Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Με άδεια, αλλά χωρίς πετρέλαιο

- Advertisement -

Μεγάλη μέρα για το Λουτράκι! Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κακούρος μάς ενημέρωσε σε ένα βιντεάκι που είδαμε, πως το Κολυμβητήριο του Λουτρακίου αποκτά επιτέλους την πολυπόθητη άδεια και πλέον είναι νόμιμο και έτοιμο να λειτουργήσει…
Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Μέχρι σήμερα το κολυμβητήριο δεν είχε άδεια, αλλά είχε πετρέλαιο. Έτσι, κουτσά στραβά, νόμιμα ή όχι, λειτουργούσε. Τώρα, έχει άδεια, όμως, δεν έχει πετρέλαιο. Έτσι, δεν λειτουργεί.
Φαντάζομαι πως ο αντιδήμαρχος εννοεί πως τώρα που πήρε την άδεια, θα την κάνει προσάναμμα για να βάλει φωτιά και να ζεστάνει την πισίνα. Αλλά φοβάμαι ότι και να θέλει δεν προλαβαίνει να την θερμάνει. Είναι μεγάλη…

Γιώργος Γουγάς

http://politis-news.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχει και η βατραχοκαλλιέργεια, όπως και σε αυτό του Ναυπλίου. Κανένας από τους υπερφίαλους παράγοντες δεν κατάλαβε ότι οι μόνες πισίνες που λειτουργούν (και αυτές με δυσκολία) είναι οι 50άρες;
    Με τα ίδια λεφτά θα είχαν μια 50άρα κλειστή, με μικρότερο κόστος λειτουργίας και σε λειτουργία. Τα μεγάλα σχέδια – ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ σας έφαγαν.

  2. Κυριε Κακουρο αφου δεν εχει πετρελαιο το κολυμβητηριο
    πως θα λειτουργησει; Θεωρεισθε και εσεις απο τους
    εξυπνους της δημοτικης αρχης Συγχαρητηρια

  3. Κυριε κακουρο δεν εισθε και καποιος σπουδαιος. Ξερουμε
    ποιος εισθε, μην το παιρνετε και επανω σας Μεχρι χθες
    δεν σας ηξερε κανεις, αλλα ουτε και τωρα σας γνωριζει
    κανεις αδιαφορος μας εισθε ,οπως και οι αλλοι.

  4. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.

  5. συγνωμη αλλα και νεοσ σε ηλικια και στην θητεια του ωσ αντηδημαρχοσ κανει και πολυ μεγαλεσ προσπαθειεσ σε συμαντικα θεματα στο να πληρωνται ανθρωποι την ωρα που πρεπει στο να μπορεισ νατον βρεισ για οτι θεσ στο γραφειο του εννοω για τα θεματα που ασχολητε!!!!!!!! περσυ που επικρατουσε το απολυτο χαοσ πριν αναλαβει ο κυριοσ κακουροσ δεν ειδα να γραψετε τιποτα!!!!!!!! που υπυρχαν ανθρωποι απληρωτοι 5μηνεσ και τουσ αγνοουσαν οι παντεσ!!!!!!!! πειτε και τα καλα!!!

  6. Αγαπητέ κύριε Γουγά,

    Αν και έμπειρος στα blogs, υποπέσατε σε σοβαρό δημοσιογραφικό λάθος. Λάθος που θυμίζει πρωτοετείς φοιτητές σε εργαστήρι δημοσιογραφίας. Η "ΕΙΔΗΣΗ" στο άρθρο σας είναι ότι το κολυμβητήριο Λουτρακίου απέκτησε άδεια λειτουργίας…! Είναι ένα γεγονός το οποίο πραγματοποιείται άπαξ και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την λειτουργία του κολυμβητηρίου. Παρότι είναι ολοφάνερο σε όλους ότι πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη είδηση για το Λουτράκι, εσείς σχολιάζετε ότι το κολυμβητήριο δεν έχει πετρέλαιο, σχόλιο ρηχό και αποπροσανατολιστικό, καθώς το πετρέλαιο είναι θέμα ρουτίνας και καθημερινότητας για ένα Δήμο και πρόβλημα το οποίο μπορεί ήδη να έχει λυθεί (έως την ώρα της συγκεκριμένης ανάρτησης). Προτιμήσατε να επενδύσετε στο κουτσομπολιό και την παραφιλολογία από το να παρουσιάσετε την αυθεντική "ΕΙΔΗΣΗ".

    Επικεντρώνεστε στο Δέντρο και χάνετε το Δάσος.

    Κρίμα..!

  7. Απορώ … πόσες ακόμα ελεεινές αθλιότητες θα εφεύρουν και θα προσάψουν στον νέο Αντιδήμαρχο τον κο Κακούρο. Αντί να πάρουν με τις πέτρες τους ψεύτες και τους κλέφτες οι οποίοι με τους πακτωλούς των καλών εποχών του Καζίνο ρήμαξαν, επί 12 χρόνια, τον τόπο μας, αντί να πάρουν με τις πέτρες τους κουτούς και τους γελοίους οι οποίοι έκαναν πάρτυ εκατομμυρίων με υπερτιμολογήσεις στο υδροθεραπευτήριο, το ΚΕΠ και το κολυμβητήριο και οι οποίοι ευτυχώς, λόγω περιορισμένης ευθύνης-νοημοσύνης, καθόρισαν την τύχη του Λουτρακίου μόνο για μια τετραετία, κατηγορούν τον κο Κακούρο, ο οποίος είναι νέος, άφθαρτος, με όρεξη για δουλειά και φρέσκες ιδέες.
    Έλεος, λίγο ντροπή ρε παιδιά..!

  8. 9-43 κ' 10-49 που είστε τα ίδια άτομα κ' γράφετε για να φτιάξετε κλίμα υπέρ.Μιλάς για έναν νέο άνθρωπο που πέρσι υπό την ανοχή του ΧΤΥΠΗΣΑΝ έναν άνθρωπο έξω από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.Μιλάς για έναν νέο άνθρωπο που αντικατοπτρίζει το ελεηνό βαθύ ΠΑΣΟΚ,το ΠΑΣΟΚ του Άκη και του Μπένι.Μιλάς για τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της τοπικής του ΠΑΣΟΚ που καταλήστεψαν την χώρα,διόρισαν τα δικά τους παιδιά στο δημόσιο αφού το θεωρούσαν τσιφλίκι τους με όλα αυτά να τα πληρώνουμε τώρα.Αραγε,εχουνε σκεφτεί τα ΠΑΣΟΚ-Ο-ΣΚΥΛΑ το μερίδιο ευθύνης που έχουνε για τις 2500 αυτοκτονίες?Έχουνε αισθανθεί τι έγινε στην Λάρισα με τους φοιτητές?Την πλάκα την μεγάλη θα την πάθουνε στις επόμενες εκλογές,αν κατέβουνε υποψήφιοι φυσικά.

    Λουτρακιμπλογκ έλεος με σας σήμερα.Να δημοσιευτεί επιτέλους ένα σχόλιο,δεν βρίζω.

  9. Επιτίθενται στον Κακούρο, ο οποίος είναι μόλις 3 μήνες Αντιδήμαρχος και δεν κοιτάνε τα χάλια τους τα τελευταία 16 χρόνια. Επιτίθενται στον Κακούρο, ο οποίος εκλέχθηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους οι καρεκλοκένταυροι που είχαν στρογγυλοκαθίσει σε προνομιακές θέσεις του Δήμου για δεκαετίες. Κατηγορούν τον Κακούρο, ο οποίος είναι ίσως ο πιο σοβαρός και εργατικός αντιδήμαρχος των τελευταίων ετών και δεν βλέπουν οι χαβαλέδες τον εαυτό τους που πήγαιναν στο δημαρχείο για να πιούν φραπέ. Έφτασαν δε, ακόμη και στο σημείο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατηγορούν τον Κακούρο επειδή (άκουσον, άκουσον) είναι λέει νέος!!! στην ηλικία.

    Και εγώ αναρωτιέμαι (αγαπητέ – 11:27 – που δεν μας είπες κάτι για την ταμπακέρα που είναι ο Δήμος φυσικά) μήπως ο νέος Αντιδήμαρχος Κακούρος ευθύνεται και για το προπατορικό αμάρτημα?

    Ο νοών .. νοείτω..!

  10. Δεν εχουμε τιποτα με τον κυριο Κακουρο, ουτε η ηλικια
    μας ενοχλει και ξεραμε τι γινοταν στους προηγουμενους
    δημους δεν ειμαστε ηλιθιοι. Ο κυριος κακουρος μιλησε
    για το κολυμβητηριο, και κριτικη θα κανουμε σε
    ολους, διοτι και η σημερινη δημοτικη αρχη δεν
    ειναι και οτι καλυτερο για τον τοπο μας και παρολο
    που ψηφισαμε τον Λογοθετη, δεν ειμαστε ευχαριστημενοι
    εσεις εισθε; Η νοημοσυνη σας ειναι πολυ χαμηλη
    χαιρετε.

  11. εγω ενα ξερω,οτι και χτεs το παιδι μου δεν κολυμπησε,και απ`οτι φαινεται παει κι`αυτη η βδομαδα.κριμα η προσπαθεια ολου του χειμωνα…

  12. Καλημέρα,
    παρακαλώ να σταματήσουν οι κακίες από ορισμένους σχολιαστές και καταλάβετε επιτέλους ότι ο Γιάννης όπως και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, θα κριθούν από την παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και το έργο τους στα δρώμενα του δήμου.Πολιτικά πιστεύω ή άλλες κομματικές ιδιότητες δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.

  13. Φίλε mi.fi ο Γιάννης ο Κακούρος είναι πραγματικά ενας Αντιδήμαρχος που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απο τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του και παρά την μικρή του εμπειρία και τα λάθη που κάνει, παρουσιάζει χειροπιαστά αποτελέσματα στο έργο του. Επομένως, είναι φυσιολογικό κάποιοι να στάζουν χολή εναντίον του γιατί συνειδητοποιούν πως πλέον για να μπορεί κάποιος να πρωταγωνιστεί στα δρώμενα του Δήμου θα πρέπει να κάνει ΔΟΥΛΕΙΑ και αυτό τους ξεβολεύει αφάνταστα. Εννοείται πως ο συνδιασμός του Λογοθέτη δεν έχει πείσει τους Λουτρακιώτες ακόμα αλλά δείχνει πως κινείται σε καθαρά νερά αντίθετα απο τον βούρκο των προηγούμενων.

  14. Που τα ειδες εσυ τα καθαρα νερα του κυριου Λογοθετη να
    κινειται; Δεν ζεις στο Λουτρακι; Δεν αμφισβητουμε το
    βουρκο των προηγουμενων, αλλα ουτε και ο κυριος
    Λογοθετης πλεει σωστα.

  15. ΦΊΛΕ ΜΙΧΆΛΗ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙΣ ΚΆΤΙ??????????
    ΤΙ ΕΝΝΟΏ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΏΡΕΣ ΑΠΟΣΤΌΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΌ ΣΧΕΔΌΝ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΎΦΟΣ ΌΠΩΣ ΤΟΥ 9'43-10''49-11''42 ΠΟΥ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΈΣ ΆΠΑΤΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΚΟΥΤΟΎΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΊΟΥΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΌ ΑΠΛΏΣ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΎΦΙΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΌΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΨΕΥΔΉ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΆΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΊΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΊΠΑΛΩΝ ΝΑ ΑΠΌΚΡΥΨΗ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΏΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΊΝΕΙ ΠΛΈΟΝ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΑΔΡΆ ΑΜΕΙΒΌΜΕΝΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΡΒΑΝΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ).ΑΣ ΠΡΟΣΈΧΟΥΝ ΌΜΩΣ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΚΑΙΡΟΊ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΉΜΑ ΒΡΩΜΆΕΙ ΜΠΑΡΟΎΤΙ ΚΑΙ ΠΌΛΟΙ ΘΙΓΌΜΕΝΟΙ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΉ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΆΓΕΙ ΚΆΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΈΣ ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΙΤΌ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΆΓΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΆ ΚΟΙΝΉ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΏΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΔΕΝ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΊ 2,5 ΧΡΌΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΌ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΆΔΕΙΑ ΣΥΡΤΆΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ ΣΚΆΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΜΈΣ ΣΚΑΝΔΆΛΩΝ ΠΑΝΤΟΎ ΆΛΛΑ ΧΩΡΊΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ ΣΤΟΙΧΕΙΌ.ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΈΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΔΕΞΙΆ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΑΙΡΌ ΜΆΛΛΟΝ ΌΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΘΑ ΠΆΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΕΚΕΊΝΟΝ ΆΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ.-
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ

  16. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΚΑΡΠΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog