Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απάντηση Unesco Πειραιώς και Νήσων σε conpater

- Advertisement -

Lb:Επιτρέψτε μας ένα μικρό σχόλιο πριν διαβάσετε την απάντηση:

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Γιάννη Μαρωνίτη για το γεγονός ότι έχει απαντήσει σε όλα όσα έχουν γραφτεί στο Loutrakiblog και αφορούν την Unesco Πειραιώς και Νήσων
Έχουμε την εντύπωση ότι από ανθρώπους σαν τον κύριο Μαρωνίτη(που έτυχε να γνωρίσουμε από κοντά το περασμένο καλοκαίρι μέσω του Λουτρακιώτη ξενοδόχου Πέτρου Οικονόμου)ο κόσμος που συνεργάζεται ή απασχολείται στα προγράμματα της Unesco δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Πρόκειται περί ενός πραγματικού ΚΥΡΙΟΥ που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας..
H απάντηση του κυρίου Μαρωνίτη είναι για την ανάρτηση εδώ

Φίλε conpater και αγαπητοί πρώην εργαζόμενοι του ομίλου, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το πρόβλημα της καθυστέρησης της καταβολής μέρους του τελευταίου Μισθού (περίπου το μισό ποσόν).
Σας ενημερώνω και σας διαβεβαιώ λοιπόν ότι:


1. Ο όμιλος ΔΕΝ έχει πάρει την τελευταία δόση για την αποπληρωμή του προγράμματος. Την ίδια ημέρα που θα κατατεθεί το ποσόν στο λογαριασμό μας, θα κατατεθεί και στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
2. Μόλις πάρουμε την επιταγή, δεσμευόμαστε ότι θα σας την στείλουμε και θα την δημοσιεύσουμε όπως κάναμε και στο παρελθόν ώστε να φανεί πότε την πήραμε στα χέρια μας.
3. Έχουμε υποβάλει όλα τα χαρτιά που μας ζήτησαν από το υπουργείο και περιμένουμε την αποπληρωμή όπως την περιμένουν και οι εργαζόμενοι…
4. Καταθέσαμε όσα χρήματα είχαμε στον λογαριασμό μας για την αποπληρωμή μέρους του 5ου και τελευταίου μήνα με τα οποία καλύψαμε περίπου το μισό του μισθού. Να σημειώσω εδώ, ότι κανένας δεν μας υποχρέωσε, ούτε καν μας ζήτησε να το κάνουμε. Την πρωτοβουλία αυτή την πήραμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πληρώσαμε με όσα χρήματα είχαν απομείνει ώστε να καλύψουμε έτσι την όποια γραφειοκρατική καθυστέρηση η οποία άλλωστε δεν οφείλεται σε εμάς.
5. Ο Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων ανέλαβε την υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ΟΧΙ προσβλέποντας σε κάποιο οικονομικός όφελος (αφού μόνο ζημίες προέκυψαν από αυτό) αλλά για να βοηθήσει όσο μπορούσε, όποιους μπορούσε τις δύσκολες αυτές ημέρες.
6. Το πρόγραμμα της πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας δεν εκπονήθηκε από τον Όμιλο μας, αλλά από το υπουργείο. Έτσι, δεν είναι στο χέρι του Ομίλου να αποφασίσει ή όχι την παράταση των συμβάσεων. Κανένας δεν έταξε ανανέωση. Αυτό που ειπώθηκε ήταν, ότι θα κάναμε ΠΡΟΤΑΣΗ στο υπουργείο για παράταση. Η πρόταση έγινε, με Αρ.Πρωτ. 5440 στις 10/12/2012 αλλά δεν απαντήθηκε ποτέ. Ελπίζουμε πάντως και αναμένουμε την ανακοίνωση νέων προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.


Κλείνοντας, σας ευχαριστώ για το βήμα που μας δίνετε ώστε να προβάλλουμε τις θέσεις μας και να σας υπενθυμίσω ότι ο  Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων θα συνεχίσει να αξιοποιεί όποια ευκαιρία παρουσιάζεται ώστε να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας και να ξεπεράσουμε την δύσκολη αυτή περίοδο.
Ευτυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των πρώην εργαζομένων στο πρόγραμμα δείχνει κατανόηση και εμπιστοσύνη στον όμιλο μας και αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε.




Με τιμή,






Ιωάννης Μαρωνίτης
Πρόεδρος του  Ομίλου για την Unesco
Νομού Πειραιώς και Νήσων

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog