Με χειροπέδες… και σηκωμένα ψηλά τα χέρια τους…

Την ώρα που το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκεται σε εξέλιξη, και τη στιγμή που οι ΠΕΝΤΕ σωφρονιστικοί υπάλληλοι παραμένουν όμηροι του Αλκέτ Ριζάι, τα αλβανικά ΜΜΕ, δημοσιεύουν φωτογραφίες του κακοποιού με τους ομήρους του, μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου!
Όπως θα δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες, απεικονίζονται ξεκάθαρα οι πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι, να έχουν σηκωμένα ψηλά τα χέρια τους, και στα δεξιά (όπως βλέπετε τη φώτο), ο Ριζάι να δείχνει με το δάχτυλο.

Οι περισσότεροι εξ΄αυτών, φοράνε χειροπέδες ώστε να μην μπορούν ν΄αντιδράσουν.
Στο δημοσίευμα των αλβανικών ΜΜΕ, φιλοξενούνται και δηλώσεις της μητέρας αλλά και του πατέρα του κακοποιού, οι οποίοι λένε πως «το ελληνικό κράτος κρατά όμηρο το γιο μας εδώ και 13 χρόνια, και τον κατηγορούν για πράγματα, τα οποία δεν έχει κάνει».

Μάλιστα η μητέρα του Ριζάι, τονίζει πως βρίσκεται στο πλευρό του γιου της, και πως τον εμψυχώνει να φτάσει μέχρι τέλος!!!
Για την ακρίβεια, οι γονείς του λένε:
«Το ελληνικό κράτος χρησιμοποιεί το γιος μας, τον έχει κατηγορήσει για πράγματα που δεν έχει κάνει. Θα τον στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα του σε κάθε περίπτωση. Αλκέτ τον δρόμο που έχεις διαλέξει να τον πας μέχρι το τέλος γιατί η Ελληνική Πολιτεία σε κοροϊδεύει  Το αλβανικό κράτος πρέπει να στηρίξει τον γιο μου. Ο Αλκέτ δεν έχει κάνει τίποτα, δεν είναι ούτε κλέφτης, ούτε δολοφόνος, ούτε εγκληματίας. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όσα τον κατηγορούν».

*lay-out.gr