Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αντί να τιμωρήσουν τους διατητές για τα αίσχη του Κυπέλλου, ασκείται δίωξη σε Αστέρα Τρίπολη και… Αλαφούζο!

- Advertisement -

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις εναντίον των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης και του προέδρου του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!…

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Πετρόπουλος άσκησε δίωξη εναντίον του Δημητρίου Μπάκου, Ιωάννη Καϋμενάκη και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για δυσφήμηση του αθλήματος, «προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου, προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο».
Παράλληλα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη και εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου για «ανακοινώσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, ΚΕΔ, Διαιτησίας), κατά τρόπο αντιδεοντολογικό, απαξιωτικό, προσβλητικό και ειρωνικό, προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο».

*planet-greece.blogspot.com
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε συ πορδοσφαιρικε εισαγγελεα ποιοι ειναι εκεινοι που δυσφυμουν το ποδοσφαιρο αυτοι που κανουν δηλωσεις ή εκεινοι που με τις π@π@ριες τους εδιωξαν τους φιλαθλους απο τα γηπεδα;
    μεχρι και οι γαυροι εφυγαν απο το γηπεδο, ποσο βληματα μπορει να ειστε, ανεραστοι…

    H N@XTER;IDA

  2. Περήφανος γαύρος για την ομαδάρα του μπάσκετ που κατεβαίνει σε κάθε αγώνα ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, έτοιμοι να δώσουν το 120% και ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ γαύρος από την ομάδα του χοντροΒαγγέλα που ούτε εμείς δεν θέλουμε να τη βλέπουμε.

  3. παιδια ενα θελω να σας πω. Εχω ελευθερας καρτα σε ολα τα γηπεδα ποδοσφαιρου την χρησιμοποιησα μονο μια φορα πριν 5 χρονια κι απο τοτε ποτε.σκεφτητε αν πληρωνα για να μπω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog