Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντροπή και αίσχος – Του Μπετόβλακα

- Advertisement -

Τα κατάφεραν αυτή την φορά οι αριστεροί στο Λουτράκι και διέλυσαν την παρέλαση. Μέρες πριν είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία μέσω του δημοτικού συμβουλίου…
Θα μου πουν κάποιοι ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια δεν ήταν αριστεροί αλλά ήταν αναρχικοί. Θα έρθουν κάποιοι άλλοι και θα πουν ότι δεν ήταν αναρχικοί αλλά ήταν μπαχαλάκιδες. Θα έρθουν άλλοι και θα πουν ότι δεν ήταν μπαχαλάκιδες αλλά ήταν αγανακτισμένοι και πάει λέγοντας.

Ένα το μαγαζί παιδιά!!! Οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα το παίζουν αντι- χρυσή Αυγή και διαλύουν την παρέλαση επειδή ήταν εκεί ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής εχθές έλεγαν ότι είναι αντι μνημονιακοί και δυέλυαν την παρέλαση επειδή ήταν παρόντες οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. οι ίδιοι άνθρωποι πρόπερσι το έπαιζαν αντι ρατσιστές και διέλυαν την παρέλαση για το αν πρέπει να κρατά την σημαία Αλβανός.

Ο Μπούκουρας, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο αλβανός σημαιοφόρος είναι απλά δικαιολογίες. Το κίνημα δεν πληρώνω, οι αγανακτισμένοι, ο αντιφασισμός είναι απλά η μάσκα. Ο σκοπός τους ήταν και είναι πάντα ο ίδιος. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Οτιδήποτε εθνικό τους ερεθίζει και θέλουν να το καταργήσουν. Επειδή οι ίδιοι έχουν αποτύχει στην ζωή τους ως άτομα, ως επαγγελματίες ακόμα και ως εραστές θέλουν να μην προβάλλονται πρότυπα όπως ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς και τόσοι άλλοι.

Σκεφτείτε μόνο αυτό. Είναι δυνατό να ενδιαφέρονται για τις παρελάσεις και τις εθνικές εορτές αυτοί που έκαιγαν Ελληνικές σημαίες; Αυτοί που έλεγαν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κράτη και σύνορα, αυτοί που έλεγαν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του; που έλεγαν ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι στο Λιτόχωρο; Αυτοί που έλεγαν ότι τα Ίμια είναι Τουρκικά; Αυτοί που λένε ότι οι σκοπιανοί είναι Μακεδόνες; Αυτοί που έστειλαν τους Κυπρίους 40 χρόνια πίσω; Πιστεύει κανείς ότι αυτοί, οι ίδιοι άνθρωποι, ενδιαφέρονται για το αμαυρώνει ο Μπούκουρας την παρέλαση με την παρουσία του;

Δεν λυπάμαι όμως για τους οργανωτές αυτών των καταστάσεων. Λυπάμαι γι αυτούς που τους πίστεψαν και τους ακολούθησαν ενώ είναι έλληνες πατριώτες!!!!

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλο ένα ακατάληπτο κείμενο από έναν εντελώς ανιστόρητο αρθρογράφο.Τα σχόλια περιττεύουν.Όλα μέσα.Ίμια(Σημίτης:ευχαριστούμε τους Αμερικάνους),Σκόπια(Μητσοτάκης:Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανείς τίποτα),Κύπρος(Η επαναστατική κυβέρνηση του Ιωαννίδη).Αλλά για τον αρθρογράφο φταίει πάντα η αριστερά.Όσο για τα πρότυπά του και τον δικτάτορα Μεταξά,να τα χαίρεται και να μην ξεχάσει σε επόμενη ανάρτησή του να συμπεριλάβει και τον Παπαδόγκωνα των Ταγμάτων Ασφαλείας.

  2. Βάλε και τίτλο στο πατριωτικό παραλήρημα, την φράση του Σάμιουελ Τζόνσον ΄΄ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων΄΄ και είσαι οκ.

    ΥΓ. Εσύ που έχεις ευαισθησία με τους δικτάτορες (πχ Τσάβες) αναφέρεις ως πρότυπο τον Μεταξά? Μάλλον επειδή ήταν ανελέητος διώκτης των κομμουνιστών, ε?

  3. Αν αυτοί οι προοδευτικοί ζούσαν την εποχή του «ταξικού αγώνα» θα κατηγορούσαν σίγουρα τον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ για φασισμό ,,μιας και χρησιμοποιούσε λέξεις που μόνο ΑΝΔΡΕΣ λένε……. Λύπαμαι και εγώ όπως ο μπετόβλακας όχι αυτούς αλλά τους άλλους που σαν άβουλα όντα ,σαν ζητιάνοι , σαν προσυνημένοι τους ακολουθούν!!!!!!!!
    Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θέλουμε να κάνουμε παρελάσεις , να καταθέτουμε στεφάνια να πηγαίνουμε εκκλησία !!!!!!!!! Δεν θα μας τα καταργήσουν οι ανύπαρκτοι , οι αποτυχημένοι , οι φασίστες σε όποιο χώρο και αν ανήκουν ….. Αν δεν σας αρέσει να πάτε σε γειτονικά κράτη εκει που έχουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί εδώ , σήμερα ,για μια άλλη φορά καταπατήσατε το Συνταγμα που έγραψαν με αίμα οι πρόγονοί μας !!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει, ο Ευστάθιος Μπουκουρας είναι εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και συλλέκτης ψήφων πολιτών το νομού Κορινθίας.

    Οπότε κύριοι και κυρίες όποιοι δεν δέχεστε το πολίτευμα μας τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία,ευκαιρία μάλιστα, τώρα με την κρίση…………. άλλωστε υπάρχουν πλησίον της χωρας μας και άλλα καθεστώτα ο δρόμος ανοιχτός, αρκετά πλέον ανεχτηκαμε…….

    Σημειώνω ότι δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις του κυρίου Μπουκουρα αλλά συχαίνομαι τους κατά τόπους και αυτοδίκαιους δικαστές ………

  5. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ..ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!!!! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ …ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  6. ελεος ρε μπετοβλακα, συγκρινεις τον λεωνιδα και τον κολοκοτρωνη με τον μεταξα? αλλα τι να περιμενει κανεις απο εναν νεοδημοκρατη ,απο τα σπλαχνα της ΝΔ εχει βγει η χρυση αυγη οπως εχει πει και ο νουμερο ενα της ΝΔ στη β. ελλαδα ο ψωμιαδης. ειδαμε και τη σταση του γραματεα κεφαλογιαννη απεναντι στους ναζιστες. αλλωστε απο χρυσαυγιτες μαθαμε οτι τοσα χρονια επαιρναν χρηματα και υλικο για αφισοκοληση απο τα γραφρεια της ΝΔ. προφανως απο τις μαυρες σακουλες επι μητσοτακη, και απο τα μαυρα ταμεια της ζιμενς.

  7. Ντροπή σας ρε ΕΛΛΗΝΕΣ που θέλετε να κάνετε παρελάσεις να πηγαίνετε εκκλσια και δίπλα σας να πεθαίνουν συνΕΛΛΗΝΕΣ σας από την πείνα για το Ευρωπαϊκο όνειρο του οδηγητή σας Μπετόβλακα. Ντροπή στον Μπετόβλακα που υποστηρίζει τόσο πρόδηλα το γελοίο συφερτό της Χ.Α. Είστε οι αρχιερείς της υποκρισίας και η αυτιτιστική παιδεία σας προκαλεί αναγούλα.

    Κάντε ρε νούμερα παρέλαση, γιορτάστε γιατί όλα πάνε καλά. Κάντε παρέλαση Μπετόβλακες, εραστές του ονείρου, εθνικόφρονες του Σ/Κ. Εσένα Μπετόβλακα δεν σε ερεθίζει ο,τιδήποτε εθνικό; Η εθνική κυριαρχία ας πούμε; Που την παραδώσαμε οι ''ακαμάτηδες'' και τα ''λαμόγια'' (στα άλλα post σου) στους πολυαγαπημένους μας Ευρωπαίους γιατί εμείς είμαστε ανίκανοι; Τώρα θαυάζεις τον Κολοκοτρώνη; Την Ελλάδα θέλομε και ας τρώγομε και πέτρες, είπε Μπετόβλακα… Όχι την Ευρώπη. Ο Μεταξάς σου είπε ΟΧΙ ρε Μπετό Βλάκα, και όχι ναι σε όλα…

    Πέθαναν 800.000 έλληνες στον Β'Π.Π. και την Κατοχή για να μην ξανασηκωθεί φασιστικό χέρι στην Ελλάδα ρε ΜπετόΒΛΑΚΑ και σε χαλάει που το Λουτράκι δεν θέλει τους φασίστες και τους βγάζεις ρε προβοκάτορα της δεκάρας αριστερούς; Και οι τοπικοί δοσίλογοι τι ήθελαν; Να μας τους κατσικόσουνε με το ζόρι; Είναι οι φασίστες η νέα ελληνική πραγματικότητα που πρέπει να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα;

    Φοβάσαι ΜπετοΒλάκα μην χαθούν οι παρελάσεις ε; Για τις καταθέσεις, ασφαλιστικά ταμεία, εθνική κυριαρχία, αξιοπρέπεια, κοινωνικό κράτος, οικογενειακά επιδόματα, εργατικά δικαιωμάτα δεν πειράζει έτσι; Αλλά προς Θεού ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

    Αξίζετε κάθε φάπα που προσγειώνεται στον σβέρκο σας.

    Ζ.

  8. Σωστός ο μπετόβλακας,3 άτομα ξεκίνησαν την μανούρα στο πάλαι ποτέ προπύργιο της αριστεράς στην Περαχώρα με λεκτική επίθεση και ατάκες που προκάλεσαν στην αρχή παγωμάρα αλλά στην συνέχεια πολύ γελιο.Η παράσταση συνεχίστηκε στο Λουτράκι (που μέχρι πρότεινος σε κάθε Εθνική εορτή έκαναν οι παρέλασακιδες τα δικά τους με το έτσι θέλω και με την ανοχή όλων,κάθε φορά οι γνωστές φιγούρες με τα οπαδικά συνθήματα)
    Ενοχλούν οι παρελάσεις και οτιδήποτε ενώνει τον κόσμο,ενοχλεί να συνδεέεται το ένδοξο παρελθόν με το μέλλον όσων προτιμούνε να κοιτάνε τα πολλά που μας ενώνουν,αλλά πάνω από όλα και ευτυχώς ενοχλεί η βλάκεια και ο σκοπός….ειδικά σε τέτοιες εποχές,το στημένο σημερινό δεν πέρασε,όλοι περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη και η απάντηση δώθηκε απο τον κόσμο και την γιούχα ακόμα και απο αριστερούς μυαλωμένους ανθρώπους.Δεν θα τους περάσει γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει και από που πηγάζουν όλα αυτά.Προσεχώς τα καλύτερα Έλληνες

  9. Όταν θα ρθεί η μέρα που οι παρελάσεις θα χουν καταργηθεί , οι λέξεις πατρίδα , ελευθερία , θρησκεία δεν θα ακούγονται, τότε που θα χούν καταλάβει τι σημαίνει δικτατορία και φασισμός , τότε που θα έχουν ολοκληρώσει το καταστροφικό τους έργο και θα είναι άχρηστοι στην νέα τάξη πραγμάτων , αυτοί που σήμερα πάτησαν πάνω σε νεκρούς ήρωες, αυτοί που σκοτώνουν κάθε τι Ελληνικό …. αυτοί που τσαλακώνουν την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ,αυτοί που βιάζουν την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ , θα έχουν την τύχη των προδοτών , των ρουφιάνων, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ……

  10. ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ Ο κ. μπετοΒΛΑΚΑΣ! Αλλά και ο κ. που αυτοαποκαλείται ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΥΝΙΚΟΣ είναι αμμαθης και ανιστόρητος! Ας μάθει ποιος ήταν πρώτα ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ και να μήν τυμβωρυχεί πάνω στο ονομάτου!

  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ…ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ;;;
    ή Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ;;;ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…

  12. ΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ(ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ)ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ 3-4 ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ κ.ΛΟΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.Η ΑΛΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο κ. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ 20 ΜΠΡΑΒΟΥΣ???ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΑ ΔΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΡΑΓΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ???ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ!!!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡΕΒΑΛΑΝ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog