Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χάος στο Δ.Σ Λουτρακίου για τη Λουτρακι Α.Ε.

- Advertisement -

Επί 5,5 ολόκληρες ώρες, σύμβουλοι, Δήμαρχος, και επικεφαλείς συνδυασμών με ελάχιστες εξαιρέσεις, αναλώθηκαν σε κουραστικές εισηγήσεις και τοποθετήσεις, που όχι μόνο δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα, αλλά έκαναν δεκάδες πολίτες και εκπροσώπους φορέων να αποχωρήσουν από την αίθουσα φανερά εξαντλημένοι και απογοητευμένοι…

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:

    Εάν μας έπεισαν προχθές για κάτι οι άρχοντες του τόπου μας, είναι η άρνησή τους να ακούσουν την εναγώνια έκκληση και τις προτάσεις των δημοτών για τη σωτηρία της περιουσίας του Δήμου.

    Και έγινε ολοφάνερο ότι άλλου είδους αποφάσεις έχουν παρθεί πίσω από κλειστές πόρτες και όχι στην αίθουσα του Δ.Σ. μόνο που αυτές τις αποφάσεις δεν τολμούν να τις πουν ανοιχτά και καθαρά στους δημότες. Και όσο κι αν επικαλούνται τη διαφάνεια και το όλα στο φως, φαίνεται πως το φως είναι τόσο εκτυφλωτικό που δεν μας επιτρέπει να δούμε τίποτα.

    Η δε άρνησή τους στο τέλος της συνεδρίασης να πάρουν κάποια απόφαση επί των προτάσεων που διαμορφώθηκαν τα λέει όλα.

    Δεν αγαπάτε κύριοι την πόλη μας. Και δυστυχώς αυτό της στερεί την όποια προοπτική ανάπτυξης.
    Όσο και αν σας κακοφανεί αυτό, δυστυχώς, είναι αλήθεια.

  2. ποια πολή την παρτη τους σκεφτονται τυφλωμενοι απο τις προσωπικες τους φιλοδοξιες και εμπαθειες. για πολλοστη φορα ακουσαμε δικαιολογιες για τα υπορβολικα κοστη και καθολου ουσια για το μελον.

  3. Συγγνώμη από τις 5,5 ώρες δημοτικού συμβουλίου το μπλογκ σας (το οποίο πριν από λίγο καιρό μας είχε καλομάθει σε απευθείας συνδέσεις), θεώρησε σωστό να μας δείξει μερικά λεπτά και αυτά από τηλεοπτική εκπομπή? Νομίζω πως ειδικά αυτό το Δ.Σ θα έπρεπε να του δώσετε περισσότερη σημασία και να μας ενημερώσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
    Κρίμα γιατί τελικά αναγκαζόμαστε να ενημερωνόμαστε από άλλα τοπικά μπλογκ για τα προβλήματα τα σοβαρά του δήμου μας.

  4. καλα ρε 1 54 απο αυτη την δημοσιευση αυτο καταλαβαινεις.?οτι ειναι ενα βιντεο 5 λεπτων απο 6 ωρες συνεδριαση και δεν εχει καν την τοποθετηση του δημαρχου αυτο καταλαβαινεις..??πολυ υψηλο iq εχεις

  5. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Κος ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Κο ΚΑΚΑΒΑ.

  6. Ρε πάτε καλά εσείς που νομίζετε ότι με αυτά που γράφετε προσφέρετε υπηρεσίες – υποστηρίζετε τον Λογοθέτη; Με ποιούς έχει σχηματίσει φράξια ο Κακαβάς; με τον εαυτό του; και επειδή απ' ότι φαίνεται είστε πολύ κοντά στον αυτοκράτορα, η λέξη τσαρλατάνους που χρησιμοποιήτε, σαν τον εκπρόσωπο της αβελτηρίας, τον Νικολάου, είναι μότο της "δημοκρατικής" σας παράταξης τρομάρα σας;

  7. ερώτημα για τον 4:52.
    σε τι πρακτικό μεταφράζεται η κατά την άποψή σου "με ουσιαστικό περιεχόμενο" ομιλία του κ. Λογοθέτη;
    τι καινούριο μας είπε και ποια συγκεκριμένη πρόταση έκανε για να προσελκύσει κόσμο στο ΣΠΑ;;;
    Ρωτώ μήπως εγώ δεν την άκουσα, η μπορεί μέσα από τις κραυγές να μην την κατάλαβα, και γιατί οι μόνες προτάσεις που κατατεθήκανε ήταν αυτή του κ. Πετρίτση και των πολιτών που μίλησαν μετά τις 11 όταν έπειτα από 5 ώρες άκαρπων και ανούσιων αντεγκλήσεων τους δόθηκε ο λόγος, και τελικά το Δ.Σ. έληξε χωρίς να πάρει καμιά απόφαση.

    τέτοιας ποιότητας Δ.Σ. μόνο θλίψη μπορούν να προκαλούν στους πολίτες.

  8. Δυστυχώς για το τόπο μας ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου δεν επέτρεψε να μπεί σε ψηφοφορία η πρόταση του ΔΣ Στάμου Δ, στην οποία συμφωνούσαν οι ΔΣ Λόης-Πετρίτσης και άλλοι που υπέγραψαν και έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο,προβάλλοντας διάφορες προφάσεις κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας του ΔΣ.Μήπως ο κ. πρόεδρος εφαρμόζει δικούς του κανονισμούς[δημοκρατικούς κατά το δοκούν];;;Για αυτή την παραβατική και προκλητική συμπεριφορά του,όλοι να τον θαυμάσετε???Είναι ανεπίδεκτος μαθημάτων δημοκρατίας, μην προσπαθήσετε να τον εκπαιδεύσετε???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog