Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκρίνια στους Ανεξάρτητους Έλληνες που ενημερώνονται από τα tweets του Προέδρου

- Advertisement -

Συμβαίνει και αυτό στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τις σημαντικές κινήσεις του προέδρου τους οι βουλευτές δεν τις μαθαίνουν μετά από εσωτερική ενημέρωση ή μετά από επικοινωνία Καμμένου με τους αρμόδιους ανά τομέα βουλευτές, αλλά από τα tweets!…

Χαρακτηριστικός ο διάλογος σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8, των δημοσιογράφων με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Τέρενς Κουίκ, αφού πρώτα συζήτησαν για τους εκπαιδευτικούς και τον αντιρατσιστικό νόμο Ρουπακιώτη:

– Πού κατέληξε η συνάντηση των Ευροσκεπτικιστών που έγινε στο Ρεϊκιαβικ της Ισλανδίας με τη συμμετοχή του Προέδρους σας κ. Καμμένου;

– Δεν έχω ακόμα ενημέρωση. Δεν ξέρω αν ο Πρόεδρος γύρισε χθες βράδυ ή επιστρέφει σήμερα. Και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ταξίδι του Προέδρου στην Ισλανδία, το πληροφορήθηκα από ένα tweet που έστειλε ο ίδιος από το Ρεϊκιαβικ. Δεν το ήξερα.

– Δεν είστε υπεύθυνος Εξωτερικών του Κινήματος.

– Είμαι. Αλλά δεν είχα ενημέρωση.

– Ούτε έγινε συζήτηση στη κοινοβουλευτική ομάδα;

– Όχι! Αυτό ίσως να είναι αντικείμενο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος. Εξ άλλου εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Κομμάτων της ευρωσκεπτικιστικής ομάδας, ήταν στο Συνέδριό μας και μίλησαν.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι: Ο Πρόεδρος έκανε αρχηγικό κόμμα και λογαριασμό δεν δίνει!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το φαινόμενο Πάνος Καμμένος
    Στην εποχή της κρίσης (μετακαστελόριζο εποχή), έχουν ξεπηδήσει κάποιοι νέοι πρωταγωνιστές. Άτομα που έχουν τους υποστηρικτές τους και που κινούνται σε συγκεκριμένα πλαίσια. Βαρουφάκης, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας και φυσικά ο Πάνος Καμμένος μερικοί από αυτούς. Πάνω στον τελευταίο θέλω να σταθώ.
    Τον Πάνο Καμμένο, τον άκουσα πρώτη φορά για το κιτς μπλουζάκι του. Από τότε όμως έχει απασχολήσει πολλές φορές το χώρο του διαδικτύου, σχετικά με δηλώσεις του, αντιμνημονιακού και εθνοσωτηριακού περιεχομένου.
    Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μένω εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από τις σπουδές του στην Ελβετία, αλλά κυρίως με το γεγονός πως έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
    Θα σας εξηγήσω γιατί είμαι προκατειλημμένος και πού θέλω να καταλήξω. Ο κ. Καμμένος, ήταν στην επιτροπή για την υπόθεση Siemens. Που όλοι ξέρουμε πως δεν κατέληξε πουθενά. Ο κ. Καμμένος, ήταν επίσης μεγάλο υποστηρικτής του υπερνομάρχη κ. Ψωμιάδη. Που ξέρουμε πως κατέληξε. Υπήρξε υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, που όλοι επίσης, ξέρουμε που οδήγησε. Μπορώ όμως να είμαι σίγουρος πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθή; Δεν είναι η δουλειά μου. Δυστυχώς όμως, ζούμε σε περιόδους που ούτε στη δικαιοσύνη μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
    Καταλήγοντας. Ο Πάνος Καμμένος, είναι και αυτός, σημάδι των καιρών. Δεν ξέρω αν προσπαθεί, να σώσει το τομάρι του ρίχνοντας λάσπες (σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν δεχθεί τις καταγγελίες του) ή αν σώζει το τομάρι του. Ξέρω όμως, πως δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Καλό είναι να ακούμε τους πάντες και ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Που ξέρεις…
    ΥΓ: Το βίντεο, αφορά τις καταγγελίες του για την οικογένεια Παπανδρέου. Συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας. Αφιερώστε 10 λεπτά να τη δείτε, έτσι για το γαμώτο…
    ΥΓ2: Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Και τη ζωή να μου έσωζε ο κ. Καμμένος, δεν θα τον εμπιστευόμουν, ούτε θα τον συμπαθούσα. Λέω απλώς, πως καλό είναι να ακούμε τα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog