Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Περιμένουμε πια μόνο ένα θαύμα, λέει ο θείος του Πρωτόπαπα(video)

- Advertisement -

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις του θείου του Τόμας Πρωτόπαπα σχετικά με τη δυσμενή εξέλιξη της κατάστασης του άτυχου ηθοποιού που νοσηλεύεται εδώ και τρεις μέρες στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ…

«Οι γιατροί του έκαναν ακτινογραφία στο κεφάλι και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα. Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ο -θείος του Τόμας- Γιώργος Πρωτόπαπας που είναι και Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν την κατάσταση του να επιβαρύνεται κατά τη χθεσινή ημέρα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εξελίξεις στην υπόθεση, αυτές περιλαμβάνουν τις εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα του Τόμας που πρόβαλε το Star, την έκκληση του φίλου του Νίκου Αναδιώτη (σ.σ. με τον οποίον έπαιζαν μαζί στους Βασιλιάδες) που τον επισκέφθηκε («Οσοι πιστεύουν ας προσευχηθούν για τον Τόμας») και την πληροφορία για το τι ψέλλισε -σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»- ο οδηγός του μοιραίου βαν κατά την απολογία του («Δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»).

Ενώ ενδιαφέρον έχει και τα όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Είδα και το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν που είδα το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού να κατευθύνεται επάνω του και σκέφτηκα ότι ίσως να τον ενοχλώ εγώ. Για αυτό έκοψα ταχύτητα, όμως το βαν δεν σταμάτησε. Το σήκωσε στον αέρα το αμάξι, αφού το έσυρε για μερικά μέτρα στον δρόμο. Το σήκωσε στον αέρα και το πέταξε με δύναμη πάνω στο τοιχίο της Αττικής οδού. Σπάσαμε το τζαμάκι για να ανοίξουμε την πόρτα… Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε όμως γιατί είχε αίματα από το στόμα και σπασμούς. Για αυτό δεν τον μετακινήσαμε….. Από την αρχή ο οδηγός είπε ότι στο σημείο αυτό καθημερινά μας στραβώνει ο ήλιος και εγώ του είπα, γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά να σας βάλουν μια μεμβράνη;».

*iefimerida
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog