Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιστολή πολίτη Λουτρακίου:”Nα σταθούμε στον Χαράλαμπο Τετράδη”

- Advertisement -

Η δημοκρατία είναι το αγαθό που πάλεψαν επί αιώνες οι προγονοί μας για να μπορέσουμε εμείς να εκφράζουμε ελεύθερα την γνώμη μας άλλα και να ζούμε ελεύθερα.
Θα έπρεπε λοιπόν στα χθεσινά επεισόδια όλοι να σέβονται όλους …

Ο τόπος κατάθεσης στεφάνων σε αυτούς που έπεσαν για εμάς είναι ιερός και το λιγότερο που προσφέρουμε σε μνήμη των ηρώων είναι ενός λεπτού σιγής και σεβασμού .
Εάν κάποιοι θέλουν να πουν την γνώμη τους για τα προβλήματα τα οικονομικά , τα πολιτικά και οτιδήποτε έχει σχέση με πολιτική μπορούν να πάνε στην βουλή των ελλήνων , δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αμαυρώνουν αυτές τις εκδηλώσεις αλλά και ακόμα  στο δημοτικό συμβούλιο που έχει να συζητήσει για τα προβλήματα του τόπου και όχι να λύσει τα προβλήματα με την κυβέρνηση αλλά και με άλλα πολιτικά κόμματα.
Έχουν δικαίωμα όλοι να καταθέσουν στέφανα και να αποφέρουν  τιμές στους προγόνους μας ως πολίτες  , ένστολοι και  ως πολιτικά πρόσωπα .Τα γιουχαΐσματα και οι τσακωμοί μόνο διχόνοια και αντιπαλότητα δημιουργούν είναι λογικές του παρελθόντος και θα πρέπει να πάρουν όλοι ευθύνη για αυτές τις πρακτικές.
Σε ώρες γιορτής κανείς δεν ενδιαφέρεται το τι πρεσβεύει ο καθένας πολιτικά αλλά και πρέπει να σέβεται τον συμπολίτη του. Συμπολίτης είναι και τα μικρά παιδιά που δώσαμε χθες ένα ωραίο παράδειγμα χαμηλού επιπέδου με συνθήματα , μπουνιές , δακρυγόνα κ.λπ.
Πρέπει όλοι να ζητήσουν επίσημα συγγνώμη ο καθένας για τον εκνευρισμό και τα λόγια που είπε και όλοι μαζί να σταθούμε στον Χαράλαμπο Τετράδη τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος διότι , πρώτα με την  ανθρωπιά του , και μετά με την στολή του , έπεσε σε σφάλμα όσων αφορά το στεφάνι που πέταξε , διότι εκνευρίστηκε και όλες οι Κασσάνδρες έσπευσαν να πουν λόγια και να τον κατηγορήσουν.
Δεν κατηγορείς έναν άνθρωπο για μια στιγμή αλλά για όλο του το έργο, την πορεία του , αλλά και το ήθος που έχει επιδείξει. Αυτό πρέπει να γίνει γνωστό στην ηγεσία στην οποία ανήκει και όλη η πόλη πρέπει να γίνει υπερασπιστής του.

Ευχαριστώ

Γιάννης Σταυρόπουλος

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστός ο Γιάννης. Αν κάποιος παρατηρήσει καλά το βίντεο από άλλη κάμερα που κυκλοφορεί http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/508225/xulo-kai-sullipseis-sto-loutraki/
    θα καταλάβει ότι ο κ.Τετράδης ήταν πανταχού παρών και ότι όταν άρχισε η δεύτερη κατάθεση, αυτός ήταν ακόμα στη θάλασσα και προσπαθούσε να επιβάλλει την τάξη. Είναι ντροπή γιατί και τα ΜΜΕ έλεγαν αοριστίες ότι δήθεν για άγνωστους λόγους δεν φορούσε τη στολή και τέτοιες αρλούμπες που δεν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν.
    Όταν ανακοινώθηκε το όνομά του αυτός ήταν ακόμα μακριά και πήγε τρέχοντας. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι είναι και αυτός άνθρωπος και έχει αδυναμίες όπως όλοι μας.

  2. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΛΙΓΕΣ ΔΗΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΑ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ντρεπομαι για αυτους που πάνε να εκμεταλλευτουν την αγανακτισμένη αντιδραση του διοικητη. Πάνε να καπελωσουν την ξεφτιλα- θεαμα που μας προσφεραν βαζοντας μπροστα τον διοικητη.Να παιζεις μπουνιες και κλωτσιες μπροστα στα παιδακια λες και βρισκεσαι σε αλανα, ηταν πταισμα ε? Το στεφάνι τους μαρανε!!! βρηκαν εξιλαστηριο θυμα ολοι…
    κ. Διοικητά λιγοι ειναι σαν και σενα! Ειμαστε μαζι σου
    Συγχαρητηρια κ. Σταυροπουλε
    Υπατία

  4. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΥΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΑΣ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ..ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟ.ΤΕΤΡΑΔΗ ΚΕ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΕ .. ΑΞΙΟΣ ,ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ

  5. ακραια η ενεργεια του, αλλά σιγουρα εχει ελαφρυντικα.
    ειναι σημεια των καιρων ολα αυτα που συμβαινουν στον τοπο μας αλλά κ στην επικρατεια.
    θεωρω αδικη την αποφαση για τον κ Τετραδη.
    ειναι κ αυτος ανθρωπος, κ εχει το καθε δικαιωμα να βγαλει την ανθρωπινη πλευρα του κ την οποια αγανακτιση του, εξω απο στολη κ αξιωμα.

    TaliBan

  6. Ο κ. Τετράδης μας έχει όλους στηρίξει και αγκαλιάσει κατά το παρελθόν. Οφείλουμε να του το ανταποδώσουμε άμεσα. Ντροπή στον Δήμαρχο για το άδειασμα που του έκανε. για μιαν ακόμη φορα απέδειξε πόσο μικρόψυχος είναι.

  7. Απαραδεκτη η συμπεριφοπα του Τετραδη…!!!! Ο εκπροσωπος του νομου πρεπει πριν και πρωτα απ'ολα να συγκρατει τα νευρα του.!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να πεταξει ετσι το στεφανι- με τοση αυθαδεια- οση ογη κι αν ειχε.!!!! Εχασε το δικιο του.!!!!!

  8. Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Τουλάχιστον απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά αυτή από έναν άνθρωπο που υποτίθεται πως εκπροσωπεί το νόμο… ΝΤΡΟΠΗ!

  9. ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΥΓΑ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΥΤΗς ΤΗς ΟΜΑΔΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣΑΙ ΗΒΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΑΙ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ . ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ FASE CONTROL ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ? ΠΟΙΟΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ?

  10. προς 6.02 και 6.50. Απαραδεκτος δεν ειναι ο ανθρωπος που αγανακτει και προσπαθει αλλα οι υποκριτες που προκαλεσαν την αγανακτηση του και αντι να αναλαβουν τις ευθυνες τους κρυβονται πισω απο δηθεν τυπικοτητες. οταν ο εκπροσωπος του νομου υπερβαινει τα καθηκοντα του για το κοινο καλο ειναι καλος αλλα οταν χασει – δικαιολογημαενα – την ψυχραιμια του τα ξεχναμε ολα και τον στελνουμε στον Καιαδα. Επρεπε ο Δημαρχος να αναλαβει την ευθυνη και να τον καλυψει.

  11. Ο Conpater θα στηριξει οσο μπορει τον Τετραδη…Γιατι εναν αγωνα ηλιθιων δεν θα τον πληρωσει ενας ανθρωπος που εχει φερθει σε ολο τον κοσμο σαν Κυριος…….

  12. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ.ΕΑΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ;;ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ;;;ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ;;Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ
    Κ.ΠΑΠΑΝΤΟΥΓΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog