Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου

- Advertisement -

Βρέθηκαν τα χρήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε λογαριασμό υπαλλήλου, η οποία απαλλάχθηκε με βούλευμα-Τζόγος στο Χρηματιστήριο 12 εκ. Ευρώ!….

Αποκάλυψη- βόμβα σήμερα στη “Μακεδονία”! Η επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά, σε πόρισμα της αποκαλύπτει ότι από τον λογαριασμό μίας υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης διακινήθηκαν 12 εκ. ευρώ, που παίχθηκαν στο Χρηματιστήριο!
Το πόρισμα, το οποίο ένας θεός ξέρει γιατί ολοκληρώθηκε μόλις ένα μήνα μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, διαβιβάσθηκε στον Οικονομικό Εισαγγελέα, γράφει το δημοσίευμα, που αφήνει σαφείς αιχμές για τις ευθύνες δικαστικών που δεν έψαξαν όσο θα έπρεπε την υπόθεση. Το περίεργο είναι ότι αυτό το πόρισμα-φωτιά δεν συσχετίζεται ακόμη με την υπεξαίρεση αλλά διερευνάται για… φοροδιαφυγή από την πλευρά της υπαλλήλου!
Πολλοί εκτιμούν ότι η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση! Τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν εξονυχιστικά. Η δήλωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ότι βρίσκεται στη φυλακή ως θύμα μία πρωτοφανούς δικαστικής πλάνης θα πρέπει, υπό το φως των νέων στοιχείων, είτε να επιβεβαιωθεί είτε να διαψευστεί!

*parapolitika.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog