Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΛ

- Advertisement -

Στο τελικό των παιχνιδιών μπαράζ για την άνοδο στην νέα ερασιτεχνική Γ’εθνική η ομάδα από το Λουτράκι έχασε 2-0 από την Θύελλα Ραφήνας…

Τα γκολ της αναμέτρησης στο 41 λεπτό και στο 80ο του δευτέρου ημιχρόνου.
Αύριο το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα.

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που χαθήκατε ρε[αδικημένοι] πελάτες;Χαρήκατε ε;Περιμένατε μήνες να πείτε την μαγκιά σας.Δεν πειράζει πάλι του χρόνου θα μας βλέπετε και τις δυο Λουτρακιώτικες ομάδες από πάνω σας.

  2. Για να φτάσετε τον ΑΟΛ πρέπει όλα τα κ,,,χώρια να μαζευτείται και πάλι την οργάνωσή και τον σχεδιασμό του δεν θα τον καταφέρεται.Μια ζωή σας φταίνε οι Λουτρακιώτικες ομάδες κομπλεξικοί.Ο Σπύρος Γλυκοφρύδης παίκτης του Ολυμπιακού κ προπονητής του ΑΟΛ το είχε πεί.Αν δεν κερδίσουμε τούτα τα χωριά περιλαμβανομένης και της Νεμέας που κατεβαίνουν μόνο τις Κυριακές για να τους δουν οι γκόμενες δεν γυρνάμε στο Λουτράκι.Αυτοί ήσασταν και είστε.Τόσο σας υπολογίζαμε.Θέλατε και κύπελο κουτάβια.

  3. Η ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΙΡΟ ΟΠΛΟ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ….
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΑ ΑΡΧΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΤΑΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

  4. AN EIXAME ΡΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ CHAMPIONS LEAGUE.EXETE ΠΕΤΑΞΕΙ ENA ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ Α ΤΟΠΙΚΟ ΡΕ ΕΦΕΤΖΙΔΕΣ. ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΕΡΜΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ KAZINO ΤΕΑΜS.ANTE ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!

    Τ.ΜΑΡΚΕΛΟΣ

  5. Ρε μάγκες βάλτε κανένα ευρώ για το ποδόσφαιρο να ματώσει η τσέπη σας και μετά κάντε όσα σχόλια θέλετε, αυτοί που ματώνουν οικονομικά δεν σχολιάζουν, μόνο πονάνε… κομπλεξικέ ελληνάρα!

  6. Παιδιά δεν πειράζει.Η προσπάθεια έγινε και αυτό μετράει για τον τόπο που ήτανε ενωμένος στο Λουτράκι και περίμενε την πρόκριση για το καλό του ποδοσφαίρου στον Δήμο μας.Ήτανε καλή παρουσία.Μπράβο στην ομάδα.
    Ενας φίλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και παλιός ποδοσφαιριστής του.

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΛ!ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ,ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
    Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΜΕΑΤΗ,ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗ,ΚΟΡΙΝΘΙΟ,ΕΞΑΜΙΛΙΟΤΗ!ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΟΛ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ….

  8. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους είναι μέσα και δίπλα στην ομάδα. Του χρόνου με το καλό θα υπερπηδήσουμε και αυτό το εμπόδιο.

  9. συνχαρητηρια και στη δοιηκησή του ολυμπιακου λουτρακιου που παρεβρεθηκε συσωμη στη ραφηνα πολυ καλη κινηση εκ μερους τους.

  10. 9.16 με όλο τον σεβασμό, από διαιτησία και γενικά μπάλα γνωρίζεις ή διαδίδεις ότι λένε κάποια παπαγαλάκια στα καφενεία και στα πληρωμένα ρεπορτάζ (ονόματα δεν λέμε).ΓιαΤί εμείς που γνωρίζουμε από μπάλα στην Κορινθία άλλα έχουμε δει φέτος.Και για να σε
    προβληματίσω,έχεις υπόψιν σου το όνομα Νεοφυτιάδης;

  11. ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΑΟΛ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ?LOUTRAKIBLOG ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ GAZETA

  12. προς τιμην του ο κος Τ.ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ δηλωσε επωνυμα την αποψη του,που φυσικα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη.ακομα ψαχνω να βρω αυτον τον…. σκασμο λεφτα…. και δεν τον βρισκω,το μονο που βρισκω ειναι δυο τρεις μερακληδες με οραμα και συνεπεια που θελουν να φτιαξουν μια ομαδα -πρωτυπο. ο φιλος δεν ακουσε ποτε του βεβαια,οτι απο το 2006 αυτη η ομαδα εχει μια ακαδημια και οτι απο εκει εχει βγει οτι καλυτερο υπαρχει στισ νεαρες ηλικιες ποδοσφαιριστων του νομου μας.ΦΙΛΕ ΤΑΣΣΟ,λογικο ειναι να μην ξερεις οτι η ομαδα πηρε φετος το πρωταθλημα και το κυπελλο στην κορινθια με 8 παιδια στην ενδεκαδα 16και 17 χρονων,εκανε 3 νικες και μια ισοπαλια στα μπαραζ και δεν ανεβηκε στην γ εθνικη για λεπτομερειες.οΧΙ οτι στεναχωρεθηκε και κανενας βεβαια γιαυτο,γιατι η ομαδα θα προσπαθησει και παλι για οτι εκανε φετος και του χρονου,και να εισαι βεβαιος οτι θα τα παρει παλι ολα.Οσο για τον φιλο απο την Νεμεα,με δυο τσιπουρακια φευγουν ολες οι πικρες …κανετο και θα με θυμηθεις, φιλακια……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog