Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πωλείται το εξοχικό της αείμνηστης Ρένας Βλαχοπούλου – Δείτε πόσο

- Advertisement -

Θα γνωρίσει η κατοικία της στο νησί των Φαιάκων τις παλιές της δόξες;…

Η θερινή κατοικία της ηθοποιού ήταν ανέκαθεν ησυχαστήριο της για όποτε ήθελε να ξεφύγει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ωστόσο όταν πέθανε, ο σύζυγος της δεν επισκέφθηκε ποτέ ξανά το εξοχικό μέχρι το 204 όπου ‘‘έφυγε’’ και εκείνος.

Οι κληρονόμοι της Ρένας Βλαχοπούλου αποφάσισαν να το πουλήσουν ώστε να ξαναγνωρίσει και πάλι την «ζωντάνια» που είχε κάποτε. Όπως διαβάζουμε στη «Real» το σπίτι έχει έκταση 450 τ.μ, μεγάλο κήπο 6 στρεμμάτων, δύο κουζίνες και τρία μπάνια και χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Την διακόσμηση την είχε επιμεληθεί η ίδια η ηθοποιός, ενώ η χρονολογία κτίσης του είναι του1982. Το πωλητήριο της εξοχικής κατοικίας είναι στα 680.000 ευρώ.

Η Ρένα Βλαχοπούλου λάτρευε το σπίτι αυτό και τις τελευταίες της ώρες ζήτησε από τον σύζυγό της να το επισκεφθούν, κάτι που δεν της το επέτρεψαν οι γιατροί της.

Ο αδελφός της ηθοποιού είχε καταγγείλει ότι στην διαθήκη της δεν είχε αφήσει τίποτα στα αδέλφια και στα ανίψια της. Η εφημερίδα για πρώτη φορά δημοσίευσε την διαθήκη της σύμφωνα με την οποία έχει αφήσει τόσο στα παιδιά του αδελφού της Χρήστου που πέθανε όσο και στα άλλα της δύο αδέλφια τα μαγαζιά στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog