Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο πατέρας της 12χρονης που χτύπησε ο βουλευτής Γ.Γερμενής περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε

- Advertisement -

«Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που συνέβη στο παιδί μου»

​Είχε πάει με τα τέσσερα παιδιά του στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων για την πασχαλινή εκδήλωση κατά την οποία ο δήμαρχος θα προσέφερε δώρα σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη.
Ο 50χρονος Δ.Χ. δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο ίδιος και η 12χρονη κόρη του θα βρίσκονταν λίγη ώρα μετά στο επίκεντρο της επίθεσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, ο οποίος στην προσπάθειά του να χειροδικήσει σε βάρος του δημάρχου χτύπησε το 12χρονο κορίτσι.
Ο πατέρας της μικρής Μαρίας περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο παλιό φρουραρχείο της οδού Φιλαδελφείας στο κέντρο της Αθήνας.
«Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Με ρωτούν συνέχεια «γιατί, μπαμπά, γιατί έγιναν αυτά σήμερα;» λέει. «Δεν θα ήθελα ποτέ κανείς να βρεθεί στη δική μου θέση», συμπληρώνει ο 50χρονος πατέρας.
Ο Δ.Χ. διάγει μια δύσκολη αλλά ήσυχη ζωή με την οικογένειά του στο κέντρο της Αθήνας. Χτυπημένος από ασθένεια που του έχει προκαλέσει βαριά αναπηρία, άνεργος εδώ και καιρό, όπως και η σύζυγός του, προσπαθεί να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα τέσσερα παιδιά του. Το μεγαλύτερο είναι η 12χρονη Μαρία και το μικρότερο μόλις 9 μηνών.
«Είχαμε φτάσει στο Κέντρο του Δήμου και έτυχε να είμαστε η πρώτη οικογένεια που ο δήμαρχος έδωσε τα πασχαλινά δώρα», διηγείται ο 50χρονος. «Την ώρα που η κόρη μου βρισκόταν κοντά στον δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδελφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο που άρχισε να βρίζει. Και τότε η μικρή μας δέχθηκε το χτύπημα.
Η γυναίκα μου με το μωρό και εγώ με το 5χρονο παιδί μας είχαμε προχωρήσει μπροστά όταν την ακούσαμε να φωνάζει: «Με χτύπησαν, το μάτι μου». Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει».

* ”Έθνος της Κυριακής”

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. xaxax siga re patera!!!OI PARANOMOI _LHSTES BIASTES KAI DOLOFONOI EKEI STO KENTRO THS A8HNAS DEN SE ENOXLOUN? O BOULEUTHS TIS XRUSHS AUGHS SE ENOXLHSE?
    RE AEI STO GERO DIAOLO PSEUTO8ODWRE,FAE SKATA KAI ESI KAI O KAMINHS,PALIOLAMOGIO,POU EISE "BAREIA" ANAPHROS KAI 8REFEIS ME AKSIOPREPEIA 4 PAIDIA!!!
    G.Amelethtos (Buzantinos)

  2. Βρε λεβεντες, ακομα εφημεριδες ΜεγαλοΕργολαβων διαβαζετε; Σας ειχα για πιο νοημονες.

    Για διαβαστε και τιποτα αλλο. Θα δειτε πχ οτι ο Πατερας της μικρης δεν θα κανει μηνυση στον Βουλευτη, καθοτι δεν κτυπησε αυτος την μικρη.

    Ας δουμε ομως τι θα παθουν οι δυο Μπραβοι του Δημαρχου, που με το μυαλο που εχουν σκεφτηκαν οτι μπορουν να συλλαμβανουν Βουλευτες. Και για να καταλαβετε ποσο σοβαρο ειναι το ατοπημα τους, φανταστειτε να ειχαν συλλαβει Βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ. Χαμος θα γινοταν απο τους Συντροφους. Θα καιγαν την Αθηνα κανα μηνα.

    Οι Μπραβοι λοιπον κοινως την γ@μησαν, διοτι κινουμενος Νομικα ο Βουλευτης μπορει να τους βαλει φυλακη (ποινικο δικαιο) να τους παρει και τα σωβρακα ως αποζημειωση (αστικο δικαιο) και να τους αποταξει απο το Σωμα (πειθαρχικο δικαιο). Αξιζε τον κοπο κυριοι Μπραβοι να καταστρεψετε τις καριερες σας, τις ζωες σας και τις οικογενειες σας, για να κανετε show για χαρη του Δημαρχου;

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  3. Σιγά ρε μεγάλε προφέσορα Παραθεριστάκο να μην τον άφηναν να αλωνίζει με όπλο στην κωλότσεπη. Ποιος ο ρόλος τους τότε, από το να αποτρέπουν -εν δυνάμει- επικίνδυνες καταστάσεις ντοπαρισμένων-καμμένων εγκεφαλικά-αμοιβάδων σαν τον "κύριο" του παρακάτω βίντεο;;;

    http://www.youtube.com/watch?v=on-x5gE4hfM

  4. Παραθεριστη, προσεχε γιατί ο φανατισμος σου στο τυφλωνει…

    Λες οι σωματοφυλακες του καμινη να μην ήξεραν τι έκαναν;

    Σοβατευτειτε λίγο εθνικιστες, ακριδεξιοι…

    Σοβαρευτειτε γιατί έρχεται νόμος ραμμενος για σας…

    Θα σας ταραξουμε στη νομιμότητα…

  5. παιδιά μη μιλάτε έτσι στον κ. παρα-θεριστή ενα καθηγητή σε πανεπιστημιο του εξωτερικού μάλιστα! Χα!χα!χα! καθηγητής!

  6. 6:25 πολυ θα ηθελα να μας ταραζαν οι υπολοιποι Ελληνες στην νομιμοτητα. Εχουν και την πλειοψηφια, οποτε σεβαστο καθολα. Ομως δυστυχως, αυτοι που εδωσαν τις εντολες και υπαγορευσαν λεξη προς λεξη τον επικειμενο νομο, στον οποιο αναφερεσαι, δεν ειναι Ελληνες. Και εσεις Συντροφοι ειστε για μια ακομα φορα εγκληματικα αφελεις.

    Εστειλα ενα post με την ταυτοτητα αυτων που υπαγορευσαν τον νεο νομο στις μαριονετες που περιστανουν την Ελληνικη Κυβερνηση. Αν εχει τα κοτσια το loutrakiblog να το δημοσιευσει, θα το βρεις σαν σχολιο μου στη αναρτηση για την Δημουλα.

    9:11 … ψηλα και αγναντευε…

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  7. 7:50 εσυ δεν εισαι εν δυναμει κινδυνος για το Συστημα; Εγω πιστευω οτι εισαι. Πιστευω δηλαδη οτι δεν εισαι ουτε του Συστηματος (δηλαδη λαμογιο) ουτε του καναπε (δηλαδη μ@λ@κ@ς): Αρα σε λιγο, αυτα που τωρα λες, θα τα λουστεις. Σε λιγο θα κτυπανε την δικια σου πορτα οι Μπραβοι ( Σωματοφυλακες του Συστηματος, οπως τους αποκαλεις), εν δυναμει κινδυνε…

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  8. 6:25 7:50 δεν προλαβα να σας τα γραψω και δικαιωνομαι απο το …ΚΚΕ!!!

    Τελικα ειχα δικιο, ο νομος δεν ειναι κομμενος και ραμμενος για μας, οπως λετε. Ειναι για ολα τα αντιστημικα κομματα, τα οποια στην παρουσα Βουλη ειναι δυο: ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ακολουθει η επισημη ανακοινωση του ΚΚΕ:

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

    ΚΚΕ: Προειδοποιεί ότι ο αντιρατσιστικός νόμος θα ποινικοποιήσει τον κομμουνισμό
    Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο ότι διατάξεις του μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον των λαϊκών αγώνων

    «Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι ούτε αθώο ούτε έχει πραγματικό στόχο την αντιμετώπιση του ρατσισμού, του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής» τονίζει το ΚΚΕ.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, το νομοσχέδιο «αποτελεί προπομπό για επικίνδυνες διατάξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, τη δράση ριζοσπαστικών οργανώσεων και των κομμουνιστών. Δεν είναι τυχαίο ότι στη βάση αντίστοιχων νόμων και του ανιστόρητου κατασκευάσματος για την εξίσωση φασισμού-κομμουνισμού, που έχει γίνει επίσημη ιδεολογία της ΕΕ, ποινικοποιείται η δράση Κομμουνιστικών Κομμάτων σε αρκετές χώρες της ΕΕ, την ίδια στιγμή που φασιστικά κόμματα και ομάδες δρουν ανενόχλητα, συμμετέχουν ακόμη και σε κυβερνήσεις».

    Το ΚΚΕ παρατηρεί ότι «το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως ρητά αναφέρεται, ενσωματώνει απόφαση-πλαίσιο της ΕΕ στην οποία γίνεται λόγος για επικείμενες πρωτοβουλίες ποινικοποίησης της λαϊκής πάλης».

    «Στηρίζεται και ενσωματώνει αποφάσεις και νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του ρατσισμού, στοχοποιούν και βάζουν περιορισμούς στην πολιτική δράση κομμάτων και κινημάτων που αντιπαλεύουν το σύστημα της εκμετάλλευσης και την ΕΕ» αναφέρει.

  9. άντε τα κομματόσκυλα 11΄36, του ΚΚΕ και της χρυσής αυγής θίχτηκαν με το ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και όχι το κομματικό νταβαντζιλίκι και οι τραμπουκισμού εκ του ασφαλούς; ρε ουστ βολεμένοι και "βολευτές"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog