Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Γονίδης στο πλευρό του Κατίδη: Αγόρι μου, από εδώ και πέρα να πιάνεις τα @ρχίδι@ σου

- Advertisement -

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά το ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε μέσα στο γήπεδο πανηγυρίζοντας για το γκολ της ομάδας του απέναντι στη Βέροια στάθηκε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης…
Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης χαρακτηρίζοντάς τα «μέσα μαζικής παραπληροφόρησης» κατηγορώντας τα ότι ρίχνουν στην «πυρά» τον ποδοσφαιριστή.

«Δυστυχώς μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά ότι ζούμε την εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη που ενώ το παιδί τούς λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αυτοί επιμένουν στην ”πυρά”. Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Μάλιστα στη συνέχεια ο τραγουδιστής συμβουλεύει τον Γιώργο Κατίδη για το πώς να χαιρετά από εδώ και στο εξής και δηλώνει ότι ο ίδιος εφεξής θα χαιρετά όπως και ο ποδοσφαιριστής το Σάββατο στο γήπεδο.

«Εχω να πω στον Κατίδη την επόμενη φορά αγόρι μου να πιάνεις τ΄@@@@@ σου, φτάνει πια αυτός ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ, από σήμερα είμαι ΑΕΚ… και δεν τους πείραξε που μας «πηδάνε» οι Γερμανοί τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού! Ε, λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι! ΓΟΝΙΔΗΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Η ανάρτηση αυτή του δημοφιλούς τραγουδιστή προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και για αυτό επανήλθε λίγο αργότερα γράφοντας: «Εγώ προσωπικά θα είμαι πάντα με το δίκιο. Δεν θα μου σερβίρει κανείς αυτό που θέλει, έχω μάτια και βλέπω, έχω διαίσθηση και πιάνω όλες τις βρωμιές… Μέτρα θέλουν να περάσουν”δημοκρατικά”! Ημουν, είμαι και θα είμαι Ελληνας πατριώτης και χριστιανός μέχρι το τέλος της ζωής μου, ούτε αριστερός, ούτε δεξιός ούτε κεντρώος… Εγώ έχω ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ Ελλάδα! Το θέμα δεν είναι ο ποδοσφαιριστής το θέμα είμαστε όλοι εμείς… Καλό βράδυ. ΓΟΝΙΔΗΣ»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog