Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πένθος στον Ολυμπιακό Λουτρακίου – “Έφυγε” ο Ν. Κολλιάκος

- Advertisement -

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού Λουτρακίου, καθώς “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Νίκος Κολλιάκος…

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων” και πατέρας του Παντελή Κολλιάκου έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το πρωί της Τετάρτης έγινε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι, όπου έδωσε το παρών πλήθος κόσμου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς και οι βετεράνοι του συλλόγου εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

“Στις καρδιές μας θα μείνει ο Μεγάλος Νίκος Κολλιακος, αφού από χθες δεν είναι πια κοντά μας. Ο Νίκος Κολλιακος γεννήθηκε στο Λουτρακι το 1935. Στον Ολυμπιακό ήρθε από 15 χρόνων,λόγο του ταλέντου που τον διέκρινε τον έκανε αμέσως και έπαιξε στην Α’ ομαδα.
Ήταν από τους τυχερούς αφού έπαιξε αντίπαλος με Ολυμπιακό Πειραιώς, Προοδευτική, Εθνικό, ΟΦΗ, Παναχαϊκή, Αργοναυτη την περίοδο 1955-56. Στην Β’ εθνική το 63-64 και κατόπιν Δ’ Ερασιτεχικη κατηγορία. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 1965 γιατί σε περίοδο προετοιμασίας της ομάδας έσπασε το πόδι του. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν από τους κορυφαίους της Κορινθίας. Θαυμάστηκε για το πρώιμο παίξιμο, την εξυπνάδα, το χιούμορ του και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Μεγάλε Νίκο σου ευχόμαστε Καλό ταξίδι”.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να είναι αναπαυμένος και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Ηταν ανθρωπος με ξεχωριστό χιούμορ που έβλεπε τα πράγματα από την θετική πλευρά.Ποδοσφαιρικά ήτανε μεγάλος σέντερ μπακ της εποχής και προσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο.Φίλε Νίκο γειά.

  2. Νικο καλό ταξίδι και να είναι ελαφρύ το Λουτρακιώτικο χώμα που σε σκεπάζει.Δυο περιστατικά.
    Διεκόπη το παιγνίδι Ολυμπιακός-Νεμέα λόγω σκληρών μαρκαρισμάτων και επεισοδίων στην συνέχεια.Στα σύρματα παίκτες της Νεμέας διαμαρτύρωνταν για το σκληρό παίξιμο του Ολυμπιακού.Ο Νίκος κατεβάζει τις κάλτσες του και τους δείχνει τα πόδια του.Γεμάτα μελανιές και γδαρσίματα.Είμαι αμυντικός και έχω τόσα σημάδια, τους έλεγε,φανταστείτε τι σημάδια θα έχουν οι επιθετικοί μας.
    Ήταν φοβερά αστείος.Λέει στον συχωρεμένο Γιώργο Μελέτη[Κούτσικο-τζειμς Μποντ].Ρε Γιώργο δεν το περίμενα από σένα σε είδανε να φιλιέσαι με φαντάρο στο πάρκο.
    Κλάμα ο Γιώργος.Ρε Νίκο τους πίστεψες;Δεν το περίμενα από σένα να με βγάλεις και π@@@@η και δώστου κλάμα ο Γιώργος τρόμαξαν να τον συνεφέρουν.
    Φοβερά καλαμαράκια και μπακαλιάρο σκορδαλιά.Ο πρώτος που πίστεψε στο ταλέντο του Λάκη[Ράμπο].

  3. ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ,ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ,ΘΥΜΑΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ,Ο ΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΦΑΟΥΛ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ,Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Αν δεν ημουν γιος του Τακη Αθανασακου,θα ηθελα να ειχα ΠΑΤΕΡΑ το Νικο Κολλιακο. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ Δ.Αθανασακος Αργος ΥΓ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog