Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Αδελφέ Ελληνοκύπριε”. Ένας τουρκοκύπριος γράφει για τη κρίση

- Advertisement -

Μπορεί ο “μινιόν” σε μπόϊ Μπαγίς να βγαίνει και να προκαλεί χυδαία τους Κύπριους,προτείνοντάς τους να “χρησιμοποιήσουν την τουρκική λίρα”, υπάρχουν όμως φωνές στα κατεχόμενα που απευθύνονται με σύνεση στους “ελληνοκύπριους αδελφούς” ,όπως λένε….

Το μικρό άρθρο της εφημερίδας των κατεχόμενων Afrika καλό θα ήταν να διαβάσει ο Μπαγίς που όσο μπόϊ του λείπει τόσο μεγάλο στόμα έχει.

Γράφει η εφημερίδα:

“Ελληνοκύπριε αδερφέ η μεγαλύτερη συμφορά μετά το 1974 ε ; Δίκιο έχεις… Και μάλιστα και στα δύο γεγονότα υπάρχει μεγάλη ομοιότητα. Και τα δύο περιγράφονται με το “Μόνος μου τα έκανα, μόνος μου τα βρήκα”.. Και τα δύο αποτελούνε αποτελέσματα κακών διοικήσεων… Στενοκεφαλιάς…Αυτών που δεν μπορούσαν να δούνε μπροστά…
Αυτών που προσκάλεσαν την εξωτερική επέμβαση το 1974…
Και τώρα αυτών που κάλεσαν τον οικονομικό ¨σωτήρα ¨….
Την πρώτη φορά ήρθαν οι εισβολείς. Την δεύτερη φορά θα έρθουν οι κεφαλαιοκράτες ! Δηλαδή ο ένας είναι ¨εισβολέας¨ και ο άλλος ¨σωτήρας¨ ; Εάν είναι έτσι, η κατάσταση είναι ακόμη πιο άσχημη. Οι κεφαλαιοκράτες είναι χειρότεροι από τους εισβολείς. Εάν από τον εισβολέα είναι δυνατή η σωτηρία, από τον σωτήρα ακόμη πιο δύσκολο !
Για παράδειγμα εμείς εδώ χρόνια τώρα δεν μπορούμε να σωθούμε από τους σωτήρες μας…
Μάλιστα τώρα τύλιξε τον κόσμο μας και ένας φόβος ! Εάν δεν υπάρχουν τα νυχτερινά κλαμπ καήκαμε λένε….
Διότι τότε λέει οι 40 χιλιάδες αγριεμένοι στρατιώτες θα μας κανονίσουν όλους !…
Μάλιστα μπορείς να πεις πως ένοχοι δεν είναι μόνο η ηγεσία αλλά και ο κόσμος… Δεν έχω αντίρρηση με αυτό. Και γιατί να έχω ; Δημοκρατία υπάρχει, εκλογές υπάρχουν… Την ηγεσία αυτή ο λαός δεν την εξέλεξε με την ελεύθερη βούληση του ; Τότε ; Μα πρώτα τους εκλέγει και μετά κάθεται και κλαίει ; Δηλαδή εκείνο το μεθύσι της νίκης και οι τρελοί εορτασμοί ήταν μόνο για μια νύχτα ; Μάλιστα αυτοί που διαμαρτύρονται περισσότερο είναι αυτοί που ψήφισαν το κυβερνόν κόμμα…Αυτοί που τους ψήφισαν…Και μετά έρχονται και διαμαρτύρονται…



*onalert.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog