Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tο παρασκήνιο των γυρισμάτων της Ελισάβετ με τον James Bond

- Advertisement -

Η βασίλισσα της Βρετανίας δεν χρειάστηκε….

και πολλά παρακάλια για να συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία μικρού μήκους, που γυρίστηκε για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, όπως αποκάλυψε ένα χρόνο μετά, ο διοργανωτής του σόου και σκηνοθέτης του βίντεο Ντάνι Μπόιλ σε τηλεοπτική συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι ITV.
Ο σκηνοθέτης αρχικά είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει μία ηθοποιό, όπως η Ελεν Μίρεν για να υποδυθεί την Ελισάβετ, όταν όμως ζήτησε τη σχετική άδεια από το Παλάτι, προς μεγάλη του έκπληξη πληροφορήθηκε ότι η βασίλισσα όχι μόνο το επέτρεπε αλλά επιθυμούσε η ίδια να συμμετάσχει «παίζοντας» τον εαυτό της. Οταν άρχισαν τα γυρίσματα η βασίλισσα ρώτησε τον Μπόιλ αν έχει κάποιες ατάκες που πρέπει να αποστηθίσει και εκείνος απάντησε «Ο.Κ τι προτείνετε;» και την άφησε να αυτοσχεδιάσει.
Στο βίντεο εμφανίζεται, αιφνιδίως, όπως άλλωστε το συνηθίζει ο θρυλικός πράκτορας 007 με επίσημο ένδυμα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για να συνοδεύσει τους επίσημους καλεσμένους στην τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας του Λονδίνου.
Η βασίλισσα καθισμένη πίσω από το γραφείο της γυρνά την καρέκλα της προς τον βρετανό κατάσκοπο και λέει: «Καλησπέρα κύριε Μποντ». Μαζί της εμφανίζονται και δύο από τους σκύλους της ενώ σύμφωνα με τον Μπόιλ η βασίλισσα ήταν άψογη σε όλα τα γυρίσματα που έγιναν και είπε όλες της ατάκες της υποδειγματικά.
*blog.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog