Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη 16χρονος με αεροβόλο πιστόλι κρότου στο Λουτράκι

- Advertisement -

Συνελήφθη, την Τετάρτη 13-3-2013 το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας…

16χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα  αεροβόλο πιστόλι κρότου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς!!!! Διότι αυτό το παιδί έκανε πολύ …κρότο με το όπλο του και δυσκολευόμουν να ξεκουραστώ για να μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου να αποδώσω τα εύσημα στο Α.Τ. Λουτρακίου!!!!

  2. Εαν τον άφηναν θα λέγατε ότι οι ' μπάτσοι τα πιάνουν ' κτλ. τώρα λέτε τα ανάποδα. Πειτε στο ίσια ρε παιδιά. ειμαι ΣΥΡΙΖΑ και θέλω να καταργηθεί η αστυνομία και στην θέση της να ερθει η ΣΤΑΖΙ και η KGB.

  3. Όχι αγαπητέ 2.10. Απλά είμαι ένας πολίτης, ο οποίος πληρώνω φόρους για να έχουν μισθό αυτά τα παιδιά ( και καλά κάνουν) αλλά να με προστατεύουν από τον πραγματικό κίνδυνο όταν έχω πραγματικά ανάγκη και όχι να σπεύδουν αν σπεύσουν στο επίμαχο σημείο την άλλη μέρα για να δουν τι πάθαμε τελικά…. Σταματήστε λοιπόν την πολιτικοποίηση και κοιτάξτε λίγο την ουσία….

  4. ελπίζω να ικανοποιήσει τους Μπετόβλακες και τους υμνητές της θηριωδίας των μπάτσων η φωτό και το κείμενο στον παρακάτω σύνδεσμο, απολαύστε το:

    http://www.agonaskritis.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE/

  5. Μπετόβλακα να πάνε να πιάσουν αυτους όλους που εξαιτιας τους τα παιδιά λιποθυμάνε γιατί δεν έχουν να φάνε αλλά εσένα δεν σ ενοιάζει τη θεσο΄υλα σου στην τράπεζα την έχεις και για να σωθουν αυτες πειναμε εμεις

  6. τον προλάβανε οι μπάτσοι λίγο πριν την ένταξή του σε κάποια τρομοκρατική οργάνωση θέλεις να μας πεις μπετόβλακα, μήπως ξέρεις πόσοι παίζουνε τα στρατιωτάκια, με όπλα ρέπλικες και ντυμένοι σαν κομάντο στην περιοχή μας; ρε σοβαρευτείτε, εδώ μας φέρνουν ξένους μισθοφόρους για να καταστείλουν τις μελλοντικές εξεγέρσεις.

  7. Αφενός μεν δεν εχουν αρκετο προσωπικο ωστε να μπορουν να παρεμβαινουν ανα πασα στιγμη οπουδηποτε αφεταίρου δε οτι και να κάνουν παντα ΄μπατσοι- γουρουνια- κλπ κλπ κλπ θα είναι. Υποστηριξη απο τους πολιτες..καμμιά! Ισα ισα οταν δουμε αστυνομια βγαζουμε και τα κινητα να τραβηξουμε καμμια σκηνη ΄αγένειας΄ για να τους κατηγορησουμε. Τρομοκρατες επιασαν και βγαλαμε ηρωες τους τρομοκρατες και παρανομους τους αστυνομικούς!
    Για εγκληματικότητα λαθρομεταναστων και τσιγγάνων ας καλέσετε τους αντιφα και τον συριζα που συμπεριφερονται ως γνησιοι ανθρωπιστες με το γαντι 🙂 Γιατί να βάζουμε σε περιπετειες τους αστυνομικους? Για 800 ευρω τους βγαζουμε τον αδοξαστο! O,τι και να κάνουν τους βριζουμε ουτως ή αλλως
    Υπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog