Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ευχαριστήριο ΠΑΟ Λουτράκι

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι, με αφορμή τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, θέλουμε να απευθύνουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο  ευχαριστώ:…

Στους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές τους, οι οποίοι έκαναν απίστευτες θυσίες από την αρχή της περιόδου, δεν παραδόθηκαν ποτέ σε καμία αντιξοότητα και με σπάνιο ήθος και αξιοπρέπεια πάλεψαν για το όνειρο έως το τελευταίο σφύριγμα.
Στην Ε.Π.Σ Κορινθίας για την  αμέριστη και πολύτιμη συμβουλευτική της βοήθεια σε οργανωτικά θέματα κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ της Ε.Π.Ο.
Στο Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λογοθέτη για την προσωπική του παρουσία και υποστήριξη στους περισσότερους αγώνες της φετινής περιόδου καθώς και για την ευγενική χορηγία της δωρεάν μετακίνησης των φίλων μας στη Ραφήνα.
Τον κ. Βασίλη Μαντά για την ευγενική παραχώρηση του ξενοδοχείου του δύο φορές τη φετινή χρονιά.
Τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές πολλών αντίπαλων ομάδων της Κορινθίας, οι οποίοι στάθηκαν στο πλάι μας στην επίπονη δοκιμασία των αγώνων μπαράζ. Ειδικότερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στους συντοπίτες μας του Σ.Φ Ολυμπιακού Λουτρακίου, Α.Σ Λουτράκι, Νέα Αστέρια, Α.Ο Περαχώρας και  Α.Σ Αγ.Θεοδώρων.
Τέλος, ένα μεγάλο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που πίστεψε, αγκάλιασε και στάθηκε δίπλα στα παιδιά μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στο υπέροχο φετινό τους ταξίδι.
 Συνεχίζουμε. Ενωμένοι, ωριμότεροι και δυνατότεροι να παλεύουμε καθημερινά για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. συχαρητιρια στον αολ,ειναι μια απο τις λιγες ομαδες που δουλευουν σωστα με ακαδημιες και με λιγα χρηματα κανουν θαυματα.μακαρι και αλλες ομαδες απο την κορινθια να ακολουθησουν τον ιδιο δρομο για να δουμε και καλλυτερο ποδοσφαιρο την επομενη χρονια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog