Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χωρίς σχολιασμό οι δηλώσεις του γνωστού ”Μίτε” για τα επεισόδια στο Λουτράκι(video)

- Advertisement -

Μόνο ένα σχόλιο αν επιτρέπεται:
Ο εισαγγελέας Κορίνθου πριν απαγγείλει κατηγορίες στους 4 συλληφθέντες από τα σημερινά επεισόδια στο Λουτράκι,καλό είναι να δει και να ακούσει τα έργα και ημέραι του αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, του γνωστού ”Μίτε”…


το βίντεο από ekorinthos

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,!!
    ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…
    IQ, Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ.

  2. καλα τι οξυμωρο να μιλαει για δημοκρατια ο μιτε οταν αυτος και ο δημαρχος που τον στηριζει και δεν ξερω το γιατι, προκαλεσαν τα επεισοδι στο λουτρακι…..ας παει στους αγιους να κανει τα δικα του που τον ανεχοναι στα δρωμενα 28 χρονια….
    ρε εσεις παιδια τι βαλατε το βιντεο….ξεφτιλα μας να ακουμε τον αμορφωτο μιτε…..μας εχει καταξεφτιλησει σε ολο το πανελληνιο….φτανει πια

  3. Δείτε ποιος μιλά . Αυτός που πυροδότησε την δυναμίτιδα , αυτός που στο
    τελευταίο Δ . Σ έβρισε και προκάλεσε τον Μπούκουρα . Αυτός και ο Δήμαρχος του που τον ανέχεται ακόμα είναι η αιτία που το Λουτράκι σήμερα 25 Μαρτίου έγινε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα

  4. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !! ΠΡΟΧΤΕΣ ΖΗΤΑΓΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΘΕΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ?? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΙΤΕ ?
    ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ??!?!??!?!?!?!?!?!?!

  5. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΤΕ 100% ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ !
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ? Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

  6. Μιτε δώσε τα λεφτά που χρωστάς στούς προμηθευτές και σε πολλούς άλλους και ασε τα παραμυθια ! εισαι ο ΜΟΝΟΣ που δεν πρέπει να σκαλίζει πράγματα της κατοχης απο τους Γερμανούς .
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

  7. Μιχάλη όταν θίγονται προσωπικά άτομα όπως ο Μίτε ή όταν βρίζονται οι κομμουνιστές σε άλλα σχόλια, είναι δημοκρατικό για αυτό προφανώς και τα εγκρίνεις. Όταν αποκαλούνται γερμανοτσολιάδες οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής ή υπενθύμιση ότι ο Ράτης προχθές έκφρασε την συμπαράσταση του προς τον Μπούκουρα, τότε αυτό είναι αντιδημοκρατικό, ε;
    Συγχαρητήρια φίλε, είσαι απόλυτα αντικειμενικός.

  8. ειναι πραγματι οργιο ο τυπος, αλλα τις δηλωσεις κατα καιρους του μπουκουρα του κασιδιαρη του παπα και αλλων βουλευτων που ξεχειλιζουν απο μισος, απο μισαλοδοξια και μισανθρωπισμο, εναντια σε καθε χριστινικη η ουμανιστικη ηθικη,που παραπεμπει στη ναζιστικη κτηνωδια δεν μας πειραζει? ειναι λιγοτερο οργια?

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ …ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ..ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ <> ΓΙΑ ΣΑΣ …..

  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ….ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ …Ε ? ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ …..ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ … ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ …..

  11. φιλε 11:41 o μιτε ειναι διεγραμένος απο το ΚΚΕ ανοικει στον κοσμο των παραισθήσεων, δεν βλέπετε οτι όλα ηταν οργανωμενα απο το δημοτικο συμβούλιο με τις μαγκιες του μιτε ?
    MΙΤΕ..ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ! ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ

  12. ισχυει φιλε 11:54. αλλα η διαγραφη δε του κραταει και το χερι να το ψηφισει παλι… 😉 το συριζα δε το εχει και πολυ καλο παντως.

  13. O ANTHROPOS INE PARANOIKOS .OPOY PARENVENI FERNI THN KATASTROFI. KAI TO ZOBI O LOGOTHETIS ,TON KANAKEVI KAI TON KRIFOTHAVMAZI .OLOI MAZI STO SPITITOYS NA ISIXASOYME PIA APO AFTHN THN SAPILA KAI TOYS ANIKANOYS. DROPI KAI ESXOS ,OYST LEXARIA.

  14. ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια, ούτε να αρθρώσει λέξη δεν ξέρει. Αξιολύπητος και αυτός και ο δήμαρχος που τον καλύπτει.

  15. κύριε Μιτε να είσαι σίγουρος οτι δεν καταλάβαμε ΤΙΠΟΤΑ !!
    Σε ποιά γλώσσα μιλήσατε ?
    μαθε πρωτα Ελληνικά ρε Γιδοβοσκέ !!

  16. ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ , ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ . ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ .

  17. μαθε να μιλας ρε ζωο…την αλλη φορα λοιπον αν πανε για στεφανι του συριζα (που λεει ο λογος) θα βγουμε εμεις της χρυσης αυγης να τους πλακωσουμε, θα λες τα ιδια και θα εισαι λογικα με το πλευρο μας!!!!ε;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog