Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΡΑΓΙΚΟ!Συνάντηση των γονιών του Τόμας Πρωτόπαπα με τον διευθυντή και η δωρεά οργάνων

- Advertisement -

Δυστυχώς τα δεδομένα δεν είναι καλά. Το ρεπορτάζ λέει πάντα την αλήθεια. Κι αυτή οφείλουμε να υπηρετούμε όσο και να μας πονάει. Μπορεί το πρώτο εικοσιτετράωρο μετά την επέμβαση να πέρασε εντούτοις ο Τόμας παραμένει «κλινικά νεκρός». Μάλιστα σήμερα το πρωί ο Διευθυντής της χειρουργικής μονάδας του ΚΑΤ συναντήθηκε με τους γονείς του άτυχου ηθοποιού και τους πρότεινε να δωρίσουν τα ζωτικά όργανα του παιδιού τους, σε συνανθρώπους μας που πάσχουν…

Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες. Είναι άδικο για ένα παιδί που χάριζε απλόχερα το χαμόγελο και την αγάπη ξαφνικά να αντιμετωπίζει τον θάνατο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει. Ακόμη και τώρα…Να επιστρέψει στους οικείους του, δυνατός και γερός…Προσευχόμαστε όλοι για τον Τόμας. Αν ακούει ο Θεός εκεί πάνω ας κάνει μια εξαίρεση!

πηγή

*@Dena

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω να μην τον σκοτώσουν οι γονείς του.
    Είναι πάρα πολύ οι "κλινικά νεκροί" που επανήλθαν, αλλά δυστυχώς περισσότεροι αυτοί που σφαγιάστηκαν ζωντανοί.
    Θυμηθείτε! …το πιστοποιητικό θανάτου εκδίδεται μετά τον τεμαχισμό!

  2. 9.28 για να διαγνωσεις καποιον εγκεφαλικά νεκρο υπαρχει μια διαδικασια που συμμετεχουν περισσοτερες απο μια ειδικοτητες. Δεν βαφτιζεις εναν κλινικα νεκρο και τον κοβεις… Μην ακουτε τις ραδιοαρβυλες, διαβαστε να ενημερωθειτε!

  3. den kserw ti na pw exw stenaxwri8ei polu me to sumban auto….to mono pou zitaw kai egw apo ton 8eo einai na kanei to 8auma tou kai na swsei auto to paidi dioti exei arketoi zwi mprosta tou kai ontos polu upirxan klinika nekroi kai epanil8an opote euxomai oi goneis na min kanoun kapoio la8os me ti zwi tou Tomas….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog