Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής για τα επεισόδια στο Λουτράκι

- Advertisement -

Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα σημερινά επεισόδια τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την αμαύρωση του εορτασμού της επετείου της Επανάστασης του 1821 στο Λουτράκι…

Θα θέλαμε επίσης να καταδικάσουμε την χρήση χημικών από την αστυνομία μέσα σε πλήθος μικρών παιδιών και μαθητών.

Επιπλέον θεωρούμε αχαρακτήριστη και προσβλητική τη συμπεριφορά του Διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου, να αρνηθεί την κατάθεση στεφάνου και να πετάξει αυτό, στο ηρώο.

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ενωμένοι να αποδοκιμάσουν τις βίαιες ενέργειες απ’ όπου κι  αν προέρχονται και να περιφρουρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τους Δημοκρατικούς Θεσμούς.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε πολύ θράσος κύριοι της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα εσύ Δήμαρχε. Αν δεν συνηγορούσες στο Δ.Σ της Τετάρτης με τον αντιδήμαρχό σου τον Μίτε δεν θα γινόταν αυτό το μπάχαλο σήμερα. Αν καταδίκαζες τη συμπεριφορά του όλα θα ήταν ήρεμα σήμερα. Η στάση σου ήταν καταστροφική και τελικά την πλήρωσε ο Τετράδης που σαν άνθρωπος έχασε την ψυχραιμία του.
    Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

  2. Σημερα τιμαμε τους Η Ρ Ω Ε Σ . Οτι και να προκυψει μποστα στον βωμο των ηρωων κανουμε το καθηκον μας ως Ελληνες και καταθετουμε τα στεφανα >ειναι μια στιγμη τιμης που μας δοθηκε .Αλλα μαλλον για καποιους ειναι στιγμη δημοσιων σχεσεων . Ο Τετραδης την πληρωσε και σωστα για την σταση του .

    Γιαννης

  3. ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ

  4. για δες κόσμε ποιοι καταδικάζουν τα έκτροπα αυτοί που έκλεισαν εθ. οδούς και πρωτοστάτησαν σε ξυλοδαρμό απλών πολιτών, βεβήλωσαν το περιφερειακό συμβούλιο και σε κάθε δημοτικό συμβούλιο συμπεριφέρονται σαν να είναι σε γήπεδο. Δήμαρχε τον αντιδημαρχό σου που δεν ξέρει ΜΉΤΕ ΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ ΜΉΤΕ ΤΙ ΛΈΓΕΙ πότε θα τον εγκαλέσεις στην τάξη, έτσι για να έχουμε και καλό ερώτημα που μας κάνει κάθε τόσο ρεντίκολο;

  5. Μπραβο σ ολων αυτο το κοσμο που ηταν εκει σημερα στο μνημειο καταθεσης στεφανειων στο λουτρακι.Ευχομαι ολοψυχα και του χρονου να παρεται τα παιδια σας και να παραβρεθειται.Ισως εκτος απο χειμικα του χρονου η αστηνομια η κανας τετραδης ανοιξη πυρ,απλα μην ξεχασεται τις μασκες οξυγονου και κανα αλεξισφερο κ κρανος.και για καλυτερα ακομα μην ντυσεται φουστανελαδες τα παιδια ντυστετα ΜΑΤγια σιγουρια.

  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ??? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕ ΦΤΕΜΕ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!

  7. Θαυμάστε τους μεγαλους δημοκράτες της δημοτικής αρχής, που με θράσος λένε αυτά που λένε.Κάποιοι δήμαρχοι άλλων περιοχών, με παρόμοια θέματα, είχαν τά κότσια είτε να προβούν σε αποτρεπτικές προληπτικές ενέργειες, είτε από μικροφώνου κατά την έναρξη των εκδηλώσεων, παρενέβησαν αποτελεσματικά και απέτρεψαν επεισόδια.Ο δικός μας δήμαρχος, κατά τρόπο προκλητικό και απαράδεκτο αδιαφόρησε και δεν παρενέβει, με αποτέλεσμα να τεκμαίρεται η βούλησή του ότι επιθυμούσε να βγάλουν τα ''κάστανα από τη φωτιά'' οι πολίτες και στο τέλος να βγει αποπάνω.Δήμαρχε σε πήρανε χαμπάρι όλοι , γιατί θέλεις την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.Εαν ήθελες να το παίξεις μέγας δημοκράτης να φρόντιζες να μην συμπεριλάβεις τον βουλευτή της Χ.Α στα προγράμματα των εκδηλώσεων Περαχώρας και Λουτρακίου.Τσάμπα μάγκας και αποπάνω να ρίχνεις τις ευθύνες σου σε άλλους δεν γίνεται……………………….

  8. Τι απο όπου κι αν προέρχεται ρε!!!! Απο τον Σύριζα προέρχεται για χαζούς μας περνάτε!!!
    Εσεις βάλατε τις κοτούλες σας εκει, αλλα εφαγαν αρκετες μπουνιές. Και τώρα κλαίγεστε;;; Αν χτυπούσατε τον Βουλευτή της Χ.Α. (λέω και κανένα αστείο) τώρα θα καμαρώνατε…Κάποιοι θα μου πουν εσυ πως ξέρεις πως ήταν Συριζαίοι;;;
    Στην ιστοσελίδα των αναρχικών το indymedia ενω στην αρχη τα ζωα αναφερουν οτι ηταν πολιτες μετα γραφουν λευθερια στους συντροφους μας και ολοι στο δικαστηριο της Κορινθου. ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, και τους φασιστες τι τους κανουμε;;;;;

  9. • Απαράδεχτοι οι «κύριοι» Αντιφασίστες που ξεκινήσανε αυτό το φιάσκο τέτοια μέρα με τόσα παιδιά τριγύρω τους.
    • Απαράδεχτος ο «κύριος» Δήμαρχος που επέτρεψε στα ΜΑΤ να ρίξουν χημικά μέσα στο πλήθος και όχι μόνο.
    • Απαράδεχτος ο «κυριος» Μπούκουρας που με το που του την πέσανε όρμησε μετά μανίας να τους φάει το λαρύγγι.Έδειξε την παιδία του, εύγε του.
    • Απαράδεχτος ο κύριος Λόης για τον εκνευρισμό του και την ένταση τις φωνής του ,θα μπορούσε να κάνει μια καλύτερη κίνηση από το να φωνάζει σε όλον αυτόν τον χαμό.Πάρτε το στεφάνη κ.Λόη και τοποθέτησε το εσύ θα ήσουν πιο κύριος.
    • Απαράδεχτος ο κυρίος Τετράδης που πέταξε το στεφάνι.Δικαιολογώ τον εκνευρισμό του.
    • Απαράδεχτα τα ΜΑΤ που καθόντουσαν και κοιτούσαν και το μόνο που έκανα ήταν να ψεκάσουν τον κόσμο.
    • Απαράδεχτοι όλοι εμείς που τα επιτρέπουμε ακόμα όλα αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog