Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

O “Λουκάνικος” υποδέχθηκε την Τρόικα!!! (φωτο)

- Advertisement -

Ο Λουκάνικος και η παρέα του μεταγράφηκαν στους αγανακτισμένους !
Τρόικα σε κυβέρνηση:  Μαζέψτε το Λουκάνικο και τους φίλους του!!…

Στην πόρτα του υπουργείου Οικονομικών “υποδέχτηκε” ο Λουκάνικος το κλιμάκιο της τρόικας που είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Λουκάνικος, που πρωτοστάτησε στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων και η παρέα του, “υποδέχτηκαν” με τον δικό τους τρόπο τους απεσταλμένους της Κομισιόν στην Αθήνα.

Τρόμαξαν οι εκπρόσωποι της τρόικας από την «υποδοχή» που τους επεφύλαξαν τα αδέσποτα σκυλιά που τους περίμεναν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ φαίνεται πως ζήτησαν και μέτρα για τα αδέσποτα. «Τα σκυλιά δεμένα» απαίτησε η τρόικα στην Αθήνα, μετά το περιστατικό που διαδραματίστηκε την περασμένη Κυριακή έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου μια αγέλη σκύλων τους επιτέθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», τα στελέχη της τρόικας παραπονέθηκαν στον Γιάννη Στουρνάρα για την εικόνα των αδέσποτων σκύλων, ενώ σημείωσαν ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν ελεύθερες αγέλες σκύλων στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ζήτησαν μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο…


Σχόλιο..Μαζέψτε την τρόικα και αφήστε τον Λουκάνικο ήσυχο…Το σκυλάκι έχει πιο πολύ μυαλό από πολλούς κυβερνητικούς…και έκανε αυτό που δεν κάνετε εσείς…Τους περίμενε και τους τρόμαξε…Εσείς πότε θα το κάνετε ρε σωτήρες? Ο Λουκάνικος μαζί με τα φιλαράκια του …αναμένουν την Τρόικα !



briefing news + eglimatikotita

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog