Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αερογέφυρα στήριξης της Κύπρου με πρωτοβουλία της «Μαρινόπουλος»

- Advertisement -

Αερογέφυρα τροφοδοσίας με στόχο την άρτια παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στην Κύπρο δημιουργεί ο όμιλος Μαρινόπουλος….

Σε μια πρώτη κίνηση εκ μέρους των ελληνικών επιχειρήσεων, ο ελληνικός όμιλος σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «με υψηλό αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να βοηθήσουμε καίρια τον δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό, ανακοινώνουμε τη δέσμευσή μας για επάρκεια βασικών προϊόντων και για συνεχή από την Ελλάδα τροφοδοσία ώστε να μην παρουσιαστούν ελλείψεις».
Η ενέργεια αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρώτες ανακοινώσεις για ελλείψεις βασικών αγαθών από τα ράφια των κυπριακών σούπερ μάρκετ και αποσκοπεί στο να αποφευχθούν φαινόμενα απουσίας ειδών πρώτης ανάγκης στο νησί. Την ενέργεια του ομίλου Μαρινόπουλου ετοιμάζονται να ακολουθήσουν σύμφωνα με πληροφορίες μας κι άλλοι μεγάλοι όμιλοι της χώρας σε ένα κύμα συμπαράστασης που ξεκινά προς την Κύπρο.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η πορεία της Carrefour στην κυπριακή αγορά ξεκίνησε το 2004. Το δίκτυο της εταιρείας περιλαμβάνει σήμερα 16 καταστήματα (7 hypermarket Carrefour, 4 καταστήματα Carrefour Express και 5 καταστήματα Carrefour Market σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι). Η Carrefour Κύπρου απασχολεί 1.100 άτομα.

*protothema.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog