό που λες είναι τελείως- τελείως διαφορετικό θέμα.Αλλά αφού αναφέρθηκε, ας δοκιμάσουμε για πρώτη φορά το εξής:
    Στέλνεις την δικιά σας εκδοχή στην ερώτηση ''Ποιοί συνεργάστηκαν με τους Ναζί''και πολύ ευχαρίστως να μπούνε σε μία ανάρτηση οι δύο απόψεις,πχ,Χρυσαυγιτών και αριστερών,μετά, ας αποφασίσει ο κόσμος ποιος έχει δίκιο ή όχι.
    Άντε λοιπόν, βάλτε τα καλύτερά σας οι δυο πλευρές και εδώ είμαστε.

  3. "Σε άρθρο με τίτλο Χίτλερ για 1.000 χρόνια που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής τον Μάιο του 1987 και φέρει την υπογραφή του Νίκου Μιχαλιάκου αναφέρεται: 30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου […] η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας. Στο ίδιο άρθρο ο Αδόλφος Χίτλερ χαρακτηρίζεται ως Μεγάλος Οραματιστής της Νέας Ευρώπης και ο Ρούντολφ Ες ως σεβάσμιος γέροντας.[77][69]
    O γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, το 2005 τίμησε μαζί με με το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας (NPD) στο Βερολίνο, την επέτειο της ήττας του Αδόλφου Χίτλερ. Αντιπροσωπεία της οργάνωσης συμμετείχε – μετά από πρόσκληση του NPD – σε πορεία μνήμης στη Δρέσδη για τα θύματα των συμμαχικών βομβαρδισμών.[77][78] Ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει συμμετάσχει σε εκδήλωση του Ιταλικού νεο-φασιστικού κόμματος Forza Nuova, στην οποία ήταν και ομιλητής."

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:dReg8cdDNNIJ:el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%AE_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1)+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

    Αυτή είναι η παρέμβαση ή δική μου .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  4. Το προφίλ των νεοναζί που κάλεσε η Χρυσή Αυγή στην Αθήνα
    ΚΑΙ Ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ….ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΤAIΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑV…
    KAI TO ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑ…X.A.

  5. NAI KΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ, ΤΟΣΟ ΣΚΟΥΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΡΙΟΣ; ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ;
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥς ΡΟΖ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ- ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ- ΕΞΕΓΕΡΣΗ

  6. Χ.Α. χαίρομαι όταν γράφεις …

    VAGELIS , άνετα μπορείς να γίνεις μέλος αν δεν είσαι …

    "O εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή στις 20 Απριλίου του 2011 αναφέρει: Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (που οι Δημοκρατίες, ή μάλλον οι εβραίοι – σύμφωνα με τον Στρατηγό Μεταξά – κήρυξαν στη Γερμανία) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν της παρακμιακής υποκουλτούρας που διέβρωσε τον λευκό άνθρωπο. Ο ακραίος υλισμός θα είχε προ πολλού τεθεί στο περιθώριο, δίνοντας τη θέση του στην εξύψωση του πνεύματος.

    Στο ίδιο άρθρο χαρακτηρίζει τον Αδόλφο Χίτλερ ως μέγα κοινωνικό αναμορφωτή και στρατηγική ιδιοφυΐα.[83]"

    Το παραπάνω βρίσκετε στο ίδιο σύνδεσμο με το προηγούμενο.

    Θέλετε να πείσετε ποιους και γιατί πράγμα ?

    Ότι πίσω από το τυράκι του μεταναστευτικού δεν κρύβεται το αυγό του φιδιού ?

    Και επειδή μνημονεύετε συχνά τους 300 Σπαρτιάτες και ξεχνάτε επιλεκτικά τους Θεσπιείς και τους Θηβαίους οι οποίοι δεν ήταν πολεμιστές αλλά εθελοντές, απλοί άνθρωποι που πολέμησαν τον εχθρό, ήξεραν ότι θα σκοτωθούν και σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης .

    Διαβάστε αυτό :

    "Μετά από τέσσερις μέρες αναμονής, οι Πέρσες επιτέθηκαν, αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν για δύο μέρες. Την τρίτη μέρα, ο Εφιάλτης οδήγησε τους Πέρσες πίσω από τους Έλληνες. Όταν το' μαθε αυτό, ο Λεωνίδας διέταξε την υποχώρηση των περισσότερων Ελλήνων – έμεινε στο πεδίο της μάχης με 300 Σπαρτιάτες, 400 Θεσπιείς, 400 Θηβαίους και ακόμα λίγους Έλληνες" .

    Αυτόν που συνεργάστηκε με τον εχθρό τον έλεγαν εφιάλτη…

    Υ.Γ.

    Έχω τη τιμή να είμαι γιος ενός ΕΛΛΗΝΑ που πολέμησε τους ναζί κατακτητές στο οχυρό Ιστίμπεη και πιάστηκε αιχμάλωτος .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  7. Ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος σφαγέας των λαων???

    Είναι γνωστό ότι έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τον Αλέξανδρο, χρησιμοποιώντας σαν κυριότερες πηγές τον Πλούταρχο και τον Αρριανό. Εχουν διατυπωθεί πολλές και διαφορετικές "ερμηνείες" για τη ζωή και το έργο του Αλέξανδρου. Αυτές οι ερμηνείες, ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση, τη θρησκευτική αντίληψη, την ψυχολογική και τη χρονική απόσταση του συγγραφέα, ποικίλουν σε τεράστιο βαθμό. Ετσι άλλοι τον θεοποιούν και άλλοι τον κατακρίνουν….Χ.Α.

  8. Ο "VAGELIS" πίνει εσύ μεθάς Χ.Α.

    ( αλλά ας είναι , θα σου πω κάτι ,δεν γουστάρω να με σκοτώσουν για να με κάνουν πολιτισμένο με το ζόρι, αν είναι να γίνω ας γίνω από μόνος μου αν δεν γίνω δεν τρέχει και τίποτα, αρκεί να χω μια δική μου ευτυχισμένη ζωή).

    Δεν δέχομαι την επιθετική βία στην βία όμως του αμυνόμενου δίνω μεγάλη σημασία και την κάνω πολλαπλάσια της πρώτης νομίζω το χεις καταλάβει …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  9. ΧΑ, είστε για κλάματα…
    Έχεις το θράσος και ειρωνευεσαι και όμως οι αποδείξεις σε μορφή ερωτήσεων δεν έχουν απαντηθει ποτέ…

    Ναι για την "κασέτα " -ταμπακιερα μιλάω…

    Ότι σκουπιδι σου δασκαλευουν ερχεσαι εδω και το παπαγαλιζεις…

    Παρτο χαμπαρι οι δοσιλογοι ,ταγματασφαλιτες σου δεν προκειται να βγουν λαδι για τον προδοτικο τους ρολο…

    Ενας ειναι ο δρομος λαε για να νικας- ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

  10. MI.FI- TI EGINE RE FILE? OI DIKES MOU ANARTISIS ITAN EKTOS THEMATOS KAI TIS EKOPSES OLES? 12.41- TIMH KAI DOKSA STOUS XITES KAI TOUS TAGMATASFALITES- STON TAFO STO XOMA TO POULIMENO KOMA- DYO KAPA KAI ENA E PRAKTORES TIS KA-KE-MPE. VAGELIS

  11. ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΤAIΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑV…
    KAI TO ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑ…X.A.
    25 Φεβρουαρίου 2013 – 9:19 μ.μ. X.A – APISTEFTO INE IDIOS ! RE SY MPAS KAI SKAROSE TIPOTA KAI XOTHIKE EKEI MESA ? INE IKANOS !!!
    25 Φεβρουαρίου 2013 – 11:03 μ.μ.

    @ MiFi : ζήτησες κάτι και το σεβάστηκα απόλυτα,όπως είδες…επίσης,είδες πόσα υβριστικά γράφτηκαν προς εμένα χτες και αν απάντησα σε κανένα (από αυτά που έκοψες)…σήμερα,όλως τυχαίως,ξαναπέρασαν ειρωνικές αναφορές από τους γνωστούς προς το πρόσωπο μου…μου είναι πανεύκολο να αρχίσω πάλι τα τσάμικα…σεβάσου το LB και παρακαλώ να τηρήσεις αυτό που ο ίδιος ζήτησες…την επόμενη φορά,θα απαντήσω στο ίδιο στυλ που αναφέρονται σε μένα και μην πεις ότι θα φταίω εγώ…ευχαριστώ εκ των προτέρων…(και ξέρεις ότι έχω πάγια τακτική να γράφω ΠΑΝΤΑ επώνυμα…δεν μπαίνω σε διαδικασίες ανωνυμίας και διαδυκτιακής ψευτομαγκιάς…αν θέλεις,σεβάσου το)

  12. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΚΕ- ΓΚΕΣΤΑΠΟ

    Η ηγεσία του ΚΚΕ είχε συμφωνήσει με τους Γερμανούς να τους ενημερώνουν για μπλόκα, ενώ θα κάνουν σαμποτάζ εκεί που θα τους υποδεικνύουν οι Γερμανοί. Ιδού το κείμενο.

    «Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί της σε συμφωνίες που θα πρέπη στο μέλλον να τις εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα κομματικά μας συμφέροντα. Σύμφωνα μ αυτές κάθε «σαμποτάζ» ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ενάντια οπλιτών ή βαθμοφόρων του Στρατού Κατοχής θα γίνεται υστέρα από σχετικές υποδείξεις του αρχηγού της Γκεστάπο. Δόστε επομένως εντολή στις Αχτίδες να πάψουν στο εξής οι ξεκάρφωτες ενέργειες. Οπλισμός μας εξασφαλίστηκε αρκετός. Σαν υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή ή Γερμανική Διοίκηση όρισε τον Ταγματάρχη Όττο του Β' Γραφείου. Ακόμα ανάλαβαν την υποχρέωση να μας ειδοποιούν για τα μπλόκα και τις συλλήψεις ώστε κανείς να μην υπάρχη κίνδυνος για τα μέλη της οργανώσεως μας. Παράλληλη υποχρέωση αναλάβαμε και μεις για την περίπτωση της αναχώρησης τους από την Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να ενοχληθή.

    ΑΘΗΝΑ 13/8/44

    Ι. ΣΙΑΝΤΟΣ»

    Το πρωτότυπο είναι εδώ. EKTELESI THELANE KAI OXI PARALIA STA KSERONISIA. VAGELIS

  13. RE SY AGELE DEN EXIS XIOUMOR KATHOLOU? EISE KAI HTHOPIOS RE GAMOTO !! KAI SOVAROLOGO TORA, AN NOMIZIS OTI TETIES ANARTISIS SE PIRAZOUN EGO TIS KOVO AMESOS. KAI TO GELIO, MES TIN MIZERIA POU ZOUME OLOI, LIPI. AN EGRAFES TETIA GIA MENA THA GELOUSA !!DEN SE VRISAME ALA KAI O IDIOS PREPI NA GELASIS POU SIMPTOMATIKA MIAZIS M AFTON! LIGO XIOUMOR, XORIS VRISIDIA ! OTI THELIS APOFASISE..VAGELIS

  14. ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ Η ΝΤΡΑΜΕΡ?
    ΧΟΡΔΗ Η ΠΙΑΤΙΝΙ?
    Τρεις καθηγητές και 12 φοιτητές δολοφονήθηκαν από το ΚΚΕ.
    Το «κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος», όπως αποκαλούσε το ΚΚΕ ο Γεώργιος Παπανδρέου – χωρίς ποτέ να το πάρει πίσω, όπως έκαναν άλλοι, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής…- ξεπέρασε και αυτούς τους κατακτητές σε θηριωδία. Ενεφύσησε στις ορδές των δολοφόνων του μίσος ανηλεές κατά των συμπολιτών, των συναδέλφων, των φίλων, των γειτόνων και των συγγενών ακόμη που συνέβαινε να αντιστέκονται την βαρβαρότητα του μισθοφόρου των Εγγλέζων ΕΛΑΣ που πληρωμένος με εγγλέζικες λίρες είχε επιδοθεί μετά μανίας στην εξόντωση όποιου αντιστέκονταν.
    Τον Δεκέμβριο του 44 η νέα γενεά πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος. Σπουδαστές, φοιτητές, και μαθητές συνελήφθησαν, για μια «ανακρισούλα», οδηγήθηκαν στους τόπους του μαρτυρίου και δολοφονήθηκαν άγρια.
    Οι καθηγητές δεν μπορούσαν να λείψουν από το όργιο αίματος του «μεγάλου Δεκέμβρη». Επελέγησαν ως θύματα προς παραδειγματισμό.
    Τρεις διαπρεπείς καθηγητές του Πολυτεχνείου πλήρωσαν με την ζωή τους την αφοσίωση τους στο Έθνος και την ελευθερία
    Από τις ομάδες θανάτου του ΚΚΕ δολοφονήθηκαν:
    • Ο προπρύτανης του Πολυτεχνείου Ιωάννης Θεοφανόπουλος.
    • Ο κοσμήτωρ της σχολής Μηχανολόγων Γεώργιος Σαρρόπουλος.
    • Ο καθηγητής της Πολιτικής Οικονομίας στο Πολυτεχνείο,Σπυρίδων Κορώνης – σύμβουλος και σχεδιαστής της κοινωνικής πολιτικής του ελευθερίου Βενιζέλου.
    Μαζί με τους καθηγητές τους, στο άνθος της νεότητας των, δολοφονήθηκαν πολλοί σπουδαστές και φοιτητές. Ο αριθμός μόνον των σπουδαστών του Πολυτεχνείου που σύρθηκαν στο τόπο του μαρτυρίου από τους δολοφόνους του ΚΚΕ ανέρχεται σε δώδεκα, μεταξύ αυτών:
    • Η Ευγενία Λύτρα, απόγονος του μεγάλου ζωγράφου Λύτρα και ανεψιά του καθηγητή Χόρς.
    • Τα αδέλφια Στάθης και Δανάη Ιατρίδου.
    • Ο Ν. Κορυζής, ανεψιός του πρωθυπουργού Αλ. Κορυζή και γιος του επίσης δολοφονημένου Στ. Κορυζή……….ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑ…………Χ.Α.

  15. Bravo A.V. σωστό σε βρίσκω , βέβαια υπήρξαν και κάποιες φασιστικές πρακτικές λίγο ποινικά κολάσιμες , όπως πχ και κάποιες λίγες δολοφονίες , ξυλοδαρμοί , εξορίες , ντου από τον λεγόμενο squadrismo του Mussolini ή fasci di combatimento . Αλλά σαφώς υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές όπως και αυτή που ανέφερες .

  16. Φασιστικη πραξη ειναι οταν ο καθε Αφρικανος Λαθρο ερχεται με το ετσι θελω στην Ελλαδα και πουλαει ναρκωτικα στην Ομονοια στον γιο του καθε a.v.

    Φασιστικη πραξη ειναι οταν η καθε Λαθρο Αφρικανη, ερχεται στην Ελλαδα με το ετσι θελω και κολαει Aids ως πορνη στην Ομονοια στον γιο του καθε a.v.

    Ολα τα αλλα που αναφερει ο a.v, ειναι ηθικα νομιμη ΑΜΥΝΑ στα παραπανω.

    Μ.Ι.Π.

  17. H αναθεωρητική πρακτική στην ανάγνωση της Ιστορίας, αποτέλεσε και αποτελεί προνόμιο των νεοφασιστικών και νεοναζιστικών ιδεολογιών που επέζησαν του Β' Π. Πολέμου, ουσιαστικά διασωσμένες, από το μετακαπιταλιμό των μέσων του προηγούμενου αιώνα, ώστε να χρησιμεύσουν ως εφεδρεία στις αναμενόμενες οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις.
    Η εξώφθαλμη παραχάραξη της Ιστορίας, αποτέλεσε στρατηγική της παγκόσμιας Κυριαρχίας, στο πλαίσιο του ιδεολογικού πολέμου της υπερεθνικής εξουσίας έναντι των κοινωνιών, καταλήγοντας ακόμα και σε ιστορικούς ακροβατισμούς, όπως η ταύτιση του Μ. Αλέξανδρου με τον Χίτλερ, ως προσωπικότητες πολιτικές και ως προς τις κοινωνικές στοχεύσεις τους, παραλείποντας φυσικά, ν' αναφέρουν την μεγάλη απόσταση χρόνου και της διαφορετικής εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, μεταξύ τους.
    Έχουμε φτάσει και στο Ιστορικό ανακόλουθο, να ορίζεται ο Εθνικισμός ως Πατριωτισμός και ο Φασισμός και ο Ναζισμός ν' αποκτούν "καθαρά χέρια", διαγράφοντας συστηματικά τα εγκλήματα τους κατά της Ανθρωπότητας, που Ιστορικά τους κατέταξαν στο φάσμα του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού, μαζί με τον Σταλινισμό και την Διεθνοποιημένη Δικτατορία των Αγορών σήμερα, από τους κύκλους της φαιάς προπαγάνδας.
    Η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, από τις κοινωνίες της Αντίστασης, της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας, πρέπει να είναι πολύμορφη και να μην φείδεται μέσων και σκοπών, πάντα όμως στο πλαίσιο της κοινωνικής αυτοάμυνας, όπως ορίζεται από την χρονική στιγμή που βιώνουμε και την αρχή της αναλογικότητας.
    Βασικό στοιχείο της ουσιαστικής αντίστασης στον εκφασισμό, στη ιστορική συγκυρία που ζούμε, είναι το να διακρίνουμε την αναγκαιότητα της διατήρησης της Ελληνικότητας του χαρακτήρα της Αντίστασης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την βαθιά πολιτική και κοινωνική παράδοση του τόπου μας, στην αντίδραση απέναντι σε προδότες και δοσίλογους, που με το πρόσημο του Εθνικισμού, υποδύονται και τους Εθνοσωτήρες, ενώ είναι οι λύκοι στο μαντρί. Κι η παράδοσή μας ήταν αμείλικτη απέναντι σε κατά καιρούς "Εφιάλτες".
    MASTER FU

  18. ΜiFi,πάλι τελείως τυχαία πέρασε το σχολιάκι,ε ;;;
    Φασιστικη πραξη ειναι οταν ο καθε Αφρικανος Λαθρο ερχεται με το ετσι θελω στην Ελλαδα και πουλαει ναρκωτικα στην Ομονοια στον γιο του καθε a.v.
    Φασιστικη πραξη ειναι οταν η καθε Λαθρο Αφρικανη, ερχεται στην Ελλαδα με το ετσι θελω και κολαει Aids ως πορνη στην Ομονοια στον γιο του καθε a.v.
    Ολα τα αλλα που αναφερει ο a.v, ειναι ηθικα νομιμη ΑΜΥΝΑ στα παραπανω.
    Μ.Ι.Π.
    …να πιάσω τσάμικο και να απαντήσω ανάλογα για συγγενικό του πρόσωπο ;;;…το σέβονται το LB,όπως βλέπεις…

  19. και μια παράκληση…να ανεβάζεις και τα υβριστικά τους,ότανμιλούν για χιούμορ…αυτά που θέλουν να μαζευτούν να έρθουν στην παράσταση(χυτήριο θα έχουμε ;;;…πολύ ευχαρίστως,όλοι ευπρόσδεκτοι),και τα τέσσερα – πέντε που έκοψες από την ώρα που ζήτησες να ηρεμήσουν τα πνεύματα…για να έχουν οι αναγνώστες σφαιρική και αντικειμενική άποψη…
    @ Vagelis : ούτε κολλητοί είμαστε,ούτε σε καμία εκτίμηση σε έχω,για να κάνω χιούμορ μαζί σου…οι αναφορές στο όνομα μου κομμένες,όπως κα οι εξυπναδούλες…ζήτησε κάτι ο MiFi,μου είναι πανεύκολο να σου απαντήσω ανάλογα…ή σεβάσου το LB ή ξαναρχίζω το πανηγυράκι…εγώ ,προειδοποίησα…ο καθένας πράττει όπως ανάλογα…

  20. Είμαι σε σκέψεις να δω πως θα αντιμετωπίσουμε εσάς τους 3-4 που μπαίνετε εδώ μόνο και μόνο για να τσακωθείτε,προφανώς έχετε δει το Lb σαν τον σάκο του μποξ για να βγάλετε τα απωθημένα σας.Μία σκέψη όπως ξέρετε-η πιο ακραία-είναι να μην ξαναδείτε το σχόλιό σας δημοσιευμένο…
    Για να δούμε τι θα δούμε

  21. MiFi,εγώ ξέρω ότι ζήτησες κάτι (και πολύ σωστά έκανες) και το τήρησα απόλυτα… σχόλια με αναφορά στο όνομα μου από συγκεκριμένα άτομα (με ειρωνικό ύφος),εξυπηρετούν κάτι συγκεκριμένο ;;;…για να ξέρω,δηλαδή,τί παίζεται τελικά…

  22. Εγω εχω απορίες…
    Οι χωροφύλακες στο ταγμα Μακρυγιαννη που ανελέητα πολιορκουσαν οι ακατανόμαστοι, σε ποια κατηγορία ταγματασφαλιτων ανηκαν?
    4000 φονευθεντες στον Φενεο
    2000 φονευθεντες στον Μελιγαλα
    ~ 20000 Αθήνα
    ~5000 Κιλκις
    κλπ κλπ κλπ Αυτοί ολοι πως πιστοποιηθηκαν για ταγματασφαλίτες?
    Αναμεσά τους και παιδια (3χρονα,5χρονα,8χρονα) και γυναικες
    Υπηρχε τάγμα ΄νηπίων΄ στους κολπους των ταγματασφαλιτων???
    Επίσης ποια δικάστική αρχή δικασε αυτους τους ανθρωπους για προδοσια-συνεργασια με ναζι (αυτους και τις κορες τιγυναικες τους, τα μωρα τους) και όρισε θανατική ποινή με κονσερβοκουτι/ τσεκουρι/ μαχαιρι κλπ??
    Οσοι θεωρειτε τους ΄σφαγεις΄ ηρωες να πάτε να ψαχτειτε στην πλησιεστερη ψυχιατρική κλινική. Δεν εδωσε κανεις το δικαιωμα σε αυτους τους απλυτους βρωμιαρηδες να το παιζουν δικαστες και να γυρισουν την ελλαδα στον μεσσαιωνα με τα -τσιρκο- λαικά δικαστηρια΄ και τους δημοσιους βασανισμους!Ελεεινοι τυποι, υποχρεωναν τον κοσμο που θρηνουσε ακομα τα θυματα του απο τους γεμρναους, να βλεπει ακρωτηριασμους και διαπομπευσεις παιδιων και γυναικών.
    Απλα ψαχτειτε, τιποτα αλλο δεν λεω και ιδιως αυτοι που αναφέρετε τον Μελιγαλα σε συνθηματα!Αν μπορουσα σε ψυχιατρειο θα σας εκλεινα. Αρρωστοι! Εχετε ακουσει κανεναν δεξιο να λεει καλα σας ξηγηθηκαν τα Napalm?? Tετοιο ποιον ειχατε τοτε, το ιδιο και τωρα!ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
    Υπατία

  23. τώρα κυρία από τέτοια μου, τους αποστόμωσες όλους!!!!!!!
    το κακό είναι ότι με αυτά που γράφετε για αυτά τα ζητήματα δεν μπορώ και να γελάσω.
    καθίστε όλοι σας εκεί στις αρχές των 50ς.
    σας λυπάμαι. καλή νύχτα σας με ύπνο βαθύ…

  24. ΥΠΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΣΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΟΥ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog