Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δηλώνει άγνοια για τη διαθεσιμότητα ο Χαράλαμπος Τετράδης

- Advertisement -

Πριν από λίγο, το loutrakiblog.gr, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου, κύριο Χαράλαμπο Τετράδη ο οποίος δήλωσε για τα σημερινά επεισόδια…

“Δεν γνωρίζω τίποτα περί διαθεσιμότητας. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν με έχουν ενημερώσει επίσημα για κάτι τέτοιο. Έκανα λάθος που πέταξα το στεφάνι αλλά όλα αυτά που έγιναν με έκαναν έξω φρενών.”

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακόμη και τώρα το μόνο λάθος που κάνεις ότι καταλαβαίνεις είναι, ότι πέταξες το στεφάνι και όχι ότι εν ώρα ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ τολμάς να έχεις άποψη για όποιες πολιτικές ενέργειες.
    Κύριε αστυνόμε πληρώνεσαι από την φορολογία των Ελλήνων πολιτών, ώστε να λειτουργείς και να εκτελείς τα προβλεπόμενα και όχι με το αχαλίνωτο θυμικό σου.

  2. λυπουμε για ολη αυτην την αθλιοτητα που αντικρισα σημερα παρεβρισκωμενη στην καταθεση στεφανου εισ μνημην των ηρωων του γενουσ μασ, και, η ενεργεια του διοικητη του Α.Τ Λουτρακιου και αναφαιρομαι στον διοικητη και οχι στον πολιτη κυριο Χ.Τετραδη ειναι δυστηχωσ μη ενδεδειχμενη για εναν διοικητη…., δεν μου λεει τιποτα η απαντηση ¨ Έκανα λάθος που πέταξα το στεφάνι αλλά όλα αυτά που έγιναν με έκαναν έξω φρενών." διοτιν εαν ο ιδιοσ δεν ειναι εισ θεσην να αυτο πειθαρχιθει ποσο μαλλον μπορει να ειναι εισ θεσην να πειθαρχισει…… λυπουμε..

  3. Επειδή γνωρίζω τον κύριο Τατράδη προσωπικά θέλω να σημειώσω ότι θα πρέπει να έχει συμβεί κάτι πολύ πολύ ακραίο για να φτάσει στο σημείο να παρεκτραπεί. Απ' ότι είδα στο βίντεο όμως τα γεγονότα έληξαν χωρίς μεγάλες ζημιές και αυτό πρέπει να του το πιστώσουμε σαν πολύ θετικό.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΕΤΡΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ ….ΜΑΧΗΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…!!!!!

  5. Ο άνθρωπος ζήτησε να διακοπεί η τελετή έως ότου ηρεμήσει η κατάσταση και φύγουν τα χημικά που είχαν ρίξει τα ΜΑΤ, και τον έγραψαν κανονικά ο Κώτσης και οι παρατρεχάμενοι που δεν ήθελαν να χάσουν τις κάμερες και τα χειροκροτήματα.
    Ντροπή σας κύριοι της δημοτικής αρχής. Ντροπή σας και αίσχος

  6. 9:43 Ενω απο τους κομμουνιστες μπαχαλακηδες πηραν τα παιδια σου το καλυτερο μηνυμα. Σας πηραμε χαμπαρι και σας συχαθηκαμε πια!!!

  7. ΚΕ ΤΕΤΡΑΔΗ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ , ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΦΟΡΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΔΩ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ , ΚΑΖΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ..ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ , Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΗΤΑ , Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  8. Καθομαστε και βαζουμε στο τοιχο εναν ανθρωπο , που αντεδρασε με δυναμη ψυχης και το στεφανι στο ηρωο,μια αντιδραση σε ενα συστημα που στοχο εχει να μαζευει ψηφους, να βολευει και να δημιουργει εντυπωσεις, και σαν αντρας με ***ιδια βγηκε και ζητησε συγγνωμη .
    Μαλιστα κυριοι γιατι αντρας ειναι εκεινος που εστω και αυθορμητα αντιδρα και στεκεται ορθιος.
    Εγω ειμαι περηφανος που στον τοπο μου εχω εναν αξιωματικο σαν τον κυριο Τετραδη και καλα θα ειναι οι κυριοι της πολιτικης εξουσιας να κανουν την αυτοκριτικη τους, να αναθεωρησουν τις αποψεις τους γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ θα ξυπνησει απο τον ληθαργο και αλοιμονο…………
    Κατι για τους πολιτικους του τοπου μας ,
    τα ωραιοτερα πραγματα στη ζωη δεν μετριουνται με χρημα, στις δυσκολες μερες που ζουμε χρειαζεται αλληλεγγυη και στηριξη, ο ενας με τον αλλο οπως μπορουμε να αλληλοβοηθιομαστε, δειξτε κοινωνικο προσωπο ο κοσμος διπλα μας ΠΕΙΝΑΕΙ , υπαρχουν παιδακια που δυστυχως δεν εχουν να φανε.

    ΥΓ δεν γραφω συχνα συγχωρηστε με για οποια λαθη μου

  9. Καλά, το ότι είναι παντελώς ανάρμοστο να πέφτουνε ψιλές και οι αχαρακτήριστοι διοργανωτές να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα δεν θα το πει κανείς; Όλοι γιατί πέταξε το στεφάνι ο αστυνόμος; Να διακοπεί η τελετή βέβαια… Υπάρχει πραγματική ανάγκη να επανεξετάσούμε τις προτεραιότητες μας μάλλον…

  10. Μπραβο στον Κυριο Τετραδη.

    Μου φαινεται ομως, οτι βλεπουμε το δεντρο, αλλα χανουμε το δασος…

    Με την αιτια να ασχολουμαστε, και λιγοτερο με τα αποτελεσματα…

  11. Είμαι από την Κώ, όπου καί μενω μόνιμα, οπότε δεν γνωρίζω τίποτα γιά τον κ. Τετράδη.Αυτό πού είδα σε ψηφιακή εφημερίδα με χαροποίησε ιδιαίτερα, βλέποντας αξιωματικό της ΕΑ, καί Διοικητή του ΑΤ Λουτρακίου να εναντιώνεται σε πολιτικά πρόσωπα(δεν ξέρω ποιοί ήταν αυτοί στην εξέδρα των επισήμων, καί αν είναι τοπικοί άρχοντες ή Βουλευτές),καί μάλιστα εν ώρα κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο τού Άγνωστου Στρατιώτη.Άν καί δεν γνωρίζω τον λόγο, ΜΠΡΑΒΟ του καί ελπίζω να ακολουθήσουν καί άλλοι από τα Σώματα ασφαλείας το παράδειγμά του.Το μόνο λάθος πού έκανε, ήταν ότι πέταξε το στεφάνι στο Μνημείο.

  12. μπραβο στο διοικητη του ατ λουτρακιου γιατι αυτο που εκανε δεν αμαβρωνει την υπερησιακη του στολη την οποια δεν φοραγε οποτε δεν εθιξε κανενα εθνοσημο ουτε το σωμα της ΕΛΛΑς .ητανε μια προσωπικη εξαλη κατασταση για τις δυσκολες στιγμες που βιωνουν οι οικογενειες με χαμηλα εισοδηματα με ανεργους κτλ και για το που θα παμε πραγμα που δεν εχουμε φτασει ουτε μεχρι την μεση..η εκπροσωποι της πολιτειας θα επρεπε να ντρεπονται που παρεβρισκονταν στη εξεδρα για να τιμησουν την 25 μαρτιου που απελευθερωθηκε το εθνος ενω αντιθετα η παρευρισκομενη το σκλαβωνουν μερα με τη μερα….τα στεφανια τα καταθετουν ηρωες στους ηρωες και οχι προδοτες στους ηρωες….

  13. Ο κος Τετράδης μόνος του τόλμησε και συνέλαβε 1 φασιστοειδές που είχε στην κατοχή του μαχαίρι και όταν άρχισαν τα επεισόδια έτρεξε να το πετάξει στην θάλασσα. Ο ναζιστής βουλευτής της ΧΑ πήγε και χειροδίκησε εναντίον του διευθυντού και ο κος Τετράδης επέμεινε και συνέλαβε τους ναζιστές που είχαν συμμετάσχει στον ξυλοδαρμό άλλων παρευρισκομένων. Επίσης παλαιότερα ο κος Τετράδης είχε κάνει δηλώσεις λέγοντας πως για την πλειονότητα των εγκληματικών ενεργειών δεν ευθύνονται οι μετανάστες αλλά έλληνες κακοποιοί στην περιοχή του. Αυτά δεν αρέσουν στο φασιστοκρατούμενο σώμα και στο υπουργείο ασφαλώς.

    ΜΠράβο του για το ήθος του και για το θάρρος του. Επιτέλους και κάποιος που δεν είναι εθελόδουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog