Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόβλημα με την μισθοδοσία στρατιωτικών από κυπριακές τράπεζες και στην Ελλάδα

- Advertisement -

Πρόβλημα σοβαρό με όσους στρατιωτικούς εισπράττουν τον μισθό τους μέσω κυπριακών τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα….

Τα υποκαταστήματά τους ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά έως τις 26 Μαρτίου και είναι ερώτημα τι θα γίνει με τις μισθοδοσίες στρατιωτικών.
Σύμφωνα με μηνύματα που έχουν φθάσει στο Οnalert ,όσοι στρατιωτικοί ζήτησαν να πληρωθούν “στο χέρι” μέχρι να αλλάξουν τράπεζα, ενημερώθηκαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει ,γιατί όλοι όσοι αμείβονται από το δημόσιο πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Διαβεβαιώνουν λοιπόν ότι η μισθοδοσία θα μπει στις τράπεζες,αλλά το ζήτημα είναι ότι οι τράπεζες όπως λένε στρατιωτικοί έχουν κλείσει όλα τα συστήματά τους εκτός από τα ATM. Στο internet banking οι επιλογές συναλλαγών δεν λειτουργούν και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν κατάφερε χθες να κάνει συναλλαγή με συγκεκριμένη τράπεζα για την κατάθεση αναπηρικών επιδομάτων σε συνταξιούχους.
Συμπερασματικά αν μπουν χρήματα στα ATM, το πρόβλημα θα ξεπεραστεί.
Το ερώτημα βέβαια είναι αν κάποιος από την στρατιωτική ηγεσία ασχολείται με το θέμα. Είδαμε ότι οι Βρετανοί έστειλαν αεροπλάνο με 1 εκατομμύριο ευρώ για να μην υπάρξει πρόβλημα για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στη Κύπρο. Για τους δικούς μας στην Κύπρο ούτε που έχει συζητηθεί το παραμικρό. Τώρα φαίνεται ότι έχουμε θέμα και με όσους υπηρετούν στην Ελλάδα.

*onalert.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog