Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Κορινθία στηρίζει Μπάμπη Τετράδη

- Advertisement -

Μετά το πέρας της χθεσινής φουρτούνας στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου και αναλογιζόμενοι όλοι ότι ο μοναδικός χαμένος από την υπόθεση των επεισοδίων είναι ο άξιος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  κος Μπάμπης Τετράδης και ύστερα από την παρότρυνση του ξενοδόχου Βασίλη Μαντά καθώς και την επιστολή συμπαράστασης που έστειλε ο Γιάννης Σταυρόπουλος, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο αλλά και τον αξιωματικό Μπάμπη Τετράδη που κοσμούσε την πόλη μας τα τελευταία χρόνια…

Η στήριξη μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:

1)Μέσω επώνυμων σχολίων σε αυτήν την ανάρτηση.

2)Μέσω email στο loutrakiblog@yahoo.gr και,

3)μέσω της σελίδας που φτιάξαμε στο facebook εδώ για όσους έχουν λογαριασμό στο φατσοβιβλίο.

Σαν επίλογο θα αναδημοσιεύσουμε αυτούσια την τελευταία παράγραφο από το σημερινό άρθρο του συνεργάτη μας Μπετόβλακα που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος είναι ο μεγαλύτερος χαμένος. Διαβάζοντας τα εκατοντάδες σχόλια αναγνωστών σε άλλες αναρτήσεις, κανείς μα κανείς, δεν έχει να καταλογίσει κάτι συγκεκριμένο στον κ. Τετράδη ως σήμερα.. Κανείς δεν είπε κάτι για το ήθος του, για τις ικανότητες αλλά και για την αγάπη και κατανόηση που πάντα έδειχνε στους πολίτες. Η οικογένεια του κ. Τετράδη θα πληρώσει οικονομικά το μάρμαρο των σκοπιμοτήτων. Έχασε βέβαια οικονομικά αλλά κέρδισε τον σεβασμό ακόμα και αυτών που δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Μπορεί κάποιος να πει ότι έπρεπε ο Αξιωματικός Τετράδης να υποτάξει τον άνθρωπο Τετράδη αλλά πάντα έτσι ήταν ο Διοικητής. Πρώτα άνθρωπος και μετά Αστυνομικός! Πάντα μπροστά έβαζε το δίκαιο και μετά τα γαλόνια του!

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΡΑΔΗ!!ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ!ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ…ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

  2. ειμουν εκει, απο την πρωτη στιγμη εκρινα οτι η ενεργεια του την ωρα της καταθεσης ηταν αποτελεσμα αγωνιας οργης και απογοητευσης. πρωτη φορα τον συναντησα καποια στοιχεια απο εκεινες τις στιγμες μου λενε, οτι αυτος ο ανθρωπος πρεπει να μεινη στη θεση του

  3. Η στολή δεν αφαιρεί από κανέναν την ανθρώπινη ιδιότητα…με αυτήν έπραξε ο Διοικητής…ψάξτε τους υπεύθυνους και όχι πάντα το εύκολο θύμα …..ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Αθαν.

  4. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙς ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

  5. Νομίζω ότι ο κος Διοικητής Αστυνομίας αρκετά χρόνια είναι εδώ. Ειναι μάλλον συμπαθής..
    Αλλά οι νόμιμες τυπικές διαδικασίες είναι και πρέπει να υπάρχουν για τον καθένα μας…
    Για φανταστείτε να το είχα κάνει εγώ ή εσείς!!
    Κατευθείαν αυτόφωρο… !!
    Παρόλα αυτά πιστεύω αισθάνθηκε μεγάλη ντροπή για αυτό το περιστατικό μεταξύ Ελλήνων σε μια τέτοια εκδήλωση…!!
    Όπου πρέπει να ήμαστε όλοι ενωμένη όπως τότε…..
    Νομίζω ότι ήταν ένα αυθόρμητο ξέσπασμα πατριωτικής οργής και ντροπής . Όπως αισθάνθηκα και εγώ..
    Παρόλα αυτά έχω την γνώμη
    Ότι θα πρέπει να πάει στο δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσει συγγνώμη.
    Και τέλος.-
    Ενας δημότης
    Π.Αρχόντης

  6. ΣΤΗΡΙΖΩ Κ ΔΙΟΙΚ. Χ ΤΕΤΡΑΔΗ ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
    ΚΙ ΟΣΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΝΙΓΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ( Α.Σ 1950 )

  7. Μου φάνηκε αδιανόητο να προσπαθεί κάποιος να επιβάλει τη τάξη και την ίδια στιγμή να τον καλούν να καταθέσει στεφάνι.Η αντίδραση του ήταν αυθόρμητη, ανθρώπινη και απολύτως δικαιολογημένη. Και να μη ξεχνάμε την πολύχρονη παρουσία του στο Λουτράκι και τις άριστες σχέσεις που έχει με όλους.

  8. Στηρίζω τον άνθρωπο που αντέδρασε ανθρώπινα έστω και λάθος για πολλούς "αλάνθαστους" , εγώ θεωρητικά είμαι απέναντι από σας κύριε Τετράδη, δεν σας ξέρω ούτε με ξέρετε .

    Οι Αναρχικοί ας μη το ξεχάσουν αυτό , κάποτε ένας με Αναρχικό μυαλό, που προσπαθεί να έχει σκέψη και κρίση χωρίς σύνορα και αυτοαποκαλείται ΠΑΝΘΗΡΑΣ στήριξε ένα "μπάτσο" γιατί θεώρησε ότι ο "μπάτσος" και κατ΄ επέκταση η οικογένεια του τείνουν να γίνουν βορά στα θηρία και εξιλαστήριο θύμα του συστήματος που υπηρετεί.

    Να το θυμάστε και σεις αυτό κύριε Τετράδη .

    Υ.Γ.

    Έπρεπε να προστατέψει και μικρά παιδιά…σκεφτείτε το όλοι ειδικά όσοι ήσασταν ατάραχοι λες και όλα κυλούσαν σύμφωνα με το πρόγραμμα .

    Αν το σχόλιο πρέπει να είναι επώνυμο ας μη δημοσιευτεί.

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ είναι το όνομά μου .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  9. ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΚΟΥΡΝΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΗ Ο ΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΡΕΨΟΥΝ ΔΑΦΝΕΣ?Κοι ΓΚΙΩΝΗ-ΠΑΥΛΟΥ-ΚΑΚΑΒΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ?ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΗ Ο ΜΙΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ Η ΟΧΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΟΝΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.BOMP-FIS

  10. Ε όχι και ''ανώνυμος'' εσύ βρε Πάνθηρα.Ίσα-ίσα που πιστεύω ότι η δική σου η στήριξη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα άσχετα αν ο κος Μπάμπης είναι κοινής αποδοχής..
    Να δηλώσω επίσης και την δική μου συμπαράσταση.

  11. το ξυλο που επεσε δε τους πειραξε το στεφανι ομως που το πεταξε ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΤΡΑΔΗΣ και πολυ καλα εκανε τους πειραξε.μαζι με το ΚΥΡΙΟ ΤΕΤΡΑΔΗ ειμαι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!!

  12. Στηρίζω τον Μπάμπη Τετράδη και να φύγουν Ο Δ. Δέδες
    και ο δήμαρχος που τον υποστήριξε, και τον συνέχαρε
    ποιον το δέδε. Αντι να τον διώξει.

  13. ΣΤΗΡΙΖΩ τον κ. Διοικητή Χ. Τετράδη……..

    Να μην επαληθεύσουμε ακόμη μία φορά ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδία της

    Δημήτρης Ν. Γέρου

  14. Προτιμώ έναν διοικητή με ανθρώπινες αντιδράσεις παρά έναν άβουλο γραφειοκράτη υπάλληλο! Στηρίζω κ. Τετράδη. Παπαδόπουλος Παν.

  15. ΚΕ. ΤΕΤΡΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ….

  16. ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α. Τ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ

    ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

  17. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΕΤΡΑΔΗ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  18. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΤΡΑΔΗΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΣ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΑ

  19. τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος; το να κρατάμε τα προσχήματα γιατί έτσι τους έχουμε συνιθήσει ανήκει στο παρελθόν! Ο άνθρωπος έχει άποψη και ξέρει καλά τι δουλεία του..δέστε τον και στο βίντεο που δίνει συνέντευξη, τους ενοχλεί γιατί λέει την αλήθεια.

  20. Μιας και δεν έχω τοποθετηθεί, θα το κάνω τώρα και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Μιας και δεν τον γνωρίζω τόσο καλά όσο οι περισσότεροι από εδώ μέσα, το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να δηλώσω την στήριξή μου στον άνθρωπο Μπάμπη Τετράδη και φυσικά να σας υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν είναι στο facebook, στο loutrakiblog ή στο twitter αλλά εκεί έξω, στο δρόμο. Οι μάχες και οι αγώνες, κερδίζονται εκεί έξω. Ένα απλό like και μια δήλωση στήριξης μέσω ενός επώνυμου σχολίου δεν λέει κάτι. Είναι λίγο… Σε λίγο καιρό, θα έχει μείνει ένας άνθρωπος χωρίς δουλειά και μια σελίδα στο facebook με 10.000 likes. Γι αυτό, χωρίς να θέλω να μειώσω κανενός την προσπάθεια, πιστεύω ότι θα έπρεπε να περάσουμε στις δράσεις. Και να προτείνουμε διαφορετικά πράγματα, πιό ουσιαστικά, δηλώνοντας με άλλους τρόπους την συμπαράστασή μας στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που σε μια στιγμή αδυναμίας άφησε στην άκρη την ιδιότητα του διοικητή και υπάκουσε σε όσα του υπαγόρευσε η καρδιά του.

  21. στηριζω μπαμπη τετραδι….γιατι πρεπει να καταλαβουν οι αρχοντεσ του τοπου πωσ δεν μπωρουν να μασ δουλεβουν για πολυ ακομα . αλοστε ο τετραδισ εχει διξει ποιο πολυ ενδιαφερων για το λουτρακι απο τουσ αχρηστουσ που εχουμαι στο δημο μασ …. διοικητα ολοι μαζισου .

  22. την επόμενη φορά που κάποιος άλλος εκπρόσωπος θεσμικού φορέα αντί να πετάξει το στεφάνι, πυροβολήσει-να βγάλουμε ψηφίσματα στήριξης διότι είναι καλός άνθρωπος-ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ-ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

  23. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog