Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με αστακούς, τσιπούρες και laptop αράζω κι εγώ στο Κορυδαλλό!

- Advertisement -

Τελικά κάποιοι περνάνε τζάμι στο σωφρονιστικό κατάστημα!
Αστακομακαρονάδες, παϊδάκια στη λαδόκολλα, τηλεοράσεις plasma και laptop τελευταίας τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα… Όχι δεν είναι η χλιδάτη ζωή κάποιων επωνύμων αλλά μερικές από τις πολυτέλειες που μπορεί να απολαύσει ένας κρατούμενος στις ελληνικές φυλακές αρκεί να είναι μέλος μίας εκ των τριών βασικών συμμοριών και φυσικά να έχει χρήματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” οι φυλακισμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν με το αζημίωτο μία χλιδάτη διαμονή όσο διαρκεί η ποινή τους.

Στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, αρχηγοί είναι τρεις – τέσσερις Έλληνες βαρυποινίτες, «βαριά» ονόματα του υποκόσμου. Οι συγκεκριμένοι είναι οι αδιαμφιβήτητα αρχηγοί όχι μόνο της πτέργας τους, αλλά και ολόκληρης της φυλακής όπου κρατούνται. Αυτοί κρατούν το «δικαίωμα» να έχουν στα κελιά τους κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας, τηλεόρασεις plasma, ακόμη και λαπτοπ με σύνδεση στο ίντερνετ, παρά το γεγονός πως κινητά και υπολογιστές στη φυλακή σαφώς απαγορεύονται.

Οι βαρυποινίτες μπορούν να φάνε από αστακομακαρονάδα, παϊδάκια στη λαδόκολλα μέχρι τσιπούρες, ντελίβερι από γνωστή ψαροταβέρνα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι βαρυποινίτες που κάνουν κουμάντο μπορούν να κάνουν δουλειές με τον υπόκοσμο, τρώνε στο κελί τους και όχι στο συσσίτιο της φυλακής, παραγγέλνουν ό,τι θέλουν απ’ έξω και το φαγητό τους φτάνει με «ειδική παραγγελία» στη φυλακή.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog