Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπετόβλακας:Τελικά ποιος είναι ο προδότης κύριοι;

- Advertisement -

Προδότης, προσκυνημένος, κομματόσκυλο, γερμανοτσολιάς, είναι μερικά από τα σχόλια που έχω ακούσει, από αριστερούς αναγνώστες. Και όλα αυτά, διότι επιμένω να λέω ότι αυτή την στιγμή οι μοναδικοί που μας δανείζουν τα λεφτά για να πληρωθούν μισθοί , συντάξεις, φάρμακα και τρόφιμα είναι οι τροϊκανοί…

 Από την μία πλευρά είμαι εγώ και οι όμοιοι μου και από την άλλη ο Χριστόφιας, ο Τσίπρας και ο Καμμένος.  Η αριστερά στην Κύπρο παρέλαβε 6% ετήσιο πλεόνασμα και παρέδωσε μια Κύπρο με ουρές έξω από τις τράπεζες,  με ουρές στα super market και στα βενζινάδικα και με την πολιτική ηγεσία της να ικανοποιεί κάθε σεξουαλική επιθυμία του Πούτιν. Η διαφορά βέβαια μεταξύ Πούτιν και Μέρκελ είναι ότι η Μέρκελ πληρώνει ενώ ο Πούτιν ικανοποιείται μεν αλλά δεν πληρώνει κιόλας!

 Από την αριστερά πρέπει κανείς να  περιμένει τα πάντα. Άλλωστε είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πίστευαν ότι τα σύνορα της Ελλάδας φθάνουν στο Λιτόχωρο, ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια, τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία και η 25η Μαρτίου είναι ταξική γιορτή και όχι εθνική.

Αυτός που μου προκαλεί την μεγαλύτερη απέχθεια είναι ο εγκεφαλικά Καμμένος.

Ο Καμμένος πάνω στην μανία του να γίνει αρχηγός κόμματος,  οδήγησε το καλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού, δηλαδή τους πιο φλογερούς πατριώτες σε δρόμους που αν είχαν επιλεχθεί από τον Ελληνικό λαό, η κατάσταση στην Κύπρο, θα έμοιαζε με παράδεισος.  Μιλούσε ο Καμμένος για δωσίλογους και προδότες και πρότεινε ως λύση τον Πούτιν. Που είναι ο Πούτιν ρε παιδιά; που είναι η Ρωσία;
Μπορώ να δικαιολογήσω και να συγχωρέσω τον απλό πατριώτη, που λόγω έλλειψης οικονομικών γνώσεων, απειλούσε με φωτιά και τσεκούρια. Τον αρχηγό του όμως όχι! Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε. Η δικαιολογία ότι είναι απλά ηλίθιος δεν τον απαλλάσσει. Εκτός αυτού όμως, δεν φαίνεται να ζητά συγνώμη και να αποσύρεται αλλά αντιθέτως συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει την προσπάθεια να φέρει τον όλεθρο στην χώρα. Επιδιώκει να συνεταιριστεί ακόμα και με τους Σταλινικούς απλά και μόνο για να συνεχίσει να υπάρχει ως πολιτικός αρχηγός.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στους αδελφούς Κύπριους, δύναμη, υπομονή και τύχη. Θα είναι άδικο αυτός ο Λαός να υποφέρει επειδή για μία και μόνη φορά επέλεξε την αριστερά για να τον κυβερνήσει. Αλλά και στην περίπτωση της Κύπρου μέμφομαι κυρίως της Δεξιά παράταξης διότι θα έπρεπε να έχει το σθένος και την δύναμη να υποφέρει.
 Θα έπρεπε να κάνει το εθνικά σωστό και ας φώναζαν οι αριστεροί τα γνωστά τους συνθήματα περί δωσίλογων και προδοτών.
 Έπρεπε η Κυπριακή Δεξιά να ανέβει τον Γολγοθά της και να έκανε υπομονή μέχρι σε ένα άλλο κράτος πχ στην Ιταλία να αποδεικνυόταν ποιος είναι τελικά ο προδότης.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Μπετόβλακα λυπάμαι που το λέω αλλα και εγώ Καμμενο ψήφισα. Πραγματικά το μόνο που θέλω να κάνω τώρα είναι να τον φτύσω στα μούτρα.

  2. Γιατι δεν λες ότι την ελλάδα την έσωσε ο Γιώργος Παπανδρέου; Η δεξιά σου Μπετόβλακα να σου θυμίσω ότι στην αρχή ήταν στην απέναντι όχθη.

  3. Τρικυμία εν κρανίω (ως συνήθως)

    Προσπερνώ τα γραφικά περί των δεινών που φέρνει πάντα η αριστερά (έτσι γενικά) γιατί μόλις τώρα σταμάτησα τα γέλια, και τα σχόλια για τον Καμμένο και τον Σύριζα γιατί δεν με αφορούν.
    Όμως πώς να μην απαντήσει κανείς στην ανάλυση (?) για τα τεκταινόμενα στην Κύπρο? Το ίδιο χιλιοπαιγμένο έργο και εκεί. Όχι αυτό της αριστεράς όμως. Ο λαός καλείται να διασώσει τις τράπεζες, οι οποίες μέσα σε αυτό το υπέροχο σύστημα δικαιούνται να απολαμβάνουν τεράστια κέρδη χωρίς ουσιαστικά καμία εποπτεία από τους σοφούς των Κεντρικών Τραπεζών και στο τέλος όταν η ιστορία στραβώσει να στέλνουν τον λογαριασμό στον μ….α.
    Οι ευθύνες των Κυπρίων κυβερνώντων φυσικά και είναι τεράστιες. Η μεγαλύτερη όμως βαρύνει τον κυπριακό (ελληνικό, πορτογαλικό, ιρλανδικό, ιταλικό, ισπανικό και θα έχουμε και συνέχεια) λαό που με πόνο θα συνειδητοποιήσει πως η Ευρωπαική Ένωση της ευημερίας και της αλληλεγγύης είναι στην πραγματικότητα ένωση κερδών για ελάχιστους και μιζέριας, φτώχειας και εξαθλίωσης για την πλειοψηφία.

  4. Στα μέρη μου λένε μια εκφραση και αυτή θα χρησιμοποιήσω μπετόβλακα "πόσα καντάρια δίκιο έχεις"…..δηλ. προς το θετικό – υπερβολη του δίκιου σου.
    Τώρα για τον Τσίπρα και Καμενο δεν εχω λόγια να πώ… λυπάμαι που την κρισιμη ώρα τα δύο παιδακια της πολιτικής κονιστρας είναι αρχηγοί παρατάξεων και περισσότερο λυπάμαι που καποιοι ακόμη τους υποστηρίζουν………έλεος ρε παιδια, πόσο κατω ακόμη…..

  5. ενώ ο Αντωνάκης, ο Βαγγελάκης, ο Φωτάκης και ο Νικολάκης μας ανεβάζουν στην κορυφή, έτσι Aegean Sea???????

    έλεος!!! μη μας ανεβάζετε άλλο ψηλά ζαλιζόμαστε και θα γκρεμοτσακιστούμε.

  6. φίλε ανωνυμε,
    δε λέω ότι ο αντωνάκης π.χ. είναι το καλύτερο μου,
    μάλλον θα έλεγα χαμηλότερος των προσδοκιών (αν και αυτό μπορούν να το πουν ψηφοφόροι της ΝΔ και όχι εγώ) και άτολμος ΑΛΛΑ έναντι της παρεούλας της παιδικής χαράς μαλλον κλάση ανώτερος………..

  7. μη φοβασαι μπετοβλακα ,τον ολεθρο στη χωρα θα τον φερουν αυτοι που με την διακυβερνηση τους τα προηγουμενα 40 χρονια μας εφεραν στο χειλος του γρεμου, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι διαπλεκομενοι με τις μιζες της ζιμενς της μαν της φεροστααλ, και αλλων γερμανικων εταιριων.αυτοι που προσκυνανε το 4 ραιχ.πρεπει να ειναι πολυ αφελης οποιος δεν βλεπει οτι το ευρω θα διαλυθει απο την επεκτατικη πολιτικη των γερμανων και οχι απο την αριστερα.ειναι η τριτη φορα μεσα σε εκατο χρονια που η ευρωπη διαλυεται απο τους γερμανους. ελπιζω την επομενη φορερ οι λαοι της ευρωπης να διασφαλισουν οτι για 500 χρονια τουλαχιστον δεν θα ξανακανουν τα ιδια. πιστευα μεχρι πριν λιγο καιρο οτι σωστα επραξαν οι συμμαχοι μετα τον β'παγκοσμιο πολεμο και οχι μονο δεν τους τιμωρησαν για τα εγληματα που εκαναν αλλα τους βοηθησαν κιολας να ορθοποδησουν αλλα μαλλον δεν επρεπε.επρεπε να τους εκαναν τους αλβανους της ευρωπης και για να μην κανουν τα ιδια αλλα και γιατι το αξιζουν. οταν θα ξυπνησεις και θα δεις οτι η δεξια φταιει και οχι η αριστερα θα εινα αργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog