Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

A1 χάντμπολ Ελλάδος:ΧΑΝΘ-Ποσειδώνας Λουτρακίου 31-23 με κακή διαιτησία

- Advertisement -

Ο αγώνας με την ΧΑΝΘ ήταν εξ αρχής δύσκολος γιατί είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΧΑΝΘ με νίκη θα εξασφάλιζε την παραμονή της στην Α1 Εθνική ενώ ο Ποσειδώνας ήθελε να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία…

Προφανώς το κίνητρο της ΧΑΝΘ ήταν μεγαλύτερο και προσπάθησε με νύχια και με δόντια για να το πετύχει αντίθετα με την ομάδα μας που παρότι παρατάχθηκε χωρίς 3 βασικά του στελέχη πάλεψε με πίστη για να νικήσει το παιχνίδι.

Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει σωστά ήταν η διαιτησία.

Μια επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα ΟΛΩΝ των παικτών. Μια διαιτησία που πήγε το άθλημα μας 100 χρόνια πίσω από την αντίληψη της στις φάσεις αλλά και από την εν γένει συμπεριφορά της. Εάν νομίζει κάποιος ότι θα τον σεβαστεί η ομάδα ή ο αθλητής επειδή φυσάει ένα στραγάλι τότε είναι χειρότερος από το στραγάλι.

Το βίντεο το έχει η ΧΑΝΘ που η λήψη του έγινε από παίκτη που καθόταν δίπλα μου.

Εάν θέλει ας το δώσει στους υπευθύνους.

Περιμένουμε την απόφασή της ΚΕΔ όχι με βάση τα δικά μου λεγόμενα αλλά με βάση την έκθεση του αξιοσέβαστου παρατηρητή. Ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν θα δικαιώσει εμάς με την έκθεση του. Θα δικαιώσει και τις ομάδες αναγνωρίζοντας ότι έγινε ένα κακό παιχνίδι με υπαιτιότητα των διαιτητών.

Εμείς κοιτάμε τα δικά μας. Κάναμε τραγικά λάθη και χάσαμε και την αυτοκυριαρχία μας ως ομάδα. Δεν λειτούργησε απολύτως τίποτα. Ένα άναρχο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Καμία αμυντική λειτουργία. Το έχουμε ξαναπεί. Η ΑΜΥΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΝΕΙ ΝΙΚΕΣ. Όμως όλα πήγαιναν λάθος. Ο προπονητής προσπάθησε με τις λίγες επιλογές που είχε να βρεί λύσεις αλλά δεν του βγήκε τίποτα. Οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν οι δύο τερματοφύλακες μας που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παραταύτα δεχτήκαμε 31 γκόλ. Απέκρουσαν 3 πέναλτι, απέκρουσαν αιφνιδιασμούς. Τι άλλο να κάνουν;

Επιθετικά δεν μπορώ να αναφερθώ σχεδόν σε κανέναν, γιατί η κακή λειτουργία μας κάτω από τόσο πιεστικές συνθήκες δεν είχε εξεταστεί από εμάς. Οι απουσίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο αλλά και οι μικρότεροι πρέπει να βάλουν τον πήχη ψηλότερα και να μην μένουν με όσα κάνουν. Η μόνη αξιόπιστη λύση ήταν ο Πέρρος. Ομαδικά υστερήσαμε απίστευτα.

Αποτέλεσμα της κακής διαιτησίας ήταν και ο εκνευρισμός στην ομάδα. Τα αποτελέσματα όμως της συμπλοκής των παικτών στο τέλος του παιχνιδιού ήταν αποτέλεσμα αποκλειστικά των δύο Διαιτητών. Κρίμα γιατι είστε νέοι και πρέπει να περιμένουμε από τους νέους περισσότερα. Δυστυχώς είστε ανεπαρκείς.

Μακάρι να κάνω εγώ λάθος. Μακάρι εγώ να είμαι ο υπερβολικός. Αλλά πιστέψτε με δεν είμαι. Θα περιμένω και την ανακοίνωση της ΧΑΝΘ. Καλόπιστα.. Εάν συμφωνούν ότι οι διαιτητές ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού θα έχουμε διαφορετική αντίληψη. Και το ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα ή η δικαίωση αλλά η προστασία του αθλήματος μας. Η αναγνώριση ότι έγινε ένα κακό παιχνίδι θα είναι θετικό σημείο.

Η συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί παίζουμε ξανά εκτός έδρας με τον Πανελλήνιο.

Ο Πανελλήνιος θα τα δώσει όλα για όλα σε αυτό το παιχνίδι για την ιστορία του και για την απόδειξη ότι τυχαία αποτελέσματα τον έχουν φέρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου και για τις δύο ομάδες.

ΧΑΝΘ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ 31-23

Τα δεκάλεπτα: 6-4, 8-6, 13-9 (ημ.), 19-14, 25-18, 31-23

ΧΑΝΘ (Σεϊρεκίδης): Λοίζος,Μπουκοβίνας, Λάππας 2, Παπαδόπουλος Π, Σεϊρεκίδης 2, Ανανιάδης 2, Σαρηγιαννίδης4, Σπυρόπουλος 4, Παντελίδης 4, Κόντης3, Κουρουμλίδης, Παπαδόπουλος Θ , Τάστσης 2, Δέσπος, Κοκτσίδης 2, Αργυρίου 6

Ποσειδών (Χατζηκωνσταντίνου):Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 4, Χριστοδούλου 2, Βαμβακάς 4, Πέρρος 9, Δημητρόπουλος1, Μελής, Μπάμπης, Μπάρμπας, Μπένα , Βασιλειάδης 2, Παπαδόπουλος 1,Χατζηκωνσταντίνου, Ρουμελιώτης

Διαιτητές: Δεληγιαννίδης, Νάσκος

Πέναλτι: 2/5-1/2 Δίλεπτα: 8/7

Κόκκινη: Λάππας στο 28΄ 55΄΄ (διαμαρτυρία,κρατήθηκε το δελτίο με 3 δίλεπτα)

Υ.γ.

Και λίγο προσοχή στην γραμματεία. Ο Μπένας ενώ ήταν στην αποστολή δεν σκόραρε όπως γράφεται. Τα γκολ ήταν του Πέρρου.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου διεξήχθη η 16η Αγωνιστική με τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΧΑΝΘ- Ποσειδώνας Λουτρακίου 31-23, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους 23-30 ,ΓΑΣ Κιλκίς- Άρης Νίκαιας 35-16 , ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας 34-26 , ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας 32-26, Φοίβος Συκεών- Πανελλήνιος 20-19.

α/α
Σωματείο
Βαθ.
1
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
31
2
Π.Α.Ο.Κ
26
3
Α.Ε.Κ. 
28
4
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ
28
5
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ
18
6
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
13
7
Χ.Α.Ν.Θ
12
8
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
12
9
ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ
10
10
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
6
11
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
6
12
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
2
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δε πειράζει ρε παιδες. Καλά τα εχετε πάει για πρώτη φορά. Μας κάνετε υπερηφανους, που στο κολοχώρι μας έχουμε μια ομάδα σε κάτι διαφορετικό και στην υψηλότερη κατιγορία.
    συνεχίστε την προσπαθια σας γιατι σας γουσταρουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog