Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρωτοφανές βίντεο: Τσιγγάνοι με τσεκούρια απειλούν τη Χρυσή Αυγή με αντίποινα

- Advertisement -

Ένταση επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη συνοικία Αλάν Κουγιού της Κομοτηνής με τους ρομά της περιοχής να έχουν ανοίξει βεντέτα με τον τοπικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής…..

Οι ρομά έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουν μάλιστα και βίντεο, στο οποίο απειλούν τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο με αντίποινα για τις επιθέσεις Χρυσαυγιτών σε αθίγγανους.
Στο βίντεο, το οποίο είναι διάρκειας τριών λεπτών εμφανίζεται δάσκαλος πολεμικών τεχνών της περιοχής να απειλεί το Μιχαλολιάκο με αντεπίθεση αν συνεχίσει την πολιτική του ενάντια στους καταυλισμούς.
Οι εικόνες μάλιστα είναι ιδιαίτερα σκληρές, με νεαρούς ρομά να κρατούν όπλα και τσεκούρια σημαδεύοντας την κάμερα αλλά και τον πρωταγωνιστή του βίντεο να εμφανίζεται να κρατά πριόνι.
Δείτε το βίντεο:

*lay-out.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ανεβαστε και αυτο να δειτε μετα πως τα γυρναει….χαχαχαχαχ ρε τι βλακας ειναι αυτος

  2. Ρε φίλε εδώ λέει για επιθεσεις χρυσαυγιτων σε καταυλισμούς τσιγγανων, τι τρελοί μου λες,έχεις υπόψιν τι σημαίνει γυφτος;

    Σε κοβουν κομματακια και σε πετουν στις κοτες…

  3. αν θελεις φιλαρακι να μαθεις για γυφτους το μονο καλο που ξερω ειναι οτι εχουν πιο σκληρη εκδικηση απο μας. αν πειραξεις εναν θα σου ερθουν 100. ενω αν πας στους ρομα του δεδροποταμου στη θεσσαλονικη αν μπεις σε εκτελουν. δεν σου κανω πλακα. τον εναν φιλο μου τον εκτελεσαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog