Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Eφημερίδα Αυγή εναντίον MEGA: «Θα σου βάλω Πρετεντέρη στο στόμα…»

- Advertisement -

Κατηγορεί το Mega η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή ότι «έχει καταντήσει χρεωκοπημένο μαγαζί της καρπαζιάς» με τούρκικα σίριαλ της οκάς και δεκάλεπτες τσοντοδιαφημίσεις για στηθόδεσμους, σε ένα άρθρο με τη σκληρότερη ως σήμερα επίθεση εναντίον του καναλιού…

Γράφει το άρθρο της Αυγής:

«Καθόμουνα την Πέμπτη και έβλεπα το πρωινάδικο του ΜΕΓΚΑ, για να μάθω επιτέλους πώς φτιάχνουνε τον καπαμά, ώσπου ξαφνικά εξαφανίστηκε ο Λιάγκας και εμφανίστηκε το ψαρωτικό σήμα του Έκτακτου Δελτίου. Όπα, είπα, για να βγάζει έκτακτο το έγκυρο ΜΕΓΚΑ, θα έπεσαν μετεωρίτες, θα ξεπαραιτήθηκε ο Πάπας, θα τάισε αλογίσιο κρέας ο Σαμαράς τον Ολάντ. Αμ δε, ούτε μετεωρίτες, ούτε Πάπες, ούτε αλόγατα. Το μέγιστο γεγονός που ανάγκασε το ΜΕΓΚΑ να διακόψει το πρόγραμμά του ήταν η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ του Σκανδαλίδη, του Κουτσούκου, της Γκερέκου και του Κασσή. Σεισμός, ορυμαγδός, κοσμογονία και προπαντός ένα υπαρξιακό ερώτημα που θα με καταδιώκει εφ’ όρου ζωής: Ποιος είναι, ρε παιδιά, ο Κασσής;

Από τις λίγες χαρές που έχουν απομείνει στη ρημαγμένη ζωή μας είναι να καθόμαστε αραχτοί στον καναπέ και να βλέπουμε το ΜΕΓΚΑ να εξευτελίζεται. Το Μεγάλο Κανάλι των εκδοτών, που ήταν από γεννησιμιού του η σημαία της διαπλοκής, διατηρούσε ωστόσο κουτσά-στραβά κάποιο επίπεδο με ενημερωτικές εκπομπές, σίριαλ, ταινίες, ποδοσφαιρικές μεταδόσεις. Το Μέγκα Τσάνελε του Μνημονίου, που έχει καταντήσει χρεωκοπημένο μαγαζί της καρπαζιάς, με ειδήσεις που τις γράφουν και τις παρουσιάζουν ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης και ο Ψυχάρης, τούρκικα σίριαλ της οκάς και δεκάλεπτες τσοντοδιαφημίσεις για στηθόδεσμους.

Γιατί όμως έβγαλε το ΜΕΓΚΑ έκτακτο δελτίο για τις επιστροφές στο ΠΑΣΟΚ; Διότι την προηγούμενη μέρα είχανε πάει δύο γραμματείς νομαρχιακών στα κεντρικά της Ιπποκράτους για να διαμαρτυρηθούν επειδή ο Βενιζέλος στήνει το επικείμενο συνέδριο, όπως στήνουν οι παράνομοι μπουκ της Πλατείας Βάθη το Τουρκοβούνια – ΜΕΤΣ. Τα πρωτοπαλίκαρα του Ευάγγελου τους άρχισαν στα μπινελίκια, οι της νομαρχιακής αντέδρασαν, πέσανε κάτι ψιλές, σπάσανε τασάκια, άρχισαν να ίπτανται καρέκλες, μέχρι που ο σοφός Σουλαδάκης τους διέκοψε κράζοντας: «Ήμαρτον, σύντροφοι, καρέκλες πετάμε μόνο στα συνέδρια θέσεων!».

Το πατιρντί των πασόκων διέρρευσε σε μπλογκς, σάιτ και κανάλια, τι να κάνει κι ο Βενιζέλος, προκειμένου να μετριάσει το ρεζιλίκι επέσπευσε την επιστροφή των τεσσάρων και έδωσε εντολή στο ΜΕΓΚΑ να σηκώσει το θέμα ψηλά. Τι είναι αυτά που λέτε, κύριέ μου; Είναι δυνατόν το ΜΕΓΚΑ να δέχεται εντολές από τον Βενιζέλο ή από οποιονδήποτε άλλον; Με παρεξηγήσατε. Το ΜΕΓΚΑ δέχθηκε τις εντολές, επειδή θεωρεί τον Βενιζέλο ως την έσχατη ελπίδα για τη σωτηρία της χώρας, ως τον χλιαρό άνεμο που χαϊδεύει τα χρυσάνθεμα των αγρών, ως τον Ων, τον Ην και τον Εσόμενο.

Και μην πει κανείς ότι το ΜΕΓΚΑ δέχεται εντολές, επειδή ο Βενιζέλος είχε στο συρτάρι του τη Λίστα Λαγκάρντ, την οποία κοσμούσε με την παρουσία του ο κ. Φώτης Μπόμπολας, γιατί αν το πει, θα του βάλω Πρετεντέρη στο στόμα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog