Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΛ και πάει για τον «τελικό» της Ραφήνας

- Advertisement -

Παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ο ΠΑΟ Λουτράκι πήρε άξια την νίκη κόντρα στον Άτταλο με 2-0 στο Θώδειο και πλέον θα πάει με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στη Ραφήνα ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική…

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολάκη, όταν ο ίδιος βρέθηκε απέναντι στον Κουνελάκη, αλλά το πλασέ του χτύπησε στο δοκάρι.

Οι καλές ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την ομάδα του κ. Μεσολόγγη, για να φτάσουμε στο 33’ όπου ο Χρυσαφίδης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Κουνελάκη.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΛ να έχει την υπεροχή, αλλά να λείπει το γκολ, το οποίο βέβαια θα μπορούσε να είχε έρθει. Στα άσχημα τώρα, η αναγκαστική αλλαγή του Μίμη Χρυσαφίδη, λόγω κάκωσης στον αγκώνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι ‘’οράνιε’’ ήταν και πάλι εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 52’ με τον Αποστολάκη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με όμορφη ατομική ενέργεια, έγραψε το 2-0, αφιερώνοντας το στον άτυχο των μπαράζ, Σωκράτη Πέτρου.

Ο Άτταλος αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από μισή ώρα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μονέ (59’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα άσχημα του αγώνα, ο τραυματισμός του Χρυσαφίδη, που λογικά θα του στερήσει τον ‘’τελικό’’ με την Ραφήνα την ερχόμενη Κυριακή. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος του ΠΑΟ Λουτράκι, Θωμάς Καναβός ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έχει στηρίξει του ‘’οράνιε’’ σε όλη τους την πορεία και τόνισε, ότι την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα θα βάλει 3 λεωφορεία για το μεγάλο αυτό παιχνίδι κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας.

Αποτελέσματα 5η αγωνιστικής
ΠΑΟ Λουτράκι – Άτταλος Ν. Περάμου 2-0 Θύελλα Ραφήνας – Φοίβος Κρεμαστής 3-0 α.α.

Βαθμολογία

1. Θύελλα Ραφήνας (13-4) 13
2. ΠΑΟ Λουτράκι (9-6) 10
3. Φοίβος Κρεμαστής (5-9) 3
4. Άτταλος Ν. Περάμου (5-13) 3

Επόμενη Αγωνιστική (2/6, 17:00)
Θύελλα Ραφήνας – ΠΑΟ Λουτράκι
Φοίβος Κρεμαστής – Άτταλος Ν. Περάμου

ΠΑΟ Λουτράκι: Μπέκος, Τσουμάνης (75’ Καλλάς), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλης, Σπέτσης (68’ Γιαννακούλης), Αντωνίου, Ζερβός, Χρυσαφίδης (46’ λ.τρ. Δημάκης), Αποστολάκης, Παινέσης

Άτταλος: Κουνελάκης, Τζαφέρης, Γκουτζούλας (63’ Πέγκος), Κυρίτσι, Καλαιτζίδης, Κουσίδης, Τζελάι (56’ Καραμανίδης), Κατσάφαρος, Μονέ, Στρατάκης, Τσαούσης (75’ Δουληγέρης)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog