Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια έξαρση κρουσμάτων κανιβαλισμού: Αστυνομικός κανίβαλος μιλάει ακόμα και για τις προτιμήσεις του!!!!

- Advertisement -

τόσοι πεθαμένοι χαμένοι να πάνε; Να φάνε οι φτωχοί!
 ‘Ενας αξιωματικός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που ονομάστηκε «Αστυνομικός Κανίβαλος» είχε σε απευθείας σύνδεση μέντορα έναν άνδρα στην Βρετανία…

Ο Gilberto Valle, ο οποίος κατηγορείται για συνωμοσία για να σκοτώσουν και να φάνε τις γυναίκες, ειπώθηκε ότι επικοινωνούσε μέσω του διαδικτύου για κανιβαλισμό με κάποιον χρησιμοποιώντας ως ηλεκτρονική διεύθυνση MeatMarketMan.

Στο δικαστήριο του Μανχάταν διαβάστηκαν μέηλ του κατηγορούμενο από τον πράκτορα του FBI Corey Walsh. Σε ένα, ο Valle έγραφε: «Πεθαίνω να δοκιμάσω κρέας κοπέλας».

Μερικά από αυτά περιέγραφαν το μαγείρεμα και την κατανάλωση των γυναικών. Άλλα έμοιαζαν τόσο παράλογα που έμοιαζαν με κακόγουστα αστεία. Ο συνήγορος υπεράσπισης Julia Gatto υποστηρίζει ότι ο Valle μοιραζόταν τις φαντασιώσεις του με φίλους που συναντούσε σε ακραίες σεξουαλικές ιστοσελίδες φετίχ.

Ο Valle, 28 ετών, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος για την κατηγορία της συνομωσίας για απαγωγή και την ακατάλληλη χρήση ομοσπονδιακού συστήματος της βάσης δεδομένων. Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν καταδικαστεί.

Πολλές γυναίκες που υπήρξαν υποψήφια θύματα και είχαν δεχτεί μέηλ κλήθηκαν να καταθέσουν πως τον γνώρισαν.

Ο μέντοράς του MeatMarketMan, φαίνεται στα γράμματα του να του προτείνει να τρώει τα θύματα του ζωντανά, αλλά ο Valle απάντησε: «Δεν μ’αρέσει και τόσο το ωμό κρέας»!!!

Η έρευνα στον υπολογιστή του Valle φανέρωσε ένα αρχείο με τίτλο η απαγωγή και το μαγείρεμα της Kimberly: Ένα προσχέδιο, που περιελάμβανε μια φωτογραφία παλιάς του συμμαθήτριας.

Σε άλλη επιστολή σε φίλους στην Ινδία, προσέφερε την ίδια του τη γυναίκα ώστε να την φάνε.

Διατροφικά σκάνδαλα και κανιβαλισμός. Τυχαία ή συνδέονται;
Τα κρούσματα κανιβαλισμού στον δυτικό κόσμο του 21ου αιώνα ολοένα και αυξάνονται. Από τη μια μεριά το φαινόμενο μπορεί να αποδοθεί στη γενικότερη σήψη και κρίση αξιών που βιώνουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μια σειρά πρόσφατων αποκαλύψεων δείχνουν ότι το ανθρώπινο DNA δέχεται εδώ και χρόνια μια ύπουλη επίθεση μέσω διατροφής και φαρμάκων.

Η αναφορά συστατικών σε διάφορες ετικέτες ως “natural flavor” μετά από έρευνες που βγαίνουν στο φως, αποκαλύπτεται να είναι από ‘φυσικές’ μεν, αλλά ανθρώπινες πηγές. Η Senomyx κατηγορείται ως εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις». Κατασκευάζει τα γνωστά «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων. 

Πολλά αρτοσκευάσματα εμπορίου χρησιμοπούν μια ουσία που ονομάζεται L-κυστεϊνη, ως συντηρητικό, η οποία προέρχεται από ανθρώπινη τρίχα, μια φυσική πηγή πρωτεϊνών, φτηνή και κύρια από Κινέζους. Όσο για τη φαρμακοβιομηχανία… ο Θεός να βάλει εκεί το χέρι του… Στο εξωτερικό έχουν γίνει πολλές φορές καταγγελίες πως μαζί με τους χημικούς αεροψεκασμούς πέφτει και ‘γλίτσα’, ενώ κάποιοι έχουν βρει σε εξετάσεις που έχουν κάνει μέχρι και κύτταρα αίματος.

Γενετιστές και γεροντολογία έχουν ήδη ξεπεράσει κόκκινες γραμμές, και η τέχνη του θεάματος το ίδιο, μολύνοντας τις ψυχές των νέων με ατέλειωτες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σειρές με ήρωες κούκλους αλλά… ολίγον βαμπίρ!!!
Και όλα αυτά τα διατροφικά σκάνδαλα που βγαίνουν ξαφνικά στο φως πόσο τυχαία είναι; Το τρώγατε αυτό το κρέας τόσο καιρό και τίποτα δεν πάθατε. Έχουμε κρίση, κύριοι, παγκόσμια οικονομική κρίση και μας είστε και στο κεφάλι μας πολλοί και δεν ξέρουμε πως να σας ταϊσουμε! Τώρα δεν πειράζει και που ήταν άλογο (ή ψωφάλογο), μετά… δεν βαριέσαι, άντε και κανένας σκύλος… και σε λίγο, δεν πειράζει… τόσοι πεθαμένοι χαμένοι να πάνε; Να φάνε οι φτωχοί!
allnewz

Σ.Σ. νομίζω πως καλά θα κάνω να αρχίσω εντατικά να αναρτώ χορτοφαγικές συνταγές…

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog