Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πάσχα έρχεται, τα αρνιά στενάζουν!! Τι είπε O Xριστός για την πτωματοφαγεία;;;

- Advertisement -

…Γιατί αλήθεια σας λέω, αυτός που σκοτώνει, σκοτώνει τον εαυτό του. Κι
αυτός που τρώει από τη σάρκα των σφαγμένων ζώων, τρώει από τη σάρκα του
θανάτου… Και ο θάνατός του θα γίνει ο θάνατός του…

 …Αλλά αυτοί [οι μαθητές] του απάντησαν: “Πού θα πρέπει να πάμε Διδάσκαλε.. γιατί τα λόγια σου είναι τα λόγια της Αιώνιας Ζωής. Πες μας, ποιες είναι οι αμαρτίες που πρέπει να αποφεύγουμε, ώστε να μην ξαναδούμε ποτέ πια αρρώστια;!
Ο Χριστός απάντησε: “Ας γίνει έτσι σύμφωνα με την πίστη σας” και κάθησε κάτω μεταξύ τους λέγοντας: ”Λεγόταν σε αυτούς τον παλιό καιρό: ”Να τιμάς τον Ουράνιο Πατέρα σου και τη γήινη Μητέρα σου και να ακολουθείς τις εντολές τους, ώστε οι μέρες σου πάνω στη Γη να είναι πολλές”. Και αμέσως μετά δόθηκε αυτή η εντολή: ”Μη φονέψεις”, γιατί η Ζωή δόθηκε σε όλους από το Θεό και αυτό που ο Θεός έχει δώσει, ας μην το αφαιρέσει ο άνθρωπος. Γιατί αλήθεια σας λέω, από μια μητέρα προέρχονται όλα που ζουν στη Γη. Γι’ αυτό το λόγο, αυτός που σκότώνει, σκοτώνει τον αδελφό του. Κι αυτόν η Μητέρα Γη θα τον εγκαταλείψει και θα τον αποκόψει από τα ζωογόνα στήθια της. Και οι άγγελοί της θα τον αποφεύγουν και ο σατανάς θα κάνει κατοικία του το σώμα του. Και η σάρκα των σφαγμένων ζώων θα γίνει μέσα στο σώμα του ο δικός του τάφος.

Γιατί αλήθεια σας λέω, αυτός που σκοτώνει, σκοτώνει τον εαυτό του. Κι αυτός που τρώει από τη σάρκα των σφαγμένων ζώων, τρώει από τη σάρκα του θανάτου… Και ο θάνατός του θα γίνει ο θάνατός του… Γιατί το αντίτιμο της αμαρτίας είναι ο θάνατος. Μη σκοτώνετε ούτε να τρώτε τη σάρκα του αθώου θύματός σας, για να μη γίνετε οι σκλάβοι του σατανά. Γιατί αυτό είναι το μονοπάτι του πόνου που οδηγεί στο θάνατο. Αλλά κάνετε το θέλημα του Θεού ώστε οι άγγελοί του να σας υπηρετούν στο δρόμο της ζωής.

Υπακούετε λοιπόν τα λόγια του Θεού: “Ιδού σας έδωκα χόρτον κάμνοντα σπόρον, όστις είναι επί του προσώπου πάσης της Γης και παν δέντρον το οποίον έχει εν εαυτώ καρπόν δέντρου κάμνοντας σπόρον. Ταύτα θέλουσιν είσθαι εις εσάς προς τροφήν και εις πάντα τα ζώα της Γης και εις πάντα τα πετεινά του ουρανού και εις παν ερπετόν έρπον επί της Γης και έχων εν εαυτώ ψυχήν ζώσαν, έδωκα πάντα χλωρόν χόρτον εις τροφήν“.

”Επίσης το γάλα κάθε πλάσματος που κινείται και ζει από αυτό, θα είναι τροφή για εσάς. Ακόμη, όπως έδωσα σε αυτά τα πράσινα χόρτα, έτσι δίνω το γάλα τους σε εσάς. Αλλά σάρκα και το αίμα που τη ζωογονεί, σεις δεν πρέπει να τρώτε”.

Τότε ένας άλλος μαθητής είπε: ” Ο Μωησής, ο μεγαλύτερος μέσα στο Ισραήλ, επέτρεψε στους προγόνους μας να τρώνε τη σάρκα των καθαρών κτηνών και απαγόρεψε τη σάρκα των ακάθαρτων κτηνών. Γιατί λοιπόν συ μας απαγορεύεις τη σάρκα όλων των κτηνών; Ποιος νόμος έρχεται από το Θεό; Αυτός του Μωησή ή ο δικός σου;

Και ο Χριστός συνέχισε: “Ο Θεός έδωσε εντολή στους προγόνους σας: ”Να μη σκοτώνετε”. Αλλά η καρδιά τους σκλήρυνε και σκότωναν. Τότε ο Μωησής, θέλησε τουλάχιστον αυτοί, να μη σκοτώνουν ανθρώπους. Και τους επέτρεψε να σκοτώνουν κτήνη. Αλλά εγώ σας λέω. Να μη σκοτώνετε ούτε ανθρώπους, ούτε κτήνη. Ούτε ακόμα και το φαγητό που βάζετε μέσα στο στόμα σας.

Γιατί αν τρώτε ζωντανή τροφή, αυτή θα σας ζωογονήσει. Αλλά αν σκοτώνετε την τροφή σας, η νεκρή τροφή θα σκοτώσει και εσάς επίσης. Γιατί η Ζωή έρχεται μόνο από τη Ζωή και ο θάνατος έρχεται πάντα από θάνατο. Γιατί κάθε πράγμα που σκοτώνει την τροφή σας, σκοτώνει και τα σώματά σας επίσης. Και κάθε πράγμα που σκοτώνει τα σώματά σας, σκοτώνει και τις ψυχές σας επίσης. Και τα σώματά σας γίνονται ό,τι είναι και η τροφή σας, καθώς επίσης και τα πνεύματά σας, παρόμοια, γίνονται ό,τι είναι και οι σκέψεις σας.”

Λοιπόν, τρώτε πάντοτε από το τραπέζι του Θεού: τους καρπούς των δέντρων, τους σπόρους των χόρτων, του αγρού, το γάλα από τα κτήνη και το μέλι από τις μέλισσες. Γιατί όλα τα πράγματα πέρα από αυτά, είναι ο σατανάς και οδηγεί μέσω του δρόμου των αμαρτιών και των ασθενειών, στο θάνατο. Αλλά οι τροφές που τρώτε από το πλούσιο τραπέζι του Θεού, δίνουν δύναμη και νεότητα στο σώμα σας κι εσείς, ποτέ δε θα δείτε αρρώστια…

Κατά Ιωάννη ευαγγέλιο των Εσσαίων
[Κατευθείαν μετάφραση από την
Αραμαϊκή γλώσσα των καθαρώς πραγματικών λόγων του Χριστού. O Διδάσκαλος
Κιρπάλ Σίνγκ έζησε από το 1894 έως το 1974.]
Κιρπάλ Σίνγκ      Βιβλίο: ” Ο Τροχός της Ζωής”

andromeda-ires.blogspot.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το Φιλοζωικό Σωματείο Ωρωπού κληρώνει στις 28 Απριλίου ένα αρνί σε λαχειοφόρο αγορά.
    Αυτό έγινε γνωστό μέσω facebook, αφού αντίγραφο του λαχνού δημοσίευσε στο προφίλ του ο Πάνος Φωτόπουλος.

    To http://www.zoosos.gr επικοινώνησε με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Ωρωπού, Μαίρη Μακρή για να τη ρωτήσει αν αυτό ο αληθεύει καθώς πάντα υπάρχει η πιθανότητα ο λαχνός, που δημοσιοποιήθηκε, να είναι δημιούργημα κάποιου γραφίστα ο οποίος θέλει να κάνει πλάκα.

    Η κα Μακρή ξεκαθάρισε ότι η οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος τους ανάγκασε να δεχτούν το δώρο, που τους κάνει ένας κρεοπώλης της περιοχής, καθώς έτσι μέσω των λαχνών επιδιώκουν να μαζέψουν χρήματα για τις στειρώσεις των αδέσποτων του Ωρωπού αφού από πουθενά αλλού δεν έχουν έσοδα…ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ…Χ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog