Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Όλη η αλήθεια για την ψεύτικη φωτογραφία του Σαμαρά με τον άστεγο

- Advertisement -

Νέα αληθινή εκδοχή, της ψεύτικης φωτογραφίας με τον Σαμαρά, τον Φρανσουά Ολάντ και τον άστεγο, που σάρωσε το διαδίκτυο, κυκλοφόρησε χθες δίνοντας τελείως νέα διάσταση στην πλαστογραφία!. Δείτε την…

Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι η αυθεντική φωτογραφία ήταν αυτή:
Δηλαδή, ο Αντώνης Σαμαράς να περπατάει με τον Φρανσουά Ολάντ στο πεζοδρόμιοτης Ηρώδου Αττικού και να συζητούν, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.

Στη συνέχεια όμως, κυκλοφόρησε η ίδια εικόνα, στην οποία είχε προστεθεί ένας άστεγος για να δώσει μια ρεαλιστική τραγικότητα στην εικόνα:


Στην αρχή όλοι την πίστεψαν, γιατί ήταν συμβολική και εν πάσει περιπτώσει δεν έχει σημασία αν ήταν αληθινή, αφού θα μπορούσε να ειναι. Μετά, όλοι έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι πρόκειται για ψεύτικη φωτογραφία, που δημιουργήθηκε έπειτα από επεξεργασία. Αλλοίμονο όμως. Ούτε αυτή είναι η αλήθεια!

Σύμφωνα με καταγγελλίες, η αυθεντική εικόνα, δεν έδειχνε τελικά τον Σαμαρά με τον Φρανσουά Ολάντ! Αλλά τον Αντώνη Σαμαρά με έναν άστεγο!


Δηλαδή, εκείνο το στοιχείο που προστέθηκε αρχότερα με τη βοήθεια photoshop, ήταν ο Φρανσουά Ολάντ, όχι ο άστεγος! Που σημαίνει ότι στην αυθεντική του εκδοχή, το στιγμιότυπο έδειχνε τον Αντώνη Σαμαρά να προσπερνάει έναν άστεγο, ενώ μιλάει στον αέρα!

Το μπέρδεμα προέκυψε, όταν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, μέσα στον ενθουσιασμό τους να δείξουν τη σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους δύο άντρες, προσέθεσαν με photoshop τον Γάλλο πρόεδρο δίπλα στον Έλληνα Πρωθυπουργό, να κάνουν δήθεν ένα περίπατο. Όμως πάνω στη βιασύνη ξέχασαν να σβήσουν τον άστεγο. Και για να δικαιολογηθούν στη συνέχεια, απέναντι στα μέλη της γαλλικής αποστολής, ισχυρίστηκαν ότι ο άστεγος προστέθηκε μετά. Όμως το θέμα δεν σταματάει ούτε εδώ…

Μια ακόμα πιο καινούρια εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από κύκλους του Κώστα Καραμανλή, ανατρέπει όλα τα προηγούμενα σενάρια! Διότι όπως φαίνεται, αρχικά, η φωτογραφία έδειχνε τον Αντώνη Σαμαρά να περπατά μόνος του στην Ηρώδου Αττικού και να τον πλησίαζε με ενθουσιασμό ο Κώστας Καραμανλής!



Αυτή είναι δηλαδή η πραγματική εικόνα, που οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, θέλησαν να κρύψουν, προσθέτοντας με photoshop έναν άστεγο. Και που στη συνέχεια τον ξέχασαν, όταν προσέθεσαν με άλλο photoshop τον Φρανσουά Ολάντ!

Πάντως καλό είναι να αντιμετωπίζουμε και αυτή τη φωτογραφία με σχετική επιφύλλαξη, αφού ακόμα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την δική του εκδοχή ο ίδιος ο άστεγος. Μια εκδοχή που ακούγεται ότι θα ανατρέψει πάλι τα δεδομένα, αφού θα δείχνει τον Αντώνη Σαμαρά να περπατά στον αέρα, χωρίς την Ηρώδου Αττικού, η οποία επίσης προστέθηκε μετά.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog