Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αναγνώστρια για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

- Advertisement -

Πριν τρία χρόνια ως ελληνίδα δεν δέχτηκαν το παιδί μου στο δημοτικό παιδικο σταθμό…
γιατί προηγούνταν οι αλλοδαποί με χαμηλότερο εισόδημα…με αποτέλεσμα να πληρώσω ιδιωτικό. 
Αν δηλαδή ψηφιστεί και το αντιρατσιστικό τι πρεπε να κάνω?Να φύγω από την χώρα μου?


@βίκυ

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού τα είχες τα λεφτά καλά έκανες κ πήγες σε ιδιωτικό.Οι αλλοδαποί δουλέυουν σαν τα σκυλιά κ παίρνουν τα α….

  2. ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ,
    ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ .ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ .ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Η ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ Η Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  3. Πριν την κριση, ο κοσμος ειχε λεφτα για ιδιωτικους παιδικους και δεν γκρινιαζε που επαιρναν τις θεσεις τους οι Αλλοδαποι. Τωρα που τα λεφτα τελειωσανε, εχω δει και ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να εχουν γινει ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ γι αυτο το λογο. Οποιος εχει παιδια και δεν εχει λεφτα, καταλαβαινει. Οι υπολοιποι, οπως ο παταπανω ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ του Λουτρακιου, δεν εχετε κανενα δικαιωμα να το σχολιασετε.

    Μ.Ι.Π.

  4. Στη βίλα αμαλιας που ούτε έχετε ιδέα περί τίνος προκειται λειτουργουσε παιδοτοπος και παιδικός
    σταθμος…
    Φατε κουτοχορτο που σας ταιζει η τιβι…

  5. οταν θα μπουνε οι χρσαυγιτες στους παιδικους και θα διωξουν τα αλοδαπα που παιρνουν τη θεση των δικων μας παιδιων ελατε εσεις οοολοι οι πορδευτικοι να τους προστατευσετε (τους αλοδαπους) που εχουν μαζι τους και 3-4 παιδια ο καθενας!
    οσο για σενα αναρχικε λουτρακιωτη καλα τα λες και καλα κανεις και τα πιστευεις, αλλα προσπαθησε να μπεις και στα παπουτσια της κυριας που διαμαρτυρετε και πες μας που εχει αδικο!
    δεν λεω στην θεωρια ολα ειναι καλα γραμμενα, και ο μπακουνιν και ο κροποτκιν, αλλα μεχρι την πραξη και την εφαρμογη υπαρχει μια αποσταση απο τη γη μεχρι τον κρονο, εκτος αν πιστευεις οτι ο ανθρωπος εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο ωστε να μπορει να καταλαβει οτι η ατομικη του ελευθερια σταματαει εκει οπου ξεκιναει του διπλανου του!!

    οσο για την χα και τη λυσσα που εχει πιασει πολλους να την εξαφανισουν, η ιστορια εχει διδαξει οτι οσο πιο πολυ πολεμας κατι τοσο αυτο γιγαντωνεται, και επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο κρυφα γκαλοπ την βγαζουν δευτερο κομμα…

    Υ.Γ. οταν εισαι μονος αλλιως τα μετρας τα πραγματα δυστυχως
    HY N@XTER;IDA

  6. για τον πόλεμο κατά της Αναρχίας θέλεις να πεις ναχτερίδα, που γίνεται από τους καθεστωτικούς εδώ και 35 χρόνια μεταπολίτευσης, γιατί την χα την αβαντάρουν και την προωθούνε με χίλια και με μπόλικη χρηματοδότηση. Στις φυλακές οι Αναρχικοί στην "βολή" με αποζημιώσεις, όπλα και υψηλή προστασία οι χρυσαβγίτες βολευτές. 300 λαμόγια η ώρα σας έρχεται όπως στην Πόλη, έτσι κι εδώ, η φλόγα θ΄ανάψει και θα ψάχνετε λαγούμια. 35% ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΕΙ ΚΑΝΈΝΑ

  7. 7-57 δηλαδή εμείς που δεν ψηφίζουμε είμαστε αναρχικοί????τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή τα λέτε για να γελάει ο κόσμος?
    Καμαρώστε πρώτα τα τύπου ιντιμιντια(Σόρος)σάιτ που αποκαλούν την Κωνσταντινούπολη Ινσταμπούλ(!) και αφήστε τα της χώρας σε εμάς.Ααα και επειδή είσαστε τα ίδια φρούτα με τους χρυσαυγίτες δώστε ένα ραντεβού σε κανά γήπεδο και πλακωθείτε .Φτάνει να μην ενοχλείτε την κοινωνία.
    Αρκετά πια με τα άκρα σε αυτήν την χώρα.

  8. Ωραια, να στηριχτουμε στουτς αναρχικους και τους αντιφα να μας σωσουν και να μας φτιαξουν την παιδεια! Γαματο! Το καλυτερο που ακουσα μεχρι τωρα χαχαχαχαχαχα
    Μαθημα πρωτο: τοποθετειστε ενα στεγνο πανι μεσα στο μπουκάλι
    Υπατία

  9. Toυλάχιστον <>,κυρία Υπατία,ξέρουν ποιός είναι ο Κεμάλ που αναφέρει ο Χατζηδάκις.(Μια και αναφέρθηκες στην Παιδεία,είπα να είμαι επίκαιρος)
    Τώρα,όσο για το σχόλιο σου,τόσα ξέρεις,τόσα λες.

  10. Το ξέρουν? Μπραβο, πολυ χαιρομαι που το ακουω!!Ας συνεχισουν λοιπον με χατζηδακη, ας διαβάσουν και λίγο καζαντζακη, ας διαβασουν και ο,τι αλλο θέλουν..αρκει να σταματησουν να ΄σκοτωνουν΄ την ελλαδα! Εδω ουτε αυτοι που θέλουν να μας μπαστακωσουν για να ειμαστε αγαπημενοι στις γειτονιες αλα Αλικη βιουγιουκλακη 'καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος' δεν θέλουν την αναρχία!
    Αλλα οκ…κανεις δεν πρεπει να παυει να ελπιζει :p
    Yπατία

  11. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται,ξέρουν πολύ καλά ΚΑΙ τον Καζαντζάκη.
    Δεν περίμεναν τον Κασιδιάρη να μιλήσει για τον Καπετάν Μιχάλη (τις 3 σελίδες που διάβασε,όταν είχε ξεμείνει από "γερμανική φιλολογία).
    Αν θέλεις να πολεμάς κάτι,μάθε τουλάχιστον τί πρεσβεύει, μελετώντας το.

  12. 3.50 είπα εγώ πως δεν τον ξέρουν? Ας ξέρουν ο,τι θέλουν, η μορφωση του καθένα δεν με απασχολεί ιδιατερα. Οι ΄αναρχικοι΄ δεν ξέρουν οι ιδιοι τι ειναι..τι να πολεμήσεις λοιπον? Τους μπαχαλακηδες?Τους μπερδεμμενους αριστερούς?Τους τρομοκράτες? Ολοι αναρχικοι δγλωνουν σε αυτη την εποχή…Ακομα και ο Μαζωνάκης δηλωσε πως αγαπαει αναρχικα!! :p
    Aς σοβαρευτουμε…μαζεψτε τα προαναφερθεντα ΄παρακλάδια΄σας και τα ξαναλέμε.
    Υπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog