Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Tο έσκασε από την Ελλάδα… ντυμένος παπάς ο Κυριακίδης!

- Advertisement -

Ντυμένος παπάς το έσκασε από την Ελλάδα ο πρώην στενός συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Πως ξεκίνησαν όλα…

Πέμπτη μεσημέρι προς απόγευμα στις 13 Δεκεμβρίου 2012, αιφνιδιαστικά άνδρες της Αστυνομίας εκτελούν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Λ.Λαυρεντιάδη, ο οποίος δεν ειδοποιήθηκε και συνελήφθη με τα χρήματα στο χέρι, περίπου 700.000 ευρώ.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και με τον άλλοτε στενό του συνεργάτη, τον Πέτρο Κυριακίδη για τον οποίο το έντλαμα δεν εκτελέστηκε αμέσως, αλλά την επόμενη. Ειδοποιημένος για την επικείμενη σύλληψη είχε όλη την άνεση να επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο με τη συνοδεία δυο κληρικών ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς, ντυμένος παπάς!! Το ιδιωτικό αεροσκάφος ξεκίνησε για τα Ιεροσόλυμα, αλλά στην πορεία το σχέδιο πτήσης άλλαξε και το αεροπλάνο έφτασε στο Λιχτενστάιν , όπου ο όμιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει και ιδιωτική τράπεζα. Ο Πέτρος Κυριακίδης φέρεται να διέθετε ακόμη μετρητά, περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ.  Τελικά όμως, ο Κυριακίδης κατέληξε στη Λατινική Αμερική, στην Ουρουγουάη ή την Παραγουάη.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης

Η ιστορία συνεχίζεται..Λίγο μετά τα Χριστούγεννα σκάει κι άλλη είδηση. Το ένταλμα σύλληψης κατά της στενής συνεργάτιδας του Κυριακίδη, δικηγόρου Ελένης Σκούρα επίσης δεν μπορεί να εκτελεστεί. Πηγές αναφέρουν πως η κα Σκούρα με τον σύζυγό της συνάντησαν τον Κυριακίδη στη Λατινική Αμερική.

Πηγή: Το Βήμα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog