Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χριστοφιλοπούλου: Ο Κουρουμπλής όπου δει φως (!!!) ..μπαίνει

- Advertisement -

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου της οποίας σκοπίμως δεν προσδίδουμε το όρο (κυρία) φαίνεται ότι πάσχει από σοβαρό έλλειμμα παιδείας αν και πρώην υφυπουργός Παιδείας…

Μην έχοντας φαίνεται την ψυχραιμία να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα και κόσμιο τρόπο απέναντι σε πολιτικό της αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα είναι ΑΜΕΑ και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής που είναι τυφλός, του απάντησε στην πολιτική κριτική που δέχτηκε από εκείνον για το αγαπημένο της κόμμα ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Κουρουμπλής όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε και στον ΣΥΡΙΖΑ».
Φυσικό και ακόλουθο ήταν η συγκεκριμένη φράση να «παγώσει» όσους βρίσκονταν στην Ολομέλεια, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Κουρουμπλής έχει χάσει την όρασή του.

Όταν μάλιστα η βουλευτής ξαναπήρε το λόγο, αντί να μαζέψει την απίστευτη γκάφα της, τα έκανε ακόμα χειρότερα, καθώς είπε: «Ακούω ότι κάποιους πείραξε αυτό που είπα νωρίτερα. Αν είναι έτσι, το παίρνω πίσω και αντ’ αυτού να πω: «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη», κάτι που δείχνει ότι δεν το είπε κατά λάθος, καθώς αν ήταν έτσι θα ζητούσε αμέσως συγνώμη και όχι αφού θα την είχε …. «κράξει» όλο το Σώμα.

Ψιλά γράμματα αυτά όμως για την Χριστοφιλοπούλου και το ΠΑΣΟΚ της, που φαίνεται πως ο ελληνικός λαός δεν έχει τιμωρήσει ακόμα όσο επιβάλλεται, όπως και την ίδια!

Από την άλλη πλευρά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της εξήγησε: «Εγώ από τα δέκα μου χρόνια κλήθηκα πρώιμα να δουλέψω πολύ σκληρά, για να μην επιτρέψω σε κανέναν να με δει σε λογική περιθωρίου. Στο ΠΑΣΟΚ δεν πήγα για να αρπάξω θέση. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1974.Ο πρώτος μαθητής Γυμνασίου Αγρινίου. Και διώχθηκα με το νόμο περί τεντιμποϊσμού. Δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ για να αρπάξω θέσεις γλείφοντας, έρποντας και με το κέρατό μου. Στο ΠΑΣΟΚ πήγα και με τίμησε η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog