Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάρολος Παπούλιας: “Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση”

- Advertisement -
Σε οικονομικό επίπεδο «ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση» τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τη νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο…
Αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο η χώρα μας όσο και η Κυπριακή Δημοκρατίας, ο κ.Παπούλιας είπε ότι «είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση».
«Βλέπετε τι γίνεται στην Κύπρο. Σαν να μην έφταναν τα δικά μας, ήρθαν και γι’ αυτούς», πρόσθεσε. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε, επίσης, ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Έθνους, καθώς, όπως είπε, «χωρίς ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίοδο κρίσης, αποδυναμώνεσαι και σε διπλωματική ισχύ».
Ο κ. Παπούλιας δήλωσε σίγουρος ότι η νεα στρατιωτική ηγεσία θα επιτελέσει το καθήκον της με πατριωτισμό, δίνοντας το παράδειγμα πρός όλους.
Από την πλευρά του, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αφού παρουσίασε τους νέους αντιστρατήγους, αντιπτεράρχους και αντιναυάρχους στον Πρόεδρο, σημείωσε ότι «είναι άξιοι, όπως και οι προηγούμενοι» και πώς θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog